مهلت طرح پرچم
-
سلام می خواستم بدونم طرح پرچم هنوز فعاله یا نه؟
-
@M-an طرح پرچم چیه؟
-
@M-an طرح پرچم چیه؟
مهشید غضنفرآبادی
https://forum.alaatv.com/topic/20917/طرح-پرچم-آلاء-چی-هست
این بالا کامل توضیح دادم -
سلام من پذیرفته شده طرح پرچم بودم اما به دلیل مشکلاتی نتونستم در زمان تعیین شده بیست درصد رو پرداخت کنم و الان میخوام پرداختم کنم و هنو تو سفارشهام هست اگه پرداخت کنم راه ابریشم برام باز میشه یانع؟یا معلت پرداخت تموم شده؟به پشتیبانی پیغام گذاشتم ولی هنوز پاسخی به من ندادن
-
سلام من پذیرفته شده طرح پرچم بودم اما به دلیل مشکلاتی نتونستم در زمان تعیین شده بیست درصد رو پرداخت کنم و الان میخوام پرداختم کنم و هنو تو سفارشهام هست اگه پرداخت کنم راه ابریشم برام باز میشه یانع؟یا معلت پرداخت تموم شده؟به پشتیبانی پیغام گذاشتم ولی هنوز پاسخی به من ندادن
نسرین میرزاپور @M-an
نسرین میرزاپور در مهلت طرح پرچم گفته است:
-
نسرین میرزاپور @M-an
نسرین میرزاپور در مهلت طرح پرچم گفته است:
مهشید غضنفرآبادی
؟؟؟؟ -
نسرین میرزاپور مدیرومنش کردم بیاد جوابتو بده!
-
نسرین میرزاپور
@M-an -
نسرین میرزاپور مدیرومنش کردم بیاد جوابتو بده!
مهشید غضنفرآبادی مرررسی عزیزم
-
مهشید غضنفرآبادی
https://forum.alaatv.com/topic/20917/طرح-پرچم-آلاء-چی-هست
این بالا کامل توضیح دادم@m-an من پذیرفته شده طرح پرچم هستم اما به دلیل مشکلاتی نتونستم در زمان تعیین شده پرداخت کنم الانم هنوز تو سفارش هام هس اگه پرداخت کنم راه ابریشم برام باز میشه؟
-
@m-an من پذیرفته شده طرح پرچم هستم اما به دلیل مشکلاتی نتونستم در زمان تعیین شده پرداخت کنم الانم هنوز تو سفارش هام هس اگه پرداخت کنم راه ابریشم برام باز میشه؟
-
حسین ۹ 0 سقف نداره اگه هزینه خرید ابریشمو ندارید میتونید اون فرم رو ببرین مدرسه مدیرتون مهر کنه به همراه کپی کارت ملی یا شناسنامه پست کنید به ادرس صا پست (تو ادرس گیرنده کافیه همینو بنویسید) بعد ۸۰ درصد تخفیف میگیرید برای پک