منابع دوازدهم
-
سلام....به نظرتون بین شیمی دوازدهم خیلی سبز یا نشر الگو کدوم رو بخرم ، همچنین فیزیک دوازدهم میکرو یا نشر الگو ، زیست خیلی سبز یا گاج ، دینی سفیر خرد یا گاج یا خیلی سبز . ادبیات موضوعی خیلی سبز یا نشر الگو یا نشر دریافت....این فقط یه نظر سنجی هر کی هر نظری داره لطفا بگه
-
-
شیمی۳فقدخیلیسبزداشتمونمیدونمنشرچطوره
زیستقطعاخیلیسبز
دینیهمخیلیسبز
درموردادبیاتنشردریافتازلحاظدرسنامهکاملعمل
کردهوحرفیبراگفتننذاشتهولیخوبعیبشاینه
کهتستاشیکمکمهوبایدیهمنبعبرایتستبیشتر
داشتهباشیکهفکمیکنمخیلیسبزبهتره -
سلام....به نظرتون بین شیمی دوازدهم خیلی سبز یا نشر الگو کدوم رو بخرم ، همچنین فیزیک دوازدهم میکرو یا نشر الگو ، زیست خیلی سبز یا گاج ، دینی سفیر خرد یا گاج یا خیلی سبز . ادبیات موضوعی خیلی سبز یا نشر الگو یا نشر دریافت....این فقط یه نظر سنجی هر کی هر نظری داره لطفا بگه
Mohammad Javad Mo Ja اگه برای شیمی یه منبع میخوای بهتره مبتکران بگیری چون هم تست بیشتری داره و هم اینکه سطحش نسبت به اینا به کنکور نزدیک تره
-
Mohammad Javad Mo Ja فیزیک به نظرم خیلی سبز
دینی گاج فقط باهاش کار کردم ولی عالیه یعنی یه چیزی فراتر از اون(جامع منظورم هست) -
Mohammad Javad Mo Ja ادبیات نشر دریافت سطحش پایینه اگه سطح خوبی داری بهتره نشرالگو یا خیلی سبز بگیری(من نشرالگو گرفتم خوبه)
-
Mohammad Javad Mo Ja زیست هم خیلی سبز بعدش نشرالگو اینا بهترین هستن قطعا چون من با نشرالگو سال دهم زیست بالای ۷۰ میزدم (توی قلمچی)
-
Mohammad Javad Mo Ja ادبیات نشر دریافت سطحش پایینه اگه سطح خوبی داری بهتره نشرالگو یا خیلی سبز بگیری(من نشرالگو گرفتم خوبه)
Mahdi Tab نشردریافتازچهنظرسطحشپایینه؟
اگهدرسنامهرومیگیدکهکاملترازایننداریم
اگهتستهکهاونمتستایکنکورسراریوسنجشهست
فقدایرادشتعدادکمهتستاهست
البتهجداازنشردریافتبهنظرمنخیلیسبزبهتره
البتهایننظرمنقصدبیاحترامیندارم -
Mahdi Tab نشردریافتازچهنظرسطحشپایینه؟
اگهدرسنامهرومیگیدکهکاملترازایننداریم
اگهتستهکهاونمتستایکنکورسراریوسنجشهست
فقدایرادشتعدادکمهتستاهست
البتهجداازنشردریافتبهنظرمنخیلیسبزبهتره
البتهایننظرمنقصدبیاحترامیندارم -