همه بیان مخصوصا با تجربه ها کمک کنکوری1400
-
سلام بچه ها من کنکوری 1400 هستم استارت مطالعم رو تازه زدم اما خیلی استرس دارم همش میگم من عقبم خیلی دیره میدونم دیر شروع کردم اما میخوام بخونم ک چیزی ک همیشه ارزو شو داشتم بدست بیارم میشه بگین چطور این استرسات و فکرای پوچ رو ازخودم دورکنم و چیکارکنم بهتربخونم وعمل کنم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیار
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
توی NLP گفته شده فکر های منفی همیشه هستند
و ما هیچوقت نمیتونیم مغزمون رو از این افکار خالی کنیم
ولی میتونیم
انقدرر افکار مثبت به ذهنمون واردکنیم، یعنی اینقدر به جنبه های مثبت فکر کنیم،
که اون افکار منفی اصلا به چشم نیاد
.
.
.البته یه تذکر بدم،
واقع نگر باشید و مورد بالا،به جایی نرسه که خدایی نکرده به افراط و تفریط تبدیل بشه و برسیم به بیخیالی!گاهی اینکه یذره استرس هم باهامون باشه،بد نیست و باعث میشه حساسیت راه برامون حفظ بشه...
موفق باشید:)) -
مرسی
-
سلام بچه ها من کنکوری 1400 هستم استارت مطالعم رو تازه زدم اما خیلی استرس دارم همش میگم من عقبم خیلی دیره میدونم دیر شروع کردم اما میخوام بخونم ک چیزی ک همیشه ارزو شو داشتم بدست بیارم میشه بگین چطور این استرسات و فکرای پوچ رو ازخودم دورکنم و چیکارکنم بهتربخونم وعمل کنم
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیار
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@bahar-khanoom
من قبلا هم به بچهها گفتم
منم مث شما بودم
ولی مطمئن باش الان اصلا دیر نیست
اگه از الان با یه برنامه درست مطالعه کنی
میتونی رشتهای که دوست داری رو قبول بشی
ولی اصلا فکر اینُ نکن که دیر شده
همه چی بستگی به تلاش خودت داره!
کسی که از تابستون شروع کرده
تونسته یه دور کتابا رو بخونه
که اگه با برنامهی آزمونها پیش بری
میتونی همه چی رو جبران کنی:) -
@bahar-khanoom
من قبلا هم به بچهها گفتم
منم مث شما بودم
ولی مطمئن باش الان اصلا دیر نیست
اگه از الان با یه برنامه درست مطالعه کنی
میتونی رشتهای که دوست داری رو قبول بشی
ولی اصلا فکر اینُ نکن که دیر شده
همه چی بستگی به تلاش خودت داره!
کسی که از تابستون شروع کرده
تونسته یه دور کتابا رو بخونه
که اگه با برنامهی آزمونها پیش بری
میتونی همه چی رو جبران کنی:)sandiiii مرسی
-
همیشه به خودت به دروغ گفتی نمیتونم ...
حالا هم یه بار به دروغ (که البته هیچ حقیقتی جز این نیست که توانایی و تونستن انسان راسته و تو ذهنش اتفاق میفته) بگو میتونم ...بالاتر از این که نیست به خودت دروغکی بگو میتونم .
ازمایشات ثابت کرده گفتن یه نتونستن امواجی ساطع میکنه که باید هفده بار به خودت بگی میتونم تا اون یه باری که میگی نمیتونم ازبین ببره پس ببین با هر یه نمیتونمی که میگی چ قدر به خودت ضربه میزنی و کل اعضا وجوارحت و مغزت بهشون تلقین میشه که نمیتونی ودیگه همراهیت نمیکنه.
اینکه از اثرات مخرب تلقینای منفی به ذهنت که داخل سایتا بزنی کلی ازمایشات مربوط به اثر ذهن منفی ثابت شده ...
ولی واقعیش اینه که واقعا اگه سخت تلاش نکنی و به بازی بگیری که مثلا امروز که مهمون داشتیم، فردا هم که امتحان تشریحی مدرسه داری ، دیروزم که مریض بودی و... روز وشب مثله باد میگذره و همش با خودت تکرار کن این اخرین فرصته ....باشه یک هفته گذشت بازم نتونستی هی نگو اه چرا نشد یا فلان شد یا با کسی درگیر بشی که وقتت گرفته بشه اصلا با کسی بحث نکن فقط به روزای اینده فکر کن و ادامه بده...
البته با یه برنامه ریزی درست وقابل انعطاف که اگه کم کاری کردی حتما بتونی جبران کنی و اعصابت خورد نشه...
برنامه ت تا جایی که میتونی زیر نظر مشاور باشه نهایتا نشدخانواده چکت کنن، نشد دوست یا کسی که بهتر از خودت و یا دانشجویی چیزی باشه و موفق هم باشه فقط حتما حتما برنامه داشته باش و همچنین روحیه مقاومت وادامه دادن چون قرار نیست همه چی امسال طبق روالی باشه که مد نظرته ...
امیدوارم موفق باشی و حرفایی که گفتم رو درک کنی . -
همیشه به خودت به دروغ گفتی نمیتونم ...
حالا هم یه بار به دروغ (که البته هیچ حقیقتی جز این نیست که توانایی و تونستن انسان راسته و تو ذهنش اتفاق میفته) بگو میتونم ...بالاتر از این که نیست به خودت دروغکی بگو میتونم .
ازمایشات ثابت کرده گفتن یه نتونستن امواجی ساطع میکنه که باید هفده بار به خودت بگی میتونم تا اون یه باری که میگی نمیتونم ازبین ببره پس ببین با هر یه نمیتونمی که میگی چ قدر به خودت ضربه میزنی و کل اعضا وجوارحت و مغزت بهشون تلقین میشه که نمیتونی ودیگه همراهیت نمیکنه.
اینکه از اثرات مخرب تلقینای منفی به ذهنت که داخل سایتا بزنی کلی ازمایشات مربوط به اثر ذهن منفی ثابت شده ...
ولی واقعیش اینه که واقعا اگه سخت تلاش نکنی و به بازی بگیری که مثلا امروز که مهمون داشتیم، فردا هم که امتحان تشریحی مدرسه داری ، دیروزم که مریض بودی و... روز وشب مثله باد میگذره و همش با خودت تکرار کن این اخرین فرصته ....باشه یک هفته گذشت بازم نتونستی هی نگو اه چرا نشد یا فلان شد یا با کسی درگیر بشی که وقتت گرفته بشه اصلا با کسی بحث نکن فقط به روزای اینده فکر کن و ادامه بده...
البته با یه برنامه ریزی درست وقابل انعطاف که اگه کم کاری کردی حتما بتونی جبران کنی و اعصابت خورد نشه...
برنامه ت تا جایی که میتونی زیر نظر مشاور باشه نهایتا نشدخانواده چکت کنن، نشد دوست یا کسی که بهتر از خودت و یا دانشجویی چیزی باشه و موفق هم باشه فقط حتما حتما برنامه داشته باش و همچنین روحیه مقاومت وادامه دادن چون قرار نیست همه چی امسال طبق روالی باشه که مد نظرته ...
امیدوارم موفق باشی و حرفایی که گفتم رو درک کنی .ye Alaaei خیلی ممنون