قلم چی 18 مهر
-
mahla bpz ولی دینیتونو باید ببرید بالا
شیمیتونم همینطور
چون این آزمون نسبت به پارسال واقعا ساده تر بود
و اینکه یه راهنمایی کوچیک
روزای قبل از امتحان کانون سوالای پارسالو بشینید حل کنید مثلا درسی مثل زبان قسمت گواهش ۴ تا سوال عینن تکرار شده بود و دینی هم از سوالات مشابه پارسال سوال داده بودن -
mahla bpz ولی دینیتونو باید ببرید بالا
شیمیتونم همینطور
چون این آزمون نسبت به پارسال واقعا ساده تر بود
و اینکه یه راهنمایی کوچیک
روزای قبل از امتحان کانون سوالای پارسالو بشینید حل کنید مثلا درسی مثل زبان قسمت گواهش ۴ تا سوال عینن تکرار شده بود و دینی هم از سوالات مشابه پارسال سوال داده بودنramses kabir اره باشه ممنون
-
mahla bpz افرین خیلی خوب بوده....
میتونه خیلی بهتر هم باشهAmin Mojarradi ایشالله
-
rahbordi_12_tajrobi_ekh.pdf برنامه راهبردی قلم چی
-
FaMi خاهش میکنم....
شما چطور؟
اگر دوصت داری یکم صحبت کن راجع ب این ازمونAmin Mojarradi این دومین ازمونی بود که در طول کل عمرم میدادم.از خودم انتظار بیشتری داشتم.اما خوشحالم از. اینکه دقیقا سر تایم شروع کردم و بعد هم سر تایم تموم کردم اصلا یک دقیقه هم بیشتر به خودم وقت ندادم.متاسفانه بیدقتی داشتم و البته زمین رو هم اصلا نخوندم و صفر زدم.ولی در کل سطح سوال ها به نظرم اصلا عجیب غریب نبود(فقط زیست یکم اذیت کننده بود و باعث شد دفعه بعد سوال هارو خیلی دقیق تر بخونم) اونطوری که خیلی ها میگن سوالات قلمچی استاندارد نیست .فقط نیاز به دقت و سرعت عمل بیشتر داره
-
سلام .ترازاتون چطور بود؟
-
Amin Mojarradi این دومین ازمونی بود که در طول کل عمرم میدادم.از خودم انتظار بیشتری داشتم.اما خوشحالم از. اینکه دقیقا سر تایم شروع کردم و بعد هم سر تایم تموم کردم اصلا یک دقیقه هم بیشتر به خودم وقت ندادم.متاسفانه بیدقتی داشتم و البته زمین رو هم اصلا نخوندم و صفر زدم.ولی در کل سطح سوال ها به نظرم اصلا عجیب غریب نبود(فقط زیست یکم اذیت کننده بود و باعث شد دفعه بعد سوال هارو خیلی دقیق تر بخونم) اونطوری که خیلی ها میگن سوالات قلمچی استاندارد نیست .فقط نیاز به دقت و سرعت عمل بیشتر داره
FaMi اوهوم....
اینشالا همیشع موفق باشی :)زیستش هم خیلی اسون بود متاسفانع
کلا باید زیست رو چ کتاب چ سوال دقیق دقیق کامل بخونی تا بهترین نتیجه رو بگیری -
سلام .ترازاتون چطور بود؟
محمد اخگری یکم دیر ثبت کردم بهم تراز ندادع هنوز...شما چی؟چیکار کردی؟
-
FaMi اوهوم....
اینشالا همیشع موفق باشی :)زیستش هم خیلی اسون بود متاسفانع
کلا باید زیست رو چ کتاب چ سوال دقیق دقیق کامل بخونی تا بهترین نتیجه رو بگیری -
Nazanin Jamali مرسی نازنین نظر لطفته
Amin Mojarradi خواهش
️
-
Amin Mojarradi من انتظار نداشتم که اینقدر ریز سوال طرح کنن.برای همین خیلی با دقت سوال هارو جواب ندادم متاسفانه
FaMi حالا عیبی ندارع
ایشالا ازمون بعدی خیلی بهتر میشه