افسردگی بعد آزایمان
-
سلام دوستان
چرا آخه آزمونا غیر حضوریه.. امروز رفتم دفترچه رو گرفتم هشت و پنج دقیقه شروع کردم در اصل باید یازده و چل و پنج تموم میکردم ولی از اونجایی ک وسواس کاری بم کرده ک از مراقبه هم حساس تر شدم یا ده و بیست و پنج دقیقه ازمونو تموم کردم با اینکه با م بیست و پنج دقیقه وقت بود و سوال نزده هم داشتم ک اصا نخونده بودمشون ولی امان از دست این وسواس..
حالا دوستامم بعضیاشون زنگ زدن گفتن هفت و نیم دفترچه رو گرفتن تا یک روش کار کردن
من افسردگی بعد زایمان نه ببخشید آزمون گرفتم
ترازم بد شد بخصوص اختصاصی ک اصا وقت نشد نگاشون کنم همش با استرس از این تست به اون تست میپریدم
شدم 5460تو قلمچی
یکم کمکم کنید..
ی مشکلی هم ک دارم اینکه سر آزمون اینقدر استرس میگیرم میپرم از این سوال ب سوال دیگه هیچکدوم حل نمیشن -
سلام دوستان
چرا آخه آزمونا غیر حضوریه.. امروز رفتم دفترچه رو گرفتم هشت و پنج دقیقه شروع کردم در اصل باید یازده و چل و پنج تموم میکردم ولی از اونجایی ک وسواس کاری بم کرده ک از مراقبه هم حساس تر شدم یا ده و بیست و پنج دقیقه ازمونو تموم کردم با اینکه با م بیست و پنج دقیقه وقت بود و سوال نزده هم داشتم ک اصا نخونده بودمشون ولی امان از دست این وسواس..
ترازم بد شد بخصوص اختصاصی ک اصا وقت نشد نگاشون کنم همش با استرس از این تست به اون تست میپریدم
شدم 5460تو قلمچی
یکم کمکم کنید..
ی مشکلی هم ک دارم اینکه سر آزمون اینقدر استرس میگیرم میپرم از این سوال ب سوال دیگه هیچکدوم حل نمیشن -
mehdiosw من که کلا گیچ شدم نفهمیدم زایمان چی چی؟؟ ساعت چی؟؟ زودتر تموم کردی؟؟ وسواس به چی داشتی؟؟؟ دوستات که تا ۲ تموم کردن اصن تراز گرفتن؟؟ خیلی دیره که
M Tg زایمان مزاح بود قاطی کردم آزمون و زایمان. وسواس راجب حلال حرامی ایناس کلا حساسم.. معلما کچل شدن از سوالای وسواسی حالا مهم نیست.. اون دوستان ک گفتم منظورمه خوب خیلی مسخرست قلمچی ک ده ساعت بعد آزمون ویرایش داره خوب شیش ساعت طرف رو آزمون بوده میخای تراز نده؟ تراز خوب میده
-
M Tg زایمان مزاح بود قاطی کردم آزمون و زایمان. وسواس راجب حلال حرامی ایناس کلا حساسم.. معلما کچل شدن از سوالای وسواسی حالا مهم نیست.. اون دوستان ک گفتم منظورمه خوب خیلی مسخرست قلمچی ک ده ساعت بعد آزمون ویرایش داره خوب شیش ساعت طرف رو آزمون بوده میخای تراز نده؟ تراز خوب میده
-
سلام دوستان
شدم 5460تو قلمچی
یکم کمکم کنید..
ی مشکلی هم ک دارم اینکه سر آزمون اینقدر استرس میگیرم میپرم از این سوال ب سوال دیگه هیچکدوم حل نمیشنmehdiosw خب دلیل اینکه استرس میگیری چیه؟؟؟؟
-
برنامه درسی منطبق با راه ابریشم
نظرات سازنده بدید ..
-
سلام دوستان
شدم 5460تو قلمچی
یکم کمکم کنید..
ی مشکلی هم ک دارم اینکه سر آزمون اینقدر استرس میگیرم میپرم از این سوال ب سوال دیگه هیچکدوم حل نمیشنmehdiosw برای اینکه سر جسله آزمون استرس نداشته باشی پیش آزمون حل کن و قلبش تمام هدف گذاری هاتو انجام بده و برای حل سوالات از تکنیک زمان های نقصانی استفاده کن (یه سرچ بزنی میاره)
پیش آزمون هم منظور همون غیرحضوری قلم چی هست سایت های دیگه هم آزمون میزارن می تونی از اونا هم استفاده کنی
در مورد دوستات هم مگه تو برای رقابت با اونا میخونی ولش کن فکرت متمرکز باشه روی تثبیت زمان برای دروس و اونا هم توی کنکور به مشکل میخورن -
آزمونای بیش تری بدی کم کم استرست کم میشه
اصلا هدف از آزمون دادن همیه
هدف اینه که وقتی کنور دادی استرس نگیری
الا ایوحال تست ها بیشتری هم کار کن
موفق باشی -
استرس نداره که
آزمون میدی نه برای تراز و رتبه و درصد
آزمون میدی که یاد بگیری
با آرامش هر سوالی رو بلدی حل کن بلد نیستی ضربدر بزن کنارش اونایی که بلدی و وقت گیره دایره میزنی کنارش
بعد یه دور که ساده هارو جواب دادی میری دنبال اون وقت گیرا بعدش اونا که فکر میکنی بلد نیستی رو حل میکنی -
من کلا دفترچه نگرفتم ://
آنلاین کلا