سوال فیزیک از حرکت شناسی
-
M Tg در سوال فیزیک از حرکت شناسی گفته است:
@Dr-Aryan نگاه توضیحی بنویسم یا در یه جمله خلاصش کنم متوجه بشین؟؟
مگه سینوس رو نداده؟؟ اخر سوال هم گفته یکا ها در اس آی هستن پس ایکس میشه ۸ اون خط کج وسط میشه ۱۰ تی یک میشه ۶ تامامجدنی میگم ناراحت نشو ولی واقعن نفهمیدم://
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan ناراحت نمیشم
خدایی تانژانت پیدا کردنه که بدتر بود باید بری کسینوس بیابی و سپس تانشو پیدا کنی خب از فیثا حل کن همرو بره دیگه
-
@Dr-Aryan ناراحت نمیشم
خدایی تانژانت پیدا کردنه که بدتر بود باید بری کسینوس بیابی و سپس تانشو پیدا کنی خب از فیثا حل کن همرو بره دیگه
-
@Dr-Aryan نگاه توضیحی بنویسم یا در یه جمله خلاصش کنم متوجه بشین؟؟
مگه سینوس رو نداده؟؟ اخر سوال هم گفته یکا ها در اس آی هستن پس ایکس میشه ۸ اون خط کج وسط میشه ۱۰ تی یک میشه ۶ تامامجدنی میگم ناراحت نشو ولی واقعن نفهمیدم://
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan نگا مثلثات که بلدی در حد سینوس اینا؟؟
خب وقتی اون زاویه داده ۸ دهم ینی چی ؟
ینی مقابلش ۸ بوده وترش ۱۰ که این دوتا توی فیثا با ۶ مچ میشن -
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr-Aryan چطوری تو ذهنت داری؟؟ مگه زاویه معروفه؟؟ خب هرکی بلاخره سلیقه ای داره من تانشو بلد نبودم ولی خب بنظرم با فیثا خیلی بهتر میشد
-
Amin Mojarradi متفاوت شد ک باز Hoorieh sh
نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan چ متفاوت شد رفیق؟
-
کسی میتونه اینارو حل کنه؟؟؟
اگه بلدین لطفا
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۱۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali خب پس ....
جوابا شد :
6-3
8-3
12-4 -
اگه بلدین لطفا
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهممنون از Amin Mojarradi @Dr-Aryan M Tg Hoorieh sh
-
اگه بلدین لطفا
@همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali اگه امکان داره راه حلو برام توضیح بدین
-
@Dr-Aryan چ متفاوت شد رفیق؟
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi ببخشی مشه راه حلو برام بفرستی
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Dr-Aryan نگا مثلثات که بلدی در حد سینوس اینا؟؟
ینی مقابلش ۸ بوده وترش ۱۰ که این دوتا توی فیثا با ۶ مچ میشننوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۶ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شدهM Tg در سوال فیزیک از حرکت شناسی گفته است:
ینی مقابلش ۸ بوده وترش ۱۰ که این دوتا توی فیثا با ۶ مچ میشنسینوس>؟؟ برگام....... اصن چیه این ک میگی من تاحالا نشنیدم:////////
-
Amin Mojarradi ببخشی مشه راه حلو برام بفرستی
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali راه های خیلی کاربردی و سریعی هستن....
هرجاشو نفهمیدی حتما حتما حتما بگو -
ممنون از Amin Mojarradi @Dr-Aryan M Tg Hoorieh sh
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali خاهش:)
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Mojarradi ممنون
-
Nazanin Jamali راه های خیلی کاربردی و سریعی هستن....
هرجاشو نفهمیدی حتما حتما حتما بگونوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Mojarradi چشم
-
ینی مقابلش ۸ بوده وترش ۱۰ که این دوتا توی فیثا با ۶ مچ میشنسینوس>؟؟ برگام....... اصن چیه این ک میگی من تاحالا نشنیدم:////////
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Aryan داری شوخی میکنی ؟ سر به سرممیزاری دیگه
-
Amin Mojarradi ممنون
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Jamali خاهش....
روشن -
M Tg اره از طرز تایپش ضایس ک میخاد بگه یعنی فک میکنی من اینارو بلد نیستم ؟
-
M Tg اره از طرز تایپش ضایس ک میخاد بگه یعنی فک میکنی من اینارو بلد نیستم ؟
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۹، ۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید غضنفرآبادی خو گفتم شاید یکی مبحث مثلثاتو نخونده باشه
بیخیال مهم نیست
من خودممبحثی میخونم ریاضیو
دیگم به هیچ تایپیکی جواب نمیدم ملت یچیشون میشه ها -
مهشید غضنفرآبادی خو گفتم شاید یکی مبحث مثلثاتو نخونده باشه
بیخیال مهم نیست
من خودممبحثی میخونم ریاضیو
دیگم به هیچ تایپیکی جواب نمیدم ملت یچیشون میشه هاM Tg
قهر نکن