آلا همچنان رایگان است؟
-
fatemeh ganjkhanloo البته ..-_-!
@BlAcK-W0_oLF خوبه روش جالبیه اونوق اگه کسی نبود اذیتش کنین چی همینجوری بی انرزی میمونین ؟
-
مهشید غضنفرآبادی درسته و تو همچین کلاسی کلا بچه ها نمیتونن نتیجه خیلی خوبی بگیرن برعکس کلاس ما اصن اینجوری نیست اگه یه نفر هم نخونده باشه بچه ها هر کاری میکنن که معلم امتحان نگیره حخخخ
fatemeh ganjkhanloo خب همین شد ک خیلیا ک فکر میکردن رتبه یک میشن 5رقمی شدن و موندن سال بعد !!! فقط اون ی نفری ک هرکی ازش سوال میپرسید یاد میداد بهش شده 1800
-
حسین زندی نه ولی میشه تورو بزنیم
-
@BlAcK-W0_oLF خوبه روش جالبیه اونوق اگه کسی نبود اذیتش کنین چی همینجوری بی انرزی میمونین ؟
fatemeh ganjkhanloo تا حالا سابقه نداشته کسی نباشه .. بهش فکر نکردم ..!
-
fatemeh ganjkhanloo
کجا رو ؟حسین زندی هیچی اخه همش دنبال لایک هستی از اثرات تازه ثبتنام کردنه که دوست داری اعتبارت بالا بره خخخخخخخخخخ
همه اینجورین اولش -
-
-
حسین زندی هیچی اخه همش دنبال لایک هستی از اثرات تازه ثبتنام کردنه که دوست داری اعتبارت بالا بره خخخخخخخخخخ
همه اینجورین اولشfatemeh ganjkhanloo
نه بابا میخوام ۳۰ ثانیه تموم شه -
حسین زندی نکنه توقع داری هم جنس خودمو رها کنم بیام طرف تو ؟
-
fatemeh ganjkhanloo
نه بابا میخوام ۳۰ ثانیه تموم شهحسین زندی اها باشه
-
حسین زندی نکنه توقع داری هم جنس خودمو رها کنم بیام طرف تو ؟
مهشید غضنفرآبادی درود بر شرفت خواهر
ترکی بلدی ؟ -
مهشید غضنفرآبادی درود بر شرفت خواهر
ترکی بلدی ؟fatemeh ganjkhanloo ن من کرمانیم فارسم خخخ
-
fatemeh ganjkhanloo ن من کرمانیم فارسم خخخ
مهشید غضنفرآبادی اخه میدونی تعداد بسیار زیادی از بچه های اینجا با اینکه از استان های ترک نیستن ولی ترکی بلدن
-
مهشید غضنفرآبادی اخه میدونی تعداد بسیار زیادی از بچه های اینجا با اینکه از استان های ترک نیستن ولی ترکی بلدن
fatemeh ganjkhanloo من ک بلد نیستم !
-
-
fatemeh ganjkhanloo من ک بلد نیستم !
مهشید غضنفرآبادی عیب نداره کمی که تو الا باشی بچه های زنجان و تبریز و ارومیه بهت یاد میدن تاپیک مخصوصشم هس احتمالا
-
مهشید غضنفرآبادی عیب نداره کمی که تو الا باشی بچه های زنجان و تبریز و ارومیه بهت یاد میدن تاپیک مخصوصشم هس احتمالا
fatemeh ganjkhanloo علاقه ای ب یاد گیریش ندارم نه اینکه نخام یاد بگیرم ولی بیشتر دوس دارم بلوچی و کوردی یاد بگیرم
-
fatemeh ganjkhanloo
نه بابا میخوام ۳۰ ثانیه تموم شهحسین زندی برو تاپیک قلم چیتو چک کن ..
-
fatemeh ganjkhanloo علاقه ای ب یاد گیریش ندارم نه اینکه نخام یاد بگیرم ولی بیشتر دوس دارم بلوچی و کوردی یاد بگیرم
این پست پاک شده!