مشورت
-
Amin Mojarradi شما کتاب چه چیزی پیشنهاد میکنی.صرفا تست میخوام و البته.بیشتر reading و cloze تست مد نظرم هست
FaMi من فقط تست میزنم از روی شهاب اناری..
کتاب عالیی هست...نیاز ب درسنامه هاش ندارم فقط تستاشو استفاده میکنم -
FaMi میشه لطفا صورت سوال یا سمارشو بفرستی؟
-
FaMi میشه لطفا صورت سوال یا سمارشو بفرستی؟
-
Amin Mojarradi فردا پیدا کردم میفرستم الان واقعا دیگه حال ندارم بگردم پیداش کنم شرمنده
FaMi باش عیبی نداره...
هر وقت پیداش کردی حتما بفرست سوالشو تا ببینم
دشمنت -
سلام
دوستان میخواستم در رابطه با یک مسئله باهاتون مشورت کنم.
من زبانم خوبه حدود 6 -7 سال هست زبان میرم و الان دیگه تموم شده زبانم.اما در این دو ازمونی که دادم در قلمچی درصدم شده 80
من هیچ وقت برای مدرسه زبان نخوندم و تستی نزدم.البته معلم مدرسه مون یک جزوه گرامر خیلی خوب بهمون میده برای هر درس.ولی حالا نمیدونم چرا اینطوری میشه.وقتی ازمون رو تحلیل کردم متوجه شدم که یکی از مشکلاتم در مورد تست های ریدینگی هست که میگن مفهوم متن چی بود.بین دو تا گزینه گیر میکنم و شک میکنم و نمیزنم.به نظرم واقعا جفت جملات رو میشه برداشت کرد.فکر میکنم این تیپ تست هایکم سلیقه ای هست.میخواستم بپرسم که چطور میشه فکر طراح روخوند.فهمیدکه از نظر اون چی مهم تره?
راستی یک تیپ تست دیگه هم در مورد vocab هست .در این ازمون یک تستی بود که به نظرم هیچ کدوم از گزینه هاش نمیخورد که جواب باشه.بعد که پاسخ نامه رو دیدم اومده بودبرای یک کلمه یک معنی نوشته بود که من بعد 7 سال زبان خوندم تا به حال چنین کاربردی از این کلمه دیده بودم.اینجور تست هارو چطور بزنم?!!
خیلی طولانی شد معذرت
تجربیا ریاضیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 دوستان شما بیاید بگید تجربتون رو
میتونید کمکم کنیدromisa
-
FaMi مرسی
-
FaMi باش عیبی نداره...
دشمنت -
Amin Mojarradi در مشورت گفته است:
FaMi باش عیبی نداره...
دشمنتمثلا نمونش این تست هست
واقعا الان exist on بهش میخوره که در این جمله استفاده شده?!!!! -
Amin Mojarradi در مشورت گفته است:
FaMi باش عیبی نداره...
دشمنتمثلا نمونش این تست هست
واقعا الان exist on بهش میخوره که در این جمله استفاده شده?!!!!FaMi سلام....
تست راحتیه ک میشه گ2....
علاوه بر اینا ب معنیاشون هم توجه کن....
مثلن گ 4 یعنی احترام گزاشتن که اصلا ربطی ندارع به این سوال
معنی جمله : ((زندگی قطعا(مطلقا) خیلی سخت بود وقتی که ما باید(مجبور بودیم).......با اون پول کمی که پدرم داشت کسب معاش میکرد))
خب قطعا اون جای خالی ک نقطه چین گزاشتم باید ی گزینه مناسبی باشه که مفهوم جمله رو برسونه ...
گ 3 یعنی وجود داشتن موجودات زنده یا زیستن هست
پس قطعا گ 3 بهترین جوابه واسه این سوال ....علاوه بر گرامر باید جمله رو هم برای خودت معنی ککنی تا ب جواب برسی ... و
گ2 ک ینی رد و بدل کردن
گ 1 هم ینی بیان کردن و گ 4 هم ینی احترام که اصلا اینا ب جمله هیچ ارتباطی ندارن .....
ما حتی بدون توجه به on هم میتونیم این سسوالو ب سادگی جواب بدیم -
FaMi سلام....
تست راحتیه ک میشه گ2....
معنی جمله : ((زندگی قطعا(مطلقا) خیلی سخت بود وقتی که ما باید(مجبور بودیم).......با اون پول کمی که پدرم داشت کسب معاش میکرد))
خب قطعا اون جای خالی ک نقطه چین گزاشتم باید ی گزینه مناسبی باشه که مفهوم جمله رو برسونه ...
پس قطعا گ 3 بهترین جوابه واسه این سوال ....علاوه بر گرامر باید جمله رو هم برای خودت معنی ککنی تا ب جواب برسی ... و
گ2 ک ینی رد و بدل کردن
گ 1 هم ینی بیان کردن و گ 4 هم ینی احترام که اصلا اینا ب جمله هیچ ارتباطی ندارن .....
ما حتی بدون توجه به on هم میتونیم این سسوالو ب سادگی جواب بدیمAmin Mojarradi بعضی وقتا دلم میخاد بزنمت ! # استاد
-
Amin Mojarradi بعضی وقتا دلم میخاد بزنمت ! # استاد
مهشید غضنفرآبادی چرا
-
Amin Mojarradi چرا شو بعدا بهت میگم
-
FaMi سلام....
تست راحتیه ک میشه گ2....
گ2 ک ینی رد و بدل کردن
ما حتی بدون توجه به on هم میتونیم این سسوالو ب سادگی جواب بدیم -
FaMi ارع درسته ...میشع گ3 ...منم همینو گفتم ک ....پایین ی نگا کن
-
FaMi ارع درسته ...میشع گ3 ...منم همینو گفتم ک ....پایین ی نگا کن