آزمون آزمایشی یازدهم تجربی ۱۸ مهر
-
Amin Mojarradi خب الان سلول ماهیچه ای هم میتونه پیام عصبی رو منتقل کنه به سلول ماهیچه ای کناری ?مگه این فقط توانایی نورون ها نیست?
FaMi اون با ی قابلیت های دیگه ای هست...
ک توی فصل ۴ دهم بیشتر متوجهش میشی...پیام عصب رو فقط نورون میتونه بیاره ...ماهیچه اسکلی پیام عصبی نمیتونن ببرین به جای دیگه! -
ramses kabir وویییی پلاکشم میگی
-
Amin Mojarradi خب الان سلول ماهیچه ای هم میتونه پیام عصبی رو منتقل کنه به سلول ماهیچه ای کناری ?مگه این فقط توانایی نورون ها نیست?
-
همه به سکوت فرو رفتن?
H_R Amin Mojarradi -
FaMi اون با ی قابلیت های دیگه ای هست...
ک توی فصل ۴ دهم بیشتر متوجهش میشی...پیام عصب رو فقط نورون میتونه بیاره ...ماهیچه اسکلی پیام عصبی نمیتونن ببرین به جای دیگه!Amin Mojarradi پس چطوری بینشون پخش میشه?
خب الان سوال من این هست که وقتی نورون میتونی پتانسیل یاخته ماهیچه ای تغییر بده و باعث انقباض اون بشه پس ماهیچه بعد هم باید با همین مکانیسم منقبض بشه.ولی با توجه به چیزی که مامیدونیم فقط نورون پیام رو منتقل میکنن.راستی اون چیزی که فصل 4 دهم بود همون صفحاات بینابینی که فقط برای سلول قلبی هست!!! -
Amin Mojarradi پس چطوری بینشون پخش میشه?
خب الان سوال من این هست که وقتی نورون میتونی پتانسیل یاخته ماهیچه ای تغییر بده و باعث انقباض اون بشه پس ماهیچه بعد هم باید با همین مکانیسم منقبض بشه.ولی با توجه به چیزی که مامیدونیم فقط نورون پیام رو منتقل میکنن.راستی اون چیزی که فصل 4 دهم بود همون صفحاات بینابینی که فقط برای سلول قلبی هست!!! -
Amin Mojarradi پس چطوری بینشون پخش میشه?
خب الان سوال من این هست که وقتی نورون میتونی پتانسیل یاخته ماهیچه ای تغییر بده و باعث انقباض اون بشه پس ماهیچه بعد هم باید با همین مکانیسم منقبض بشه.ولی با توجه به چیزی که مامیدونیم فقط نورون پیام رو منتقل میکنن.راستی اون چیزی که فصل 4 دهم بود همون صفحاات بینابینی که فقط برای سلول قلبی هست!!!FaMi اره....
اونا ی مکانیسم دیگه ای دارن...که توی فصل ۴ دهم برای قلب صفحات بینابینی و گره سینوسی دهلیزی و بطنی بود...
پیام عصبی از نورون میرسه به یاخته ماهیچه ای ولی بعد از اون یاخته های ماهیچه ای با ی مکانیسم دیگه ای اون رو در بین خودشون منتشر میکنن که یکی از نمونه هاش رو تو قلب خوندیم...
توی بقیه جا های بدن هم یه همچین. اتفاقی میفته که ما اصلا اون رو تو کتاب نمیخونیم و مهم نیست...
ولی پیام عصبی رو فقط و فقط نورون منتقل میکنه.
امیدوارم متوجه شده باشی
-
FaMi الان هستیم
-
ramses kabir وویییی پلاکشم میگی
@Sadaf-A چشم
مایل باشن چرا که نه -
FaMi اره....
اونا ی مکانیسم دیگه ای دارن...که توی فصل ۴ دهم برای قلب صفحات بینابینی و گره سینوسی دهلیزی و بطنی بود...
پیام عصبی از نورون میرسه به یاخته ماهیچه ای ولی بعد از اون یاخته های ماهیچه ای با ی مکانیسم دیگه ای اون رو در بین خودشون منتشر میکنن که یکی از نمونه هاش رو تو قلب خوندیم...
توی بقیه جا های بدن هم یه همچین. اتفاقی میفته که ما اصلا اون رو تو کتاب نمیخونیم و مهم نیست...
امیدوارم متوجه شده باشی
-
FaMi اره....
امیدوارم متوجه شده باشی
-
Amin Mojarradi البته فقط یاخته های قلبی صفحات بینابینی دارن
FaMi ارع همینطورع .....
غیر از این نیس(فقط توی قلب گره سینوسی دهلیزی و بطنی و صفحات بینابینی وجود داره )،( توی بقیه ماهیچه های بدن، یه مکانیسم دیگه ای وجود داره که تقریبا مشابه با همینه -
Amin Mojarradi ممنون بابت راهنماییتون
پس اینکه سیناپس تحریکی و مهاری همواره باعث تغییر نفوذپذیری غشا یاخته پس سیناپسی میشن درستهFaMi
حتی یه چیز دیگه که تو این آزمونم ازش سوال اومد
سیناپس تحریکی باعث کاهش اختلاف غلظت
و سیناپس مهاری باعث افزایش اختلاف غلظت دو سوی غشا میشه و همواره این دو تا باعث تغییر اختلاف غلظت دوسوی غشا میشن -
Amin Mojarradi ممنون بابت راهنماییتون
پس اینکه سیناپس تحریکی و مهاری همواره باعث تغییر نفوذپذیری غشا یاخته پس سیناپسی میشن درستهFaMi ارع دقیقن
هر زمان که ناقل عصبی به گیرنده خودش در یاخته پس سیناپسی متصل می شه ، قطعا نوعی کانال دریچه دار در غشای یاخته باز می شه و درنتیجه ی تغییر نفوذپذیری غشا، اختلاف پتانسیل الکتریکی در دو سوی غشا هم تغییر میکنه ، چه سیناپس تحریکی باشه چه مهاری -
FaMi
حتی یه چیز دیگه که تو این آزمونم ازش سوال اومد
سیناپس تحریکی باعث کاهش اختلاف غلظت
و سیناپس مهاری باعث افزایش اختلاف غلظت دو سوی غشا میشه و همواره این دو تا باعث تغییر اختلاف غلظت دوسوی غشا میشنramses kabir دقیقا خودم متوجه شدم.علتش این هست که در سیناپس مهاری کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه و اختلاف پتانسیل اینطوری بیشتر میشه یعنی داخل نسبت به خارج منفی تر میشه ولی در سیناپس تحریکی کانال دریچه دار سدیمی باز میششه و با ورود یون سدیم به سیتوپلاسم اختلاف پتانسیل کمتر میشه
-
ramses kabir دقیقا خودم متوجه شدم.علتش این هست که در سیناپس مهاری کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه و اختلاف پتانسیل اینطوری بیشتر میشه یعنی داخل نسبت به خارج منفی تر میشه ولی در سیناپس تحریکی کانال دریچه دار سدیمی باز میششه و با ورود یون سدیم به سیتوپلاسم اختلاف پتانسیل کمتر میشه
FaMi دقیقن
-
-
سلام.
دوستان ازمون 2 ابان قلمچی مباحث استوکیومتری هم هست داخلش یا برای ازمون بعدی هست?
ramses kabir Mono