آلا همچنان رایگان است؟
-
H_R :expressionless_face: ملت کلا پرو شدن خوبی ک از حد بگذره تهش داستانه !
-
مهشید غضنفرآبادی در آلا همچنان رایگان است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
مطمئن باش این فرد آلایی نیست اینا دشمن آلا هستن یه آلایی هیچ وقت پیشنهاد دزدی نمیده و تیشه به ریشه آلا نمیزنه
-
درسته قیمت ها نسبتا بالاهه ولی شما یه نگاه به سکه بنداز چندهه
این حرفتون فق جنجال به پا میکنه -
@BlAcK-W0_oLF دعوا کجا بود خواهر خخخخخخخخخخخ
fatemeh ganjkhanloo در آلا همچنان رایگان است؟ گفته است:
خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این انجمن سرتا پا شگفتیه -
fatemeh ganjkhanloo در آلا همچنان رایگان است؟ گفته است:
خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این انجمن سرتا پا شگفتیهAlireza Yousofvand مگ دختر نیست؟
-
Alireza Yousofvand مگ دختر نیست؟
مهشید غضنفرآبادی والا پروفایلش بهش نمیخوره که دختر باشه
به مدیر هم که میگن خانم مدیر وضعیه ها -
مهشید غضنفرآبادی والا پروفایلش بهش نمیخوره که دختر باشه
به مدیر هم که میگن خانم مدیر وضعیه هاAlireza Yousofvand منم دیدم فک کردم پسرم بعد اون گفت خواهر :/ دیگ فک کردم دختره کلا اینجا ادم مجهول الهویه زیاد داریم
-
Alireza Yousofvand منم دیدم فک کردم پسرم بعد اون گفت خواهر :/ دیگ فک کردم دختره کلا اینجا ادم مجهول الهویه زیاد داریم
مهشید غضنفرآبادی بزار منشنش کنم بیاد توضیح بده
-
مهشید غضنفرآبادی بزار منشنش کنم بیاد توضیح بده
Alireza Yousofvand :face_with_tears_of_joy: اوک
-
@BlAcK-W0_oLF
توضیح پلیز -
Alireza Yousofvand :face_with_tears_of_joy: اوک
مهشید غضنفرآبادی نه پسرهه اسمش محمده
-
مهشید غضنفرآبادی نه پسرهه اسمش محمده
Alireza Yousofvand :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: من اون حسین زندی بدبخت زدم تو دیوار از این طرفداری کردم فک کردم دختره :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone:
-
Alireza Yousofvand :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: من اون حسین زندی بدبخت زدم تو دیوار از این طرفداری کردم فک کردم دختره :man_facepalming_light_skin_tone: :man_facepalming_light_skin_tone:
مهشید غضنفرآبادی محمد بابائی هستم ..!-_-
-
@BlAcK-W0_oLF
توضیح پلیزAlireza Yousofvand حلّه ؟-_-
-
مهشید غضنفرآبادی محمد بابائی هستم ..!-_-
@BlAcK-W0_oLF :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: خوشوقتم :grinning_face_with_sweat:
-
چه وضعشه خودتون رو مسخره کردین این قیمت ها ی نجومی چیه
700 هزار تومان .... خودتون رو مسخره کردین گدار ، راه چی چی و ...
واقعن زشته.Amir Mohammad Dabiri در آلا همچنان رایگان است؟ گفته است:
چه وضعشه خودتون رو مسخره کردین این قیمت ها ی نجومی چیه
700 هزار تومان .... خودتون رو مسخره کردین گدار ، راه چی چی و ...
واقعن زشته.بدبخت الان که دارم اینو مینویسم هشت ساعته عضو شدی قشنگ معلومه فقط برا خراب کردن الا اومدی دانش اموزان الا خیلی درک و فهمشون از این بیشتره که بخوان فریب این چرت و پرت های تو و امثال تو که معلوم نیس از کجا و از طرف چه کسی اومدی رو باور کنن
-
واقعاً لعنت ب این شرفت با این طرز تفکر متاسفم برات
-
بچه ها بهتره ادامه ندیم سطح درک یه آلایی خیلی بیشتر از اینه که بخواد به هر چیزی واکنش نشون بده