Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. مژده ! مشاوره برای آلایی ها
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی

مژده ! مشاوره برای آلایی ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
34 دیدگاه‌ها 23 کاربران 17.4k بازدیدها 4 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Mr.ShahrokhiM آفلاین
    Mr.ShahrokhiM آفلاین
    Mr.Shahrokhi
    مدیر
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohrab انجام شده

دوستان همانطور که می دونید مدتی هست که کانال تلگرامی آلاء در راستای تحقق اهداف آلاء راه اندازی شده است .
    از هم اکنون شما عزیزان آلایی می توانید سوالات مشاوره ای خود را در این تاپیک مطرح نمایید تا توسط مشاوران عزیز در کانال تلگرام به آنها پاسخ داده شود . پاسخ سوالات بنا به صلاح دید مشاور، در فایلهای صوتی مشاوره ای آلاء ارائه خواهد شد و در کانال تلگرام آلاء قابل مشاهده و دانلود خواهد بود .
    (از دوستان خواهش می شود از قرار دادن مطالب متفرقه -حتی تشکر:smug: - در این بخش جدا خودداری فرمایید)

دانلود تلگرام :
    نسخه قابل نصب روی کامپیوتر

نسخه ی بدون نیاز به نصب برای استفاده در کامپیوتر

استفاده از تلگرام توسط مرورگر(مانند کروم و فایرفاکس و ...)

برنامه تلگرام مخصوص مرورگر کروم

کانال آلاء
    مشاوره ی تخصصی در کانال تلگرامی آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • Z آفلاین
      Z آفلاین
      Zarei
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام من سال چهارم تجربی هستم و تو مدرسه غیر کنکوری درس میخونم. یعنی تو مدرسه ما فقط روشهای تشریحی تدریس میشه و در امتحانایی که میگیرن تاکید دارن که به روش تستی نمره داده نمیشه و حتما باید تشریحی جواب بدیم.
      با توجه به این موضوع به نظر شما ما برای امتحانای مدرسه و نمره مستمر وقت بذاریم یا نه؟
      و با توجه به اینکه از امسال برای نمره نهایی چهارم تاثیر پنج درصد مثبت و برای کنکور ۹۶ تاثیر پنج درصد قطعی گذاشتن، مثل پارسال که سال سوم بودیم رو روشهای تشریحی و امتحان نهایی سرمایه گذاری کنیم یا نه؟
      و اینکه کدوم درسای سال چهارم تجربی نهاییه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      • masoud9033yahoo.comM آفلاین
        masoud9033yahoo.comM آفلاین
        masoud9033yahoo.com

سلام برا پشت کنکوریها که میخوان درس زبان انگلیسی رو بخونن بهتره اول از سال پیش شروع کنن و درسا رو برن جلو مثل کتاب های تست؟یا اینکه اشکال نداره اول سومم رو بخونیم بعد بریم پیش ؟منظورم اینه ایا در تست های واژگان سال سوم از لغات سوم استفاده میشه و برعکس

1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • sohrabS آفلاین
          sohrabS آفلاین
          sohrab
          مدیر

Haniyeh;17983 said:

سلام من سال چهارم تجربی هستم و تو مدرسه غیر کنکوری درس میخونم. یعنی تو مدرسه ما فقط روشهای تشریحی تدریس میشه و در امتحانایی که میگیرن تاکید دارن که به روش تستی نمره داده نمیشه و حتما باید تشریحی جواب بدیم.
          با توجه به این موضوع به نظر شما ما برای امتحانای مدرسه و نمره مستمر وقت بذاریم یا نه؟
          و با توجه به اینکه از امسال برای نمره نهایی چهارم تاثیر پنج درصد مثبت و برای کنکور ۹۶ تاثیر پنج درصد قطعی گذاشتن، مثل پارسال که سال سوم بودیم رو روشهای تشریحی و امتحان نهایی سرمایه گذاری کنیم یا نه؟
          و اینکه کدوم درسای سال چهارم تجربی نهاییه؟

@masoud9033;17987 said:

سلام برا پشت کنکوریها که میخوان درس زبان انگلیسی رو بخونن بهتره اول از سال پیش شروع کنن و درسا رو برن جلو مثل کتاب های تست؟یا اینکه اشکال نداره اول سومم رو بخونیم بعد بریم پیش ؟منظورم اینه ایا در تست های واژگان سال سوم از لغات سوم استفاده میشه و برعکس

اين سوالات براي جناب آقاي اميني ارسال شد،
          همچنين فقط اين بار سوالات مشاوره اي كه براي ادمين كانال ارسال فرموده بوديد نيز براي مشاور ارسال شد،

از اين به بعد فقط سوال هايي كه در اينجا پرسيده مي شوند، براي جناب آقاي اميني ارسال مي شود.

پاسخ سوالات منتخب توسط آقاي اميني در كانال تلگرامي ما ارسال مي شود،

با تشكر

هیچ پدر سوخته بازیی بالاتر از صداقت و راستگویی نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • M آفلاین
            M آفلاین
            mehreganpadyahoo.com

سلام
            فایل مشاوره ای شماره1رو شنیدم کمی ناامید شدم.
            از دیپلمم فاصله گرفته و فارغ التحصیل دانشگاه هستم اما الان4ماهه شروع کردم به خوندن برای کنکور95

تاالان تونستم دروس اول که لازم بوده(عربی فیزیک )رو بخونم و دوم دبیرستان تمام دروس رو تازه تموم کردم یک دور با تستهاش از کتابهای گاج
            البته ریاضی مبحثی و از مهر و ماه میخونم که ترتیب پایه ها رعایت نشده
            اگر سوم و پیش رو طی 4ماه اینده دور اول رو تمام کنم و 4ماه بعد اون یعتی اول سال تا کنکور رو برای دور کردن مباحث وقت بزارم واقعا امیدی به رتبه ی خوب نداشته باشم ?رتبه ی خوب منظورم زیر200منطقه3هست
            اگر قطعا اینطور هست امسال دوم و سوم رو چند دور بخونم تا فول بشم سال اینده پیش
            ببخشید من نمیدونستم اینجا باید بپرسم سوالمو یا برای ادمین کانال ارسال کنم باتوجه به اینکه تمام روز وقتم ازادهست و مسیولیتی ندارم بازهم جواب اقای امینی همون هست? چکار کنم تا بهترین نتیجه رو امسال بگیرم
            متلا دوم سوم رو فول بشم با کمی از پیش
            یا همه رو در یک سطح?خواهش میکنم راهنمایی کنید واقعا چند روزه استرس زیادی بهم وارد شده و به درستی راهی که میرم شک کردم
            گرچه هرگز متوقف نمیشم اما راه درست رو باید پیدا کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • A آفلاین
              A آفلاین
              aaarshiiiyahoo.com

سلام ببخشیدمن سال دومم هس میخوام کنکوربدم نمیدونم چقدروپایه وقت بزارم چقدروی پیش باتوجه به اینکه پیش مهمه بایدبیشترخوندپیشو؟:13:

1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • A آفلاین
                A آفلاین
                aminforteyahoo.com

سلام و تشکر فراوان و خسته نباشید . چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
                1- در مورد پازل کردن , میخواستم بدونم میشه تو یه روز فقط یه درس خوند. مثلا برای شیمی بعد از اینکه تقسیم بندی زمانی رو انجام دادم , اون مدت زمان شیمی رو به جای اینکه در طول هفته تقسیم کنم یک روز از هفته رو به شیمی اختصاص بدم ؟؟؟ اخه واقعا سخته وقتی تو عمق یه درس بری بعدش بیای یه درس دیگه بخونی . اینو واسه تخصصی گفتم ولی مثلا عربی میشه در کنار دینی خوند

2- در بودجه بندی منابع هنگام برنامه ریزی , ایا در دروسی که قوی تریم و علاقه داریم و احساس میکنیم میتونیم توی این درس بهتر عملکرد داشته باشیم لازمه بیشتر از سایر دروس وقت گذاشته بشه ؟؟

3- آیا با وجود قانون ترمیم معدل امتحان نهایی اگر بیشتر برای مطالعه وقت بگذاریم میتونیم دوباره امتحان کتبی بدیم ؟ یا کلا باید بیخیال بشیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • پ آفلاین
                  پ آفلاین
                  پارمیس

سلام استاد خسته نباشین
                  من امسال تغییر رشته دادم از ریاضی ب تجربی با هیچ درسی مشکل ندارم جز زیست اونم ن خود زیست ها زیست خیلی دوس دارم و وقتی میخونم خیلی روش تمرکز دارم اما ی مشکل اساسی دارم اونم این ک نمیدونم ب چ ترتیبی زیست بخونم با خیلی از بچه های آلاءمشورت کردم دستشون درد نکنه واقعا نکته های مفیدی گفتن و با مشاورم ک صحبت کردم و آبجیم ک پزشکی میخونه گفت بهترین راه برای من ک مدت زیادیم نمونده این ک زیست بحثی بخونم ینی زیست مولکولی جدا -زیست گیاهی جدا - بخش های بدن جدا و ...
                  حالا سوالم این ک گه من اینجوری بخونم البته ب ترتیب اینکه اول زیست مولکولی بعد ژنتیک بعد 3فصل آخر پیش و بعد بقیه بخش ها در حین خوندن هر بخش بخاطر این ک بقیه فصل هارو نمیخونم مشکل پیش نمیاد مثلا من زیست دوم خوندم زیستسوم فصل 5خوندم حالا اگه بخوام زیست پیش فصل 1و2 بخونم میفهممش کامل؟یا احتیاج ب پیش نیاز های دیگه هم داره؟
                  اصلا میشه زیست برا من بخش بندی کنید و در مورد خوندنش و چجوری خوندنش کامل توضیح بدید با توجه ب این ک من تا امسال زیست نخوندم؟
                  هدفم پزشکی سراسری ی رشته خوب وضعیت درسیمم میشه گفت خوبه رتبم تو ریاضیم زیر500شد اما خب سال92فارغالتحصیل شدم و شاید مطالب کمی یادم رفته باشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                    masoud9033yahoo.com

سلام استاد من پشت کنوری رشته ریاضی هستم و نمره امتحان نهایی سومم خیلی پایینه ونمره امتحان نهایی سال پیش دانشگاهیم هم در حد متوسط هست چون پارسال هنوز نمره پیش دانشگاهی برای کنکور اهمیت نداشت الان میخواسم بدونم با توجه به پایین بودن نمرات نهایی ایا میتونم رشته های خوب رشته ریاضی مثل مهندسی شیمی دانشگاه ارم شیراز قبول بشم یا نه باید درصدم در چه حدی باشه تا جبران نمرات امتحان نهایی باشه .
                    سوال دومم هم اینکه دروسی که عقب هستم و شما فرمودین ولشون کنید تا دوران جمعبندی اگه متصل به هم باشن چیکار کنیم مثلا در درس هندسه تحلیلی و هندسه پایه که الان میخوایم از فیلمای سایت استفاده کنیم ولی اونا فصل 2 هستن ما تازه میخوایم فصل 1 رو شروع کنیم چیکار کنیم ایا اگه الان شروع کنیم و مثل برنامه کلاسا یعنی هفته ای دو جلسه هندسه تحلیلی نگاه کنیم با توجه به اینکه دروس تا قبل عید فرمودن تموم میشه ما تا قبل کنکور میرسیم کامل همه رو ببینیم یا نه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                      masoud9033yahoo.com

@masoud9033;18022 said:

سلام استاد من پشت کنوری رشته ریاضی هستم و نمره امتحان نهایی سومم خیلی پایینه ونمره امتحان نهایی سال پیش دانشگاهیم هم در حد متوسط هست چون پارسال هنوز نمره پیش دانشگاهی برای کنکور اهمیت نداشت الان میخواسم بدونم با توجه به پایین بودن نمرات نهایی ایا میتونم رشته های خوب رشته ریاضی مثل مهندسی شیمی دانشگاه ارم شیراز قبول بشم یا نه باید درصدم در چه حدی باشه تا جبران نمرات امتحان نهایی باشه .
                      سوال دومم هم اینکه دروسی که عقب هستم و شما فرمودین ولشون کنید تا دوران جمعبندی اگه متصل به هم باشن چیکار کنیم مثلا در درس هندسه تحلیلی و هندسه پایه که الان میخوایم از فیلمای سایت استفاده کنیم ولی اونا فصل 2 هستن ما تازه میخوایم فصل 1 رو شروع کنیم چیکار کنیم ایا اگه الان شروع کنیم و مثل برنامه کلاسا یعنی هفته ای دو جلسه هندسه تحلیلی نگاه کنیم با توجه به اینکه دروس تا قبل عید فرمودن تموم میشه ما تا قبل کنکور میرسیم کامل همه رو ببینیم یا نه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M آفلاین
                        M آفلاین
                        m.rahmani298gmail.com

سلام و خسته نباشيد
                        من يك دانش آموز سوم دبيرستانى هستم،از رشته رياضى،قصد دارم سال چهارم تغيير رشته بدم به تجربى،ميخواستم نظرات شما و طريقه برنامه ريزى رو بدونم.
                        ممنون خدانگهدار
                        محمد رحمانى از تاكستان،استان قزوين

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • 2 آفلاین
                          2 آفلاین
                          20reza12gmail.com
                          دانش آموزان آلاء

سلام
                          من یک مشکل بزرگ دارم...
                          رشتم ریاضیه و الان پیشم
                          من واسه آزمونای آزمایشی درسارو کامل میخونم و تستای هر مبحثو کامل میزنم. اول سراسری بعد آزاد و سنجش و بعد تالیفی
                          واسه همه درسای تخصصی این کارارو میکنم
                          ولی کلا همه این کارا 20-25 ساعت در هفته بیشتر طول نمیکشه و من واقعا نمیدونم تا رسیدن به 40 ساعت باید چیکار کنم چون دیگه کاری نمونده....
                          ولی تو آزمونا ترازم 5200 میشه که خییییییییلی کمه
                          معدله کتبیم 18/06 بود
                          نمیدونم کجای کارم مشکل داره:|

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • P آفلاین
                            P آفلاین
                            pouya1993yahoo.com

سلام ... خسته نباشید سوالی که دارم سوال زیاد عمومی نیست ... ولی راستش چند جا سوال پرسیدم ولی جواب نگرفتم ... خواهش میکنم اگر امکانش هست کمکم کنین ...من یه بار از دانشگاه آزاد انصراف دادم و الآن دوباره دامپزشکی نوشتم ولی طبق قانون یکبار انصراف دیگه نمیتونم تغییر رشته بدم و اگر تغییر رشته بدم مشمول میشم و باید برم خدمت ...میخواستم ببینم راهی وجود داره که بتونم دوباره کنکور بدم و به رشته مورد علاقه ام برسم ؟!؟در ضمن ... ممنون بابت سایت عالی و کانال فوق العاده تلگرامتون ... خیلی خوبه ... کلی به خاطر سایت شما من روحیه گرفتم ادامه بدم ...اگر خواستین شخصی جواب بدین آدرس ایمیلم pouya1993@yahoo.com می باشدبازم ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mrmahdirmgmail.com

سلام لطفا توضیح بدید ضریب سه برای دروس اختصاصی از کجا اومده و چرا سه؟
                              یعنی تو کنکور برای رشته ریاضی یک سوال که میشه دوازده واحد سه برابر یه سوال ادبیات با ضریب چهار ارزش داره؟ یا به خاطر سخت بودن دروس اختصاصی این کار رو در برنامه ریزی انجام میدیم؟
                              و در کنکور ارزش همه تست ها با هم برابر هست یعنی چی؟ و با این مطلبی که گفتید منافاتی داره؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • H آفلاین
                                H آفلاین
                                hanienosratiyahoo.com

سلام من پشت کنکورم ساعت مطالعه ام خوبه در کل با ساعت مطالعه زیاد مشکل ندارم ولی حجمی از دروس که میتونم بخونم خیلی کمه یعنی بازده کم دلسردم میکنه به برنامه ازمونا نمیرسم خیلی دلسرد میشم که تلاشم خوبه ولی چرا نمیتونم زیاد پیش برم هم سرعت تست زنیم پایینه هم مطالعه .روش های تند خوانیو اجرا کنم ؟چیکار کنم ؟ممنون میشم اگه کمکم کنین

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • saeedeskandari1390gmail.comS آفلاین
                                  saeedeskandari1390gmail.comS آفلاین
                                  saeedeskandari1390gmail.com

کانال زیست شناسی مرور سرفصلهای آزمونهای کانون و بررسی سوالات هر آزمون @zist_konkor

sent from my sm-n910h using tapatalk

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • M آفلاین
                                    M آفلاین
                                    mehreganpadyahoo.com

خواهش میکنم سوال منو از اقای امینی بپرسید
                                    من شرایطم رو بالا گفتم که بعد چند سال شروع کردم به خوندن.دوم دبیرستان یک دورم این هفته تموم میشه به نظر ایشون بهتره یک هفته وقت بزارم کل مطالبی رو که طی دوماه گذشته خوندم دور کنم
                                    یا از اول هفته اینده شوم رو شروع کنم و کنارش دور درسهای دوم رو به مرور انجام بدم?سخت به راهنمایی ایشون نیاز دارم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • R آفلاین
                                      R آفلاین
                                      reza17n17gmail.com

سلام
                                      من کارنامه های سال گذشته رشته تجربی رو مقایسه میکردم ،دوتا از کارنامه ها واقعا تعجب برانگیز بودن واسم،یکی با اینکه بیشتر درساش درصدای خیلی بالاتری داشت رتبش خیلی بدتر از نفر دیگه شده بود توجه کنید:
                                      رتبه ۷۸________رتبه 218.
                                      ادبیات. ۶۹/۴______90/7
                                      عربی. ۷۷/۴________80
                                      معارف. ۷۲_________73/4
                                      زبان. ۸۸/۹_________78/7
                                      زیست. ۷۸/۷_______83/4
                                      فیزیک. ۵۴/۵______58/9
                                      شیمی. ۶۹/۶ ______61
                                      ریاضی. ۳۳/۴______32/3
                                      چه اتفاقی میوفته که اختلاف انقدر زیاد میشه؟:dejection::dejection::106:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • Z آفلاین
                                        Z آفلاین
                                        Zarei

سلام تو کنکور تجربی بیشتر بچه ها وقت زمین رو به زیست میدن و زمینو یا کلا نمیزنن یا کم میزنن. اما شنیدم که تراز زمین تو انتخاب رشته نقش زیادی نداره اما برای تراز کل و تعیین رتبه مهمه. نظر شما در مورد خوندن یا نخوندن زمین چیه؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • vpoory73yahoo.comV آفلاین
                                          vpoory73yahoo.comV آفلاین
                                          vpoory73yahoo.com

اونی که رتبش218 است دختر نبوده؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه