بچه های پایه همه بیان!!!!
-
@Dr-Aryan در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Eating at restaurant with your family is a good ..... and way to build family ties.
- experiment
2.instance
3.topic
4.condition
سلام ببخشید گزینه ۴ جواب این تسته
چون از لحاظ معنی تنها گزینه ای هستش که معنیش بیشتر از همه بهش میخورهramses kabir سلام مرسی میدونم ولی فک کنم وقت امتحانه از دیروز تا الان تموم شده دیگ ها
- experiment
-
سلام بچه ها میتونین این سوالو حل کنید؟
نمونه ای از محلولHF با غلظت ۳ مولار و درجه یونش ۰/۰۲۵ در اختیار داریم شمار یون ها در چند میلی لیتر از این محلول برابر ۴۵/۱۵ ضربدر ۱۰ به توان ۲۰ یون است؟
@تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء -
ramses kabir سلام مرسی میدونم ولی فک کنم وقت امتحانه از دیروز تا الان تموم شده دیگ ها
@Dr-Aryan نه میدونم
چون برو بچ گفتن گزینه۱ خودمم اول فک کردم گزینه ۱ عه ولی امروز که بیشتر بررسیش کردم گزینه ۴ بیشتر بش میخورد
چون من اکسپرینس رو با اکپریمنت یه لحظه خطای دید رفتم
بعد گزینه ۴ هم که میشه تو رستوران غذا خوردن با خانواده وضعیت و راه مناسبی است برای محکم تر کردن پیوند بین خانواده -
@Dr-Aryan نه میدونم
چون برو بچ گفتن گزینه۱ خودمم اول فک کردم گزینه ۱ عه ولی امروز که بیشتر بررسیش کردم گزینه ۴ بیشتر بش میخورد
بعد گزینه ۴ هم که میشه تو رستوران غذا خوردن با خانواده وضعیت و راه مناسبی است برای محکم تر کردن پیوند بین خانوادهramses kabir اره گ۴ هم میشه...
گ۱ هم به معنی ازمایش هست ولی معنی تجربه هم میده علاوه بر ازمایش ....
معنیش فقط ازمایش نیس:/ -
ramses kabir اره گ۴ هم میشه...
گ۱ هم به معنی ازمایش هست ولی معنی تجربه هم میده علاوه بر ازمایش ....
معنیش فقط ازمایش نیس:/ -
@Dr-Aryan نه میدونم
بعد گزینه ۴ هم که میشه تو رستوران غذا خوردن با خانواده وضعیت و راه مناسبی است برای محکم تر کردن پیوند بین خانواده -
Amin Mojarradi اینم نمونه اون تست هایی که میگفتم .
FaMi این تست معلوم نیس از چ منبعی هست ...
ولی من تا ب حال اصلا و ابدا و هرگز توی قلم چی این چنین سوال ها رو ندیدم چون اصلا سوال درستی نیست....
اگر نمونشو تو قلم چی دیدی حتما بفرست ولی بعید میدونم (مطمئنم)اصلا تو قلم چی اینجور سوالا نمیاد:/ -
ramses kabir ولی من میگم میشه یک.بیشتر بهش میخوره
FaMi نگاه اکسپریمنت معنی ای که تو محاوره های اجتماعی برای بیان حالت هایی که در جامعه به کار میره کاربرد نداره و بیشتر به معنای آزمایش هستش و برای این ما اکسپرینس رو استفاده میکنیم
ولی گزینه ۴ کاربرد محاوره ای داره و تو این متن که در مورد اجتماع و روابط هست میتونه صدق کنه -
FaMi نگاه اکسپریمنت معنی ای که تو محاوره های اجتماعی برای بیان حالت هایی که در جامعه به کار میره کاربرد نداره و بیشتر به معنای آزمایش هستش و برای این ما اکسپرینس رو استفاده میکنیم
ولی گزینه ۴ کاربرد محاوره ای داره و تو این متن که در مورد اجتماع و روابط هست میتونه صدق کنه -
FaMi این تست معلوم نیس از چ منبعی هست ...
ولی من تا ب حال اصلا و ابدا و هرگز توی قلم چی این چنین سوال ها رو ندیدم چون اصلا سوال درستی نیست....
اگر نمونشو تو قلم چی دیدی حتما بفرست ولی بعید میدونم (مطمئنم)اصلا تو قلم چی اینجور سوالا نمیاد:/ -
ramses kabir مگه داریم تست تناسب مفهومی میزنیم?
اون میگه ازمایش و راه خوبیه .اون میگه شرایط و راه خوبیه.ولی اولیه یکم منطقی تره هر چند که هر دو گزینه های مناسبی نیستنFaMi اره دقیقا داریم تست تناسب مفهومی میزنیم
مثله یکی ا تستای قلمچی که میگفت کار آموزان تازه کار میتونن با استفاده از......به تسلط در کارشون برسن
که یکی از گزینه هاش علاقه بود
و یکی دیگش تجربه
که پاسخنومه میگفت تو با توجه به کلمه تازه کار باید بگی تجربه
زبان یه مشکلات اینطوری داره متاسفانه -
ولی گزینه ۴ کاربرد محاوره ای داره و تو این متن که در مورد اجتماع و روابط هست میتونه صدق کنهramses kabir من میگم یه جوارایی داره میگه این راه رو امتحان کن احتمالا جواب میده.ولی معلوم نیست جواب تست چی خواهد بود.به هر حال از نظر من یک درسته حتی اگه طراح محترم عرض کنه 4 درسته.مگر اینکه یک دلیل واقعا قانع کننده داشته باشه.
-
FaMi اره دقیقا داریم تست تناسب مفهومی میزنیم
مثله یکی ا تستای قلمچی که میگفت کار آموزان تازه کار میتونن با استفاده از......به تسلط در کارشون برسن
که یکی از گزینه هاش علاقه بود
و یکی دیگش تجربه
که پاسخنومه میگفت تو با توجه به کلمه تازه کار باید بگی تجربه
زبان یه مشکلات اینطوری داره متاسفانه -
ramses kabir من میگم یه جوارایی داره میگه این راه رو امتحان کن احتمالا جواب میده.ولی معلوم نیست جواب تست چی خواهد بود.به هر حال از نظر من یک درسته حتی اگه طراح محترم عرض کنه 4 درسته.مگر اینکه یک دلیل واقعا قانع کننده داشته باشه.
FaMi من این تستو با یکی از دوستام که ۷ سال آمریکا درس خوند در میون گذاشتم
ایشون گفتن که گزینه ۱ زیاد متداول نیست و گزینه ۴ از لحاظ مفهومی بیشتر بهش میخوره
و میگفت یک از لحاظ مفهومی اشتباس -
ایشون گفتن که گزینه ۱ زیاد متداول نیست و گزینه ۴ از لحاظ مفهومی بیشتر بهش میخوره
و میگفت یک از لحاظ مفهومی اشتباسramses kabir ارع...
گ۴ هم جواب خیلی خوبیع...
اما نمیتونیم بگیم گ۱ هم غلطه...
تستا باید جوری طراحی بشه که یک گزینه ب طور قطع ج سوال ما باشه...
گ۴ هم جواب خیلی منطقی و درستی هست -
ramses kabir ارع...
گ۴ هم جواب خیلی خوبیع...
اما نمیتونیم بگیم گ۱ هم غلطه...
تستا باید جوری طراحی بشه که یک گزینه ب طور قطع ج سوال ما باشه...
گ۴ هم جواب خیلی منطقی و درستی هستAmin Mojarradi بعضی از کلمات هستن
که تو انگلیسی شاید در معنی ما بگیم که میتونن یک جمله رو کامل کننن ولی متناسب با اون جمله نیستن. شما اگه تست های کتاب های آیلتس رو زده باشید متوجه خواهید شد
مثلا کلمه organize ,constitute,form و found همگی در معنای تشکیل دادن به کار میرن ولی هر کدوم فقط در جملات خاصی کاربرد دارن -
و میگفت یک از لحاظ مفهومی اشتباسramses kabir اگر بر اساس مفهوم بخوای صحبت کنی که خیلی از تست های زبان در زبان محاوره انگلیسی هیچ جایگاهی نداره.اصلا نمیشه مقایسه کرد با زبان اصلی .طراح ها همونطور که فارسی فکر میکنن سوال طرح میکنن.برای همین از لحاظ معنا به فارسی میشه ترجمه کرد ولی از لحاظ کاردبر انگلیسی درست و مچ نیستن انگار
-
Amin Mojarradi بعضی از کلمات هستن
که تو انگلیسی شاید در معنی ما بگیم که میتونن یک جمله رو کامل کننن ولی متناسب با اون جمله نیستن. شما اگه تست های کتاب های آیلتس رو زده باشید متوجه خواهید شد
مثلا کلمه organize ,constitute,form و found همگی در معنای تشکیل دادن به کار میرن ولی هر کدوم فقط در جملات خاصی کاربرد دارن -
نمونه ای از محلولHF با غلظت ۳ مولار و درجه یونش ۰/۰۲۵ در اختیار داریم شمار یون ها در چند میلی لیتر از این محلول برابر ۴۵/۱۵ ضربدر ۱۰ به توان ۲۰ یون است؟
@تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاءmiss_fateme در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاءکسی نتونست؟؟؟
-
miss_fateme در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
@تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاءکسی نتونست؟؟؟