کارگاه تست زیست یازدهم ، گفتار اول ، آقای موقاری
-
سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتمسوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
-
سلام
خسته نباشید
راجب کارگاه تست زیست یازدهم آقای موقاری دو تا سوال داشتمسوال ۱ گزینه سوم چرا مثبت ۳۰ رو حداکثر پتانسیل عمل در نظر گرفتین ؟ در صورتی که حداکثر نیست
سوال ۹ گزینه اخرش؟ مگه نگفتین پروتئین های کانالی اختصاصی ان ، پس چرا تو این گزینه که شامل همه ی پروتئین های غشایی از جمله سراسری ها و سطحی ها و کانال ها و ناقل ها هست ، این مورد رو درست در نظر گرفتین ؟
Mahsa N اینجوری فقط کسایی ک این محصولو دارن میتونن بهت پاسخ بدن ..
ولی اگ سوالو مییزاشتین هر کسی میتونست بهت کمک کنه -
ولی اگ سوالو مییزاشتین هر کسی میتونست بهت کمک کنهAmin Mojarradi ببخشید من تازه عضو شدم زیاد وارد نیستم
ولی عکس سوال رو میخواستم بفرستم که نشد -
ولی اگ سوالو مییزاشتین هر کسی میتونست بهت کمک کنه -
با عرض سلام اقای موقتری من با توجه ب گفته شما در مورد اینکه اکسون نورون پشتی در نخاع قسمتی را از ماده سفید عبور می کنه تست زدم و در پاسخنامه خلاف این گفته شده بود و نکته اصلی رو این در نظر گرفته بودن ک اکسون نورون حسی یک راست وارد قسمت خاکستری نخاع میشه لطفن این مبهم و رفع کنید
-
با عرض سلام اقای موقاری من با توجه ب گفته شما در مورد اینکه اکسون نورون پشتی در نخاع قسمتی را از ماده سفید عبور می کنه تست زدم و در پاسخنامه خلاف این گفته شده بود و نکته اصلی رو این در نظر گرفته بودن ک اکسون نورون حسی یک راست وارد قسمت خاکستری نخاع میشه لطفن این ابهام و رفع کنید