امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
قلم چی و راه ابریشم
-
سلام
شما با توجه به برنامه آزمونتون برنامه ریزی کنید (می تونید از رایگان ها ببینید یا خودتون مشخص کنید )
فعلا درسنامه جدیدی آماده نیست از فرسنگ های بعدی که در اختیارتون قرار بگیرهدوستانتون رو تگ کنید همفکری کنید راه حل مناسبی پیدا کنید
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
من چقدر تو کامنت ها و انجمن بابت قلم چی و راه ابریشم میگفتم،همه وقتی اولین ازمون برگزار شد و رفتن بودجه بندی بعدیو نگاه کردن فهمیدن بودجه بندیا چجوریه و بهشون نمیرسیم اکثرا،این که گذشت
ولی بیاین از الان فکر زمان اتمام راه ابریشم زیست باشیم،اخر اردیبهشت تموم میشه که تایم خیلی دیریه چون کنکور هفته اول تیره،تازه خیلی از بچه ها امتحان نهایی دارن
نظرتون چیه به الا منتقل کنیم تا فرسنگ اخر رو که کم حجم ترین فرسنگ هم حساب میشه تو فرسنگ های قبلیش پخش کنن تا ما درسمون اخر فروردین تموم بشه؟
البته هرچی استاد موقاری بگن -
ali kalantari انتشار فرسنگ اخر که اواخر اسفند شرو میشه
-
Akbar Ahali
فرسنگ اخر زیست
۳اردیبهشت تا ۲۲اردیبهشت هستش -
ali kalantari همه همایش ها نوشته انتشار فرسنگ اخر 22 یا 23 اسفند فک کردم زیست هم هست که احتمالا هست
-
Dr.Aryan خب توی بودجه بندی فرسنگ ها نوشته که هر سه هفته مطالب منتشر میشه وقتی ازمون قلم چی دو هفته یک باره معلومه که نمیشه، شما قبل این که محصول رو تهیه کنی فکر برنامه ریزی رو هم میکردی الا گفت مطالب هم پوشانی داره نگفت که منطبق با ازمون قلم چی مطالب رو منتشر میکنه منم قلم چی بودم به خاطر راه ابریشم رفتم گزینه دو
-
M.an خانوم لاقل جمعه این هفته منتشر کنید جزوه و ویدئو هارو که از شنبه شروع کنیم به خوندن چون توی بودجه بندی هم همینو نوشته این فرسنگ رو از دوشنبه منتشر کردید قشنگ سه روز افتادیم عقب الان هرچی تست میزنم تموم نمیشه کنکورچه و پیش ازمون هم هست یعنی اگه سه روز بیش تر وقت بود خیلی عالی میشد این سه روز هم به خاطر همون سه روز تاخیر فرسنگ اول که دوشنبه سه شنبه منتشر شد پس لطفا فرسنگ دوم رو طوری آپلود کنید که ما از شنبه بشینیم بخونیم انقدر فشار نیاد بهمون که به عمومی ها هم برسیم
-
Amir Tajfar در قلم چی و راه ابریشم گفته است:
Dr.Aryan خب توی بودجه بندی فرسنگ ها نوشته که هر سه هفته مطالب منتشر میشه وقتی ازمون قلم چی دو هفته یک باره معلومه که نمیشه، شما قبل این که محصول رو تهیه کنی فکر برنامه ریزی رو هم میکردی الا گفت مطالب هم پوشانی داره نگفت که منطبق با ازمون قلم چی مطالب رو منتشر میکنه منم قلم چی بودم به خاطر راه ابریشم رفتم گزینه دو
ی جوری میگی انگار دعواست:////
-
Amir Tajfar ببخشید اما خانواده ها هزینه میکنند که نتیجه بگیرن الان هم ما طرف حساب رو مدیر گرفتیم که حرفمون به دست اساتید برسه شاید فکری هم برای ما بکنن چرا دیگه شروع کردید به دفاعیه های غیر منطقی
-
Alireza Yousofvand من که حرف غیر منطقیی نمی بینم در توضیحات اولیه ی خرید راه ابریشم گفته بودند که با گزینه دو مطابق هستش و در کل برنامه راهبردی سایر آزمون ها هم مشابه یکدیگرند و راه ابریشم فقط پیش آزمون و پس آزمون قلمچی و گزینه دو رو ضبط میکنن.
برنامه راهبردی راه ابریشم آلاء، با برنامه آزمون های دورهای ما مطابقت داره؟
برنامه راهبردی راه ابریشم آلاء، بسیار دقیق و منسجم تا روز کنکور چیده شده و تا رسیدن به هدفت یعنی موفقیت در آزمون سراسری میتونی بهش تکیه کنی .
بطور معمول تمام آزمون ها از منظر بودجه بندی، هم پوشانی بالایی دارند و شما در راه ابریشم نیز میتوانید تا حدود زیادی به بودجه بندی آزمون های دورهای خودتون هم برسید .
فرسنگ های راه ابریشم سه هفتهای است و مطابقت بالایی با آزمون گزینه دو خواهد داشت .
پیش آزمون و پس آزمون قلمچی و گزینه دو، از جذابترین اتفاقات راه ابریشم به حساب میاد . -
Amir Tajfar دوست عزیر ما نه سر دعوا داریم نه شک به الا اگه اعتماد نداشتیم که پولمون رو از سر راه نیاوارده بودیم فقط میگیم که برای ازمونا حداقل دست خالی نباشیم خانواده فکر نکنن که هزینه بی خود بوده
-
Akbar Ahali بی منطقی یعنی اینکه شما درخواست مودبانه مارو دستور می بینید و خیلی تند جواب میدید
-
Alireza Yousofvand در قلم چی و راه ابریشم گفته است:
M.an ببخشید شیمی که هنوز رایگانش اندازه ی فرسنگ یک هم نرسیده
برای شیمی که برای آزمون اولتون هم جلوتر درسنامه از فرسنگ دوم منتشر کردیم که بچه هایی که قلمچی میرن هم استفاده بیشتری ببرن
این به کنار همه دروس تخصصی حداقل یک مجموعه کامل رو سایت دارن
نمیشه در این مورد قولی داد چون بودجه بندی راه ابریشم از قبل مشخص بوده طبق اون جلو میره اما اگر محتوایی زودتر آماده بشه قرار میدیم که استفاده کنید
آزمون های قلمچی هم تکرار توش زیاده سعی کنید فرسنگ ها رو مسلط بشید هدف نهایی شما کنکور هست (این صرفا توصیه هست مگر نه من مشاور نیستم از برنامه فردی شما هم اطلاعی ندارم)