یونش و ثابت یونش
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط Chekav Chekav انجام شده
سلام دوستان وقتتون بخیر
میشه لطفا روش حل سوال 15 رو توضیح بدید.
جواب نمیخوام. فقط میخوام بدونم اینجا باید چیکار کنم و چطور حل کنم -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تجربیاااا هیشکی بلد نبووووود؟
ضروریه ها بلد نیسم️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام براتون منشن کردم بیان کمک(: -
دانش آموز کنکوری
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام براتون منشن کردم بیان کمک(:نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par خیلی ممنون
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Mohsen-Taheri-0
ایشون بی شک بلدن..حالا افتخار اگه داد برگشت کمکت خواهد کرد..! -
@Mohsen-Taheri-0
ایشون بی شک بلدن..حالا افتخار اگه داد برگشت کمکت خواهد کرد..!نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par ممنون
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
جواب نمیخوام. فقط میخوام بدونم اینجا باید چیکار کنم و چطور حل کنمنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهChekav Chekav
بنظرم از این فرمول وسطی باید استفاده کنیم
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Chekav Chekav
بنظرم از این فرمول وسطی باید استفاده کنیم
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie وای این فرمولا جدیدن
از کجا اومدن کجاها میتونم استفاده کنم -
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shadow Runner خیلی ممنون
متوجه نشدم از کجا باید شروع کنم️
-
Morteza Khodaie وای این فرمولا جدیدن
از کجا اومدن کجاها میتونم استفاده کنمنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهChekav Chekav ی استادی گفته بود
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
جواب نمیخوام. فقط میخوام بدونم اینجا باید چیکار کنم و چطور حل کنمنوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهببین بلدم نمیدونم چجوری بگم بهت که متوجه شی فردا اولین وقت استراحتم واست مینویسم میفرستم الان حال ندارم اونجوری حتما متوجه میشی
-
Chekav Chekav ی استادی گفته بود
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMorteza Khodaie
چرا انقدر فرمول؟؟؟
-
Morteza Khodaie
چرا انقدر فرمول؟؟؟
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 مگه چقدر هس زیاده؟
-
نوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ببین بلدم نمیدونم چجوری بگم بهت که متوجه شی فردا اولین وقت استراحتم واست مینویسم میفرستم الان حال ندارم اونجوری حتما متوجه میشی
نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFateme Sh 0 باشه عزیز خیلی ممنون
-
با این فرمول هم میتونین پیش برین
منتها اگه آلفاتون از 0.05 (5 صدم) کمتر شد تو مخرج دیگه آلفا رو جای گذاری نمیکنیم میشه: ka مساوی ام الفا 2نوشتهشده در ۲۵ مهر ۱۳۹۹، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf ممنون