یادگیری به شیوه فایمن
-
از فراموشی مطالب شکایت داری؟
حس می کنی مطالعت بازدهی نداره؟
تا حالا شده این روشو به کار بگیری؟
لینک بالا رو ببین👆
دانش-آموزان-آلاء -
لینک بالا رو ببین👆
دانش-آموزان-آلاء -
روش خوبی هستش تو دینی و زیست اما به نظرم تو بعضی درسا تمرین کردن و تست زدن بهتر از این کار هستش از جمله درس ریاضی و فیزیک حتی اگه یاد نگیرین هم برین سراغ تست که تو تست خیلی چیز ها رو متوجه می شین
-
لینک بالا رو ببین👆
دانش-آموزان-آلاء -
روش خوبی هستش تو دینی و زیست اما به نظرم تو بعضی درسا تمرین کردن و تست زدن بهتر از این کار هستش از جمله درس ریاضی و فیزیک حتی اگه یاد نگیرین هم برین سراغ تست که تو تست خیلی چیز ها رو متوجه می شین
Alireza abdi در یادگیری به شیوه فایمن گفته است:
البته درسته👌ولی میشه تو ریاضی فیزیک همون تست یا تمرین رو توضیح بدیم برای خودمون🤔
البته تست زنی لازمه ی هر درسی برای کنکوره
این روش مطالعه درسنامش بود بیشتر🤔 -
@mitra-ism-rahmani Soheila Heidari
خواهش می کنم:) -
البته درسته👌ولی میشه تو ریاضی فیزیک همون تست یا تمرین رو توضیح بدیم برای خودمون🤔
البته تست زنی لازمه ی هر درسی برای کنکوره
این روش مطالعه درسنامش بود بیشتر🤔romisa بله منظورم واسه ریاضی و فیزیک بود چون اگه درسنامه هم نخونی هیچی نمیشه اما فیلم های اقای ثابتی رو من دیدم فقط بعد تست
-
romisa بله منظورم واسه ریاضی و فیزیک بود چون اگه درسنامه هم نخونی هیچی نمیشه اما فیلم های اقای ثابتی رو من دیدم فقط بعد تست
romisa بله منظورم واسه ریاضی و فیزیک بود چون اگه درسنامه هم نخونی هیچی نمیشه اما فیلم های اقای ثابتی رو من دیدم فقط بعد تست
در هر صورت تو سال کنکور، تست همیشه اولویت بوده و هست👌