نظرات شما راجب جزوات "Bio+"
-
Mahdi Tab باید با نسخه وب انجمن دانلودش کنید .. البته به دنبال اینم که از یه سایت آپلود استفاده کنم و لینک اینجا بزارم ..
-
شما از اَپ آلا استفاده می کنید ؟
-
شما از اَپ آلا استفاده می کنید ؟
-
-
دانلود گفتار دو فصل اول کتاب دوازدهم
-
گفتار دوم بارگذاری شد .. با دو کیفیت مختلف می تونید دانلود کنید .. همچنین مشکل کسایی که نمی تونستن دانلود کنن برطرف شد ..
-
عالمان اهل علم و فضیلت! .. نکته ی زیر استنباط خودم از متن درسِ .. نظرتون راجب درست یا غلط بودنش چیه ..؟ باشه تو جزوه یا نه
-
سلام دوستان .. امیدوارم از جزوات استفادۀ کافی رو ببرید و به کارِتون بیاد .. اگه نظر سازنده یا انتقادی دارید حتما زیر این تاپیک بفرستید .. باور کنید من هم یه دانش آموز معمولیم .. ذهنم به همه جا نمی ره .. پس شما هم با نظرات خودتون یه طرف کار رو بگیرید .. تشکر
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاموفق باشید ..
-
-
دوستانی که پایه رو خوب کار نکردن .. نگران این جملات قلمبه سلمبه نباشید ..! انشالله وقتی که هر 3 پایه رو خیلی خوب فرا گرفتید موقع جمع بندی به دردتون می خوره ..
-
این که آیا واقعا تو این سلول سانتریول هست یا نیست رو خیلی بهش اهمیت ندید .. اگه دانش آموز کلاس دهمی بخواد این رو بخونه .. فقط قصد داشتم بدونه همچین ساختاری هم داخل سلول قابل مشاهدست ..
-
این که آیا واقعا تو این سلول سانتریول هست یا نیست رو خیلی بهش اهمیت ندید .. اگه دانش آموز کلاس دهمی بخواد این رو بخونه .. فقط قصد داشتم بدونه همچین ساختاری هم داخل سلول قابل مشاهدست ..
-
سلام دوستان .. امیدوارم از جزوات استفادۀ کافی رو ببرید و به کارِتون بیاد .. اگه نظر سازنده یا انتقادی دارید حتما زیر این تاپیک بفرستید .. باور کنید من هم یه دانش آموز معمولیم .. ذهنم به همه جا نمی ره .. پس شما هم با نظرات خودتون یه طرف کار رو بگیرید .. تشکر
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاموفق باشید ..
@BlAcK-Wo_oLF سلام.اصلا وقتی گفتید جزوه انتظار اینو نداشتم.گفتم خودتون نشستید نکات استاد موقاری رو نوشتید و پی دی اف کردید گذاشیتد
این چه خوبه
ولی کتاب ما عوض شده البته بیشتر حذف شده مطالب.میشه تا حد زیادی ازش استفاده کرد.
ممنون خیلی کار وقت گیری هست.خسته نباشید -
-
@BlAcK-Wo_oLF اونی گفتین سانتریول سانتریول نیست! غشای سلول دوغشایی نیست! نشنیدم به سیتوزول بگن ماده زمینه ای!
Bio خوب سانتریوله بمونه نمونه ؟ اشکالی ایجاد نمی کنه گرچه ..
اینم سوتی دادم ..! (ممنون که گفتی!)
.. سیتوزول رو ماده زمینه ای سیتوپلاسم هم می گن بهش ..
-
@BlAcK-Wo_oLF سلام.اصلا وقتی گفتید جزوه انتظار اینو نداشتم.گفتم خودتون نشستید نکات استاد موقاری رو نوشتید و پی دی اف کردید گذاشیتد
این چه خوبه
ولی کتاب ما عوض شده البته بیشتر حذف شده مطالب.میشه تا حد زیادی ازش استفاده کرد.
ممنون خیلی کار وقت گیری هست.خسته نباشیدFaMi
ویرایش 1401 انشالله سال بعد .. -
lOl..
-
بسیار عالی ..!
-
Bio کجایی کارشناس ..