استراتژی درس خوندن
-
حس-یخی بهت تبریک میگم موجودی هستی بس استثنایی
کنکور با تشریحی خیلی فرق داره خیلییی
-
علی مولایی انسانی حفظیاتش بیشتره .. درسته کمی سخته ولی همین به نفع شماست .. من قبول دارم کل مفاهیم تجربی رو جمع کنی به انسانی نمی رسه .. ولی چیزی که کنکور مارو با شما متمایز می کنه در نکته خیز بودنشه .. تو رشته انسانی کسانی که خیلی می خونن همیشه پیروزن .. همیشه .. (البته تو زیست تجربی هم اگه همیشه زیست بخونی قطعا بالا 90 می زنی) ولی درس هایی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی که خیلی نکته دارن و تکنیک های حل تست .. بین داوطلبانِ کنکور تجربی فرق می زارن ..
خلاصه بگم اگه تو انسانی واقعا تلاش کنی و بخونی شانس رتبه زیر 10 شدنت خیلی بالاتر از تجربیه .. چون تو تجربی ممکنه به خاطر غفلت از 2 3 تا نکته درصد منفی هم بگیری (معیار تو تجربی صرفا زیاد خوندن نیست)
@BlAcK-W0_oLF بعضی وقتا سهل انگاری میکنم نمیدونم چرا ولی خب میخونم غر زدن مادرم منو از درس دور میکنه هروز دعوا داریم از وقتی درسا محازی شدن تا الان اصلا اعصاب نداریم ن من من مادرم و ن پدرم
-
حس-یخی من تو مدرسه زیاد نمیتتونستم رو صندلی بشینم ولی تو خونه اگ میزو صندلی نباشه نمیتونم درس بخونم !
-
@BlAcK-W0_oLF بعضی وقتا سهل انگاری میکنم نمیدونم چرا ولی خب میخونم غر زدن مادرم منو از درس دور میکنه هروز دعوا داریم از وقتی درسا محازی شدن تا الان اصلا اعصاب نداریم ن من من مادرم و ن پدرم
این پست پاک شده! -
حس-یخی من تو مدرسه زیاد نمیتتونستم رو صندلی بشینم ولی تو خونه اگ میزو صندلی نباشه نمیتونم درس بخونم !
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
حس-یخی نه برعکس من رو نظم حساسم اگ یک دقیقه جابه جا بشه دیگ تمرکزم بهم میریزه
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!