آلا دوست دارم (:
-
راستش شما یه دور تو انجمن بزنین صد تا تاپیک هست که کنکوری ها اعتراضشون رو نسبت به مشکل پیش اومده درباره راه ابریشم اعلام میکنن این وسط دیدم حیفه نیام بگم آلا دوست دارم (:
مرسی که تلاش میکنی و به تلاشت ادامه میدی انشالله همیشه سربلند باشی و تمام عوامل الا به هرچی میخوان برسن (:به نظرم درست نیست بعد از دو سال استفاده از آلا الان که وقت کنکورم رسیده پر توقع باشم. این هفته که به نظر هفته سختی برا آلا هست قدر دان ها باید بابت این دو سه سال تشکر کنن نه بابت این دو سه روز اعتراض (: شرمنده شاید این دو روزی خود من کامنت یا تاپیکی با مظمونی اعتراضی زدم یه عذرخواهی میکنم باشد تا مورد عفو قرار گیرم(:
مشتی هستی
ملوان کشتی هستی(هرکی این حس رو داره لایک کنه آلا انرژی بگیره هرکی هم که میگه نه لطف کنه و تو تاپیک های دیگه اعتراضش رو اعلام کنه)
با تچکر ستاد انرژی دهی به آلا -
@M-an
-
راستش شما یه دور تو انجمن بزنین صد تا تاپیک هست که کنکوری ها اعتراضشون رو نسبت به مشکل پیش اومده درباره راه ابریشم اعلام میکنن این وسط دیدم حیفه نیام بگم آلا دوست دارم (:
مرسی که تلاش میکنی و به تلاشت ادامه میدی انشالله همیشه سربلند باشی و تمام عوامل الا به هرچی میخوان برسن (:به نظرم درست نیست بعد از دو سال استفاده از آلا الان که وقت کنکورم رسیده پر توقع باشم. این هفته که به نظر هفته سختی برا آلا هست قدر دان ها باید بابت این دو سه سال تشکر کنن نه بابت این دو سه روز اعتراض (: شرمنده شاید این دو روزی خود من کامنت یا تاپیکی با مظمونی اعتراضی زدم یه عذرخواهی میکنم باشد تا مورد عفو قرار گیرم(:
مشتی هستی
ملوان کشتی هستی(هرکی این حس رو داره لایک کنه آلا انرژی بگیره هرکی هم که میگه نه لطف کنه و تو تاپیک های دیگه اعتراضش رو اعلام کنه)
با تچکر ستاد انرژی دهی به آلا@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزن -
@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزنویرانی مطلق تو چی میگی اخوی
با آلا حال نمیکنی استفاده نکن ب همین سادگی
-
@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزنویرانی مطلق جناب ویرانی مطلق
هیچکس شمارو مجبور به استفاده از آلا نکرده
اگه تو صفحه اول اپ یا سایت نگاه کنین یدونه عکس هس نوشته مدرسه آنلاین آلا، آموزش رایگان صفر تا صد دروس. و به این حرفش هم عمل کرده
دیگه من نمیدونم شما به چی اعتراض میکنین️
ما مدیون آلاییم -
@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزنویرانی مطلق
جناب شما حرفتون رو زدین و پاسخ بچه ها رو دیدین
پاسخ موسس آلاء هم ارسال شد
بهانه شما برای گوش ندادن نداشتن اینترنت بود اما از دیروز اینجایید
پس مقصود شما مشخص شد
در تاپیک دیگران هم اسپم ندین
که اسپم نمود تخلف هست و حتما برخورد هم صورت می گیره -
من از ی جایی ب بعد فهمیدم الا فقط چند تا معلم دست ب خیر و ی موسسه نیست...آلاء فقط دشمن مافیای کنکور نیست...آلاء ی سبک زندگیه...نوعی نگرش نوعی تفکر...ی حرکت بزرگ ک تا سالها بعد هیچ کس فراموششون نمیکنه...من ارزومه ی روز بشم معلم آلاء
ی استاد خوشمزه و دوست داشتنی مثل ثابتی
ی آخرت قدرت بیان مثل پویان نظر
ی خوشتیپ مثل کازرانیان
ی خلاق مثل طلوعی
ی پروفسوری جذاب مثل ناصح زاده
ی آقای دکتر مثل سبطی
آرزوی خیلی بزرگیه و شاید دست نیافتی...ولی ارزو بر جوانان عیب نیست
ب امید خدا...پیروزی آلاء نزدیکهمن جز سه نفر تا حالا کسیو ندیدم ک آلاء دیده باشه و دوستش نداشته باشه..
طرفدار هاتون خییییییلی بیشتر فالور های اینستا و بچه های انجمنن
یسری ب گروه های درسی بزنید میبینین -
مشتی هستی
با تچکر ستاد انرژی دهی به آلا@1381sahar من خودم کمتر از یه ماهه که میام تو آلا و جز خانواده آلا شدم و واقعاااا ویدئو هاشون عالین البته بگم از رایگان ها استفاده میکنم و واقعا کیفیت شون خیلی خوبه و خیلی خوب درس رو می فهمم
به هررررر چی که معلم های آلا و عوامل آلا کلا میخوان برسن امیدوارم همیشهههه خوشحال و شاد و سلامت باشن واقعا همچین سایتی یه نعمته -
من از ی جایی ب بعد فهمیدم الا فقط چند تا معلم دست ب خیر و ی موسسه نیست...آلاء فقط دشمن مافیای کنکور نیست...آلاء ی سبک زندگیه...نوعی نگرش نوعی تفکر...ی حرکت بزرگ ک تا سالها بعد هیچ کس فراموششون نمیکنه...من ارزومه ی روز بشم معلم آلاء
ی خوشتیپ مثل کازرانیان
ی خلاق مثل طلوعی
ی آقای دکتر مثل سبطی
ب امید خدا...پیروزی آلاء نزدیکهمن جز سه نفر تا حالا کسیو ندیدم ک آلاء دیده باشه و دوستش نداشته باشه..
یسری ب گروه های درسی بزنید میبینینAmir Ezadpanah چه زیبا
-
خدایی نگا چه جوی درست شده...
یکی اعتراض میکنه
یکی تشکر میکنه
ولی هیچکدوم نمیرن سر درسشون
️
جدا از شوخی، منم توی این تاپیک از الا تشکر میکنم
چون توی شرایطی که کلا نمیدونستم چکار کنم،به دادم رسیدموفق باشید
Fatemeh Babazadeh سلام من چجوری میتونم راه ابریشم الا رو قسطی بخرم؟
-
سلام من کاری ب راه ابریشم و(ب قول اون یارو راه چی چی )،ارش و گدار و تفتان ندارم .
بابت همون صفر تا صدا و کارگاها میخاستم تشکر ویژه کنم شاید اگر الا نبود منم انگیزه برا درس خوندن پیدا نمیکردم ! از ته ته قلبم همه ی بروبچ الا رو دوست دارم و تا اخر عمرم تاکید میکنم تااخر عمرم مدیون الا هستم انشاالله همه اساتید وکادر زحمت کش الا ب بهترینا برسن و تو نقطه ی اوج قرار بگیرن و همیشه مثل الماس بدرخشند !!!! -
سلام من کاری ب راه ابریشم و(ب قول اون یارو راه چی چی )،ارش و گدار و تفتان ندارم .
بابت همون صفر تا صدا و کارگاها میخاستم تشکر ویژه کنم شاید اگر الا نبود منم انگیزه برا درس خوندن پیدا نمیکردم ! از ته ته قلبم همه ی بروبچ الا رو دوست دارم و تا اخر عمرم تاکید میکنم تااخر عمرم مدیون الا هستم انشاالله همه اساتید وکادر زحمت کش الا ب بهترینا برسن و تو نقطه ی اوج قرار بگیرن و همیشه مثل الماس بدرخشند !!!!مهشید غضنفرآبادی منمممممم دقیقا صفر تا صد رو می بینم ولی خدایی کیفیتش خیلییییی بالاس و واقعااا آدم نمیدونه چی بگه و من واقعاا انگیزه واس درس خوندن و کنکور گرفتم که قبلش اصلا نداشتم
-
ی خوشتیپ مثل کازرانیان
ی خلاق مثل طلوعی
ی آقای دکتر مثل سبطی
یسری ب گروه های درسی بزنید میبینینAmir Ezadpanah بسی با شما موافقم گاهی فکر میکنم میشه من معلم بشم و لیاقت این رو داشته باشم که پشت اون دوربین ایست کنم؟
-
@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزنویرانی مطلق حرف حق؟ کی داره حرف حق میزنه؟ این ها که میگن راه ابریشم گرونه و این حرف ها؟ شما لایو آقای موقاری رو دیدید؟ ایشون گفتن این هزینه رو اگر به دلار حساب کنیم میشه پول بیست تا نوشابه! حالا ما وسعمون به دلار نمیرسه ولی همین ریالش هم همچین پولی نیست به خصوص با این شرایط
لطفا اسپم ندید (خوبه اولش گفتم ها) -
@1381sahar عجب!!!!
اگه جرعت حمایت حرف حق رو نداری حداقل واسه کسایی که حرف ناحق میزنن دست نزنویرانی مطلق ی جوری حرف میزنی انگار بزور میگن باید با الا باشی خب تو ادمی میتونی انتخاب کنی و اختیار داری من از طرف الا بهت میگم کات فُر اِوِر!!!!
-
Fatemeh Babazadeh سلام من چجوری میتونم راه ابریشم الا رو قسطی بخرم؟
Amir Masoudi با سلام شما باید به ادمین پیام بدین یا تو تلگرام یا تو اینستاگرام
اینم آیدی
SANATI_SHARIF در تلگرام
@alaa_sanatisharif در اینستا -
مشتی هستی
با تچکر ستاد انرژی دهی به آلا -
واقعا که آلا مشتیه
اونایی که اعتراض میکنید چرا پولی شده راه ابریشم
برا یه دبیر مثل آقای موقاری تدریس ۰ تا ۱۰۰ میومد لقمه میگرفت میزاشت تو دهنت
الان فقط فرقش این شده که اون لقمه رو هم میجوه بعد میزاره تو حلقومت بفهم اینو انقدم پترات نگوعصبی شدیم والا
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد