IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
رادیکال اعداد منفی
-
zeinab dehghani خب بیزحمت یه توضیح بدید من قاطی کردم
-
Infinitie. A شما با این برنامه کار نداشته باش من باهاش کار کردم زیادی میلنگه
همونی ک گفتمو بپذیر -
حتی توی تابع هم همچین چیزی برقراره
تابع رادیکالی چیه؟؟؟
درواقع همون سهمی افقی هست که شرطی واسش برقرار کردن
شرطشم اینه ک ریشه های منفی رو در نظر نمیگیرن که شرط تابع بودن بر قرار بشه
پس نتیجتا همیشه جواب رادیکال مثبت منفیه -
Shadow Runner چرا قاطی کردی !؟-_-
-
Infinitie. A ریشه اونی هست ک وقتی به توان ۲ میرسه میشه عددمون ....۷و-۷ ریشه هی ۴۹
جذر فقط ریشه مثبت عددهست .....۷ جذر ۴۹
جذر فقط ریشه مثبت میشه که توی سال هشتم مساله کتاب ریاضی بود.....میتونی بری بخونی..
متوجه شدی!!!!! -
Infinitie. A تو جواب منو خوندی ..؟ لامصب دیگه از اون صحیح تر نمی شد بگم بهت !!
-
Amin Mojarradi چی داری می گی خداوکیلی !؟ کی گفته هم مثبت هم منفی !
-
Shadow Runner داداش اصلا چیزی به اسم ریشه منفی وجود نداره ..! ریشه به ایکس هایی گفته می شه که اگه اونارو بزاری تو تابع ایگرگ صفر می دن بهت ..!!
-
Infinitie. A تو هيچ ازموني نميبيني كه راديكال ٩ رو هم سه و هم منفي سه نگه....
جفتش ميشه برا كنكور -
Amin Mojarradi باز حرف خودش رو زد .. تو هم جذر و توان رو قاطی کردی ..!-_-
-
zeinab dehghani مشکل بچه ها اینه که وقتی می بینن زیر رادیکال یه عددی اومده می گن آها این اون عدده بوده که یه بار تو خودش ضرب شده این در اومده ..!!
-
@BlAcK-Wo_oLF فشار کنکور روشه همه چی رو قاطی کرده
-
@BlAcK-Wo_oLF برادر من قاطی نکردم شما چیزی نمیدونی کسیو گمراه نکن
-
Omg ..!!
بسیار خب شما با همین دانش و میل به اینکه همه چیز رو می دونی برو کنکور 100 بزن .. نگی نگفتما .. پایین تر هم خودم توضیح دادم جریان چیه ..
-
zeinab dehghani
خیلی ممنون ولی لازم نبود یاداوری کنید ماله کلاس هشتمه!
هر ادمی تو هر زمانی ممکنه یه چیزی یادش بره،و تقصیر خودشم نیست،ندونستن هم عیب نیست
در ضمن همونطور که میبینید سوال جوریه که خود بچه ها هم با هم به بحث افتادن،و جواب ضد و نقیض زیاد هست -
@BlAcK-Wo_oLF اولا همچین بحثی تو کنکور نمیشه که بخواد کنکور رو خراب کنه دوما من 99 کنکور دادم و ریاضیو 76 زدم (شمام اگه زدی بگو)
سوما برو تو رفرنسای خارجی هم دوتا چیز بخون قیافه حق به جانب نگیر
چیزی ک گفتم درسته حتی به تابع رادیکالی هم ارتباطش دادم
والسلام -
Infinitie. A ببخشید اگه ناراحت شدین............
آره آدم یادش میره ولی چیزای همیشگی رو باید سعی کنیم یادمون نره........
مثل فراموش کردن جمع دوبا دو..........
بازم معذرت می خوام اگه ناراحت شدین -
@BlAcK-Wo_oLF در رادیکال اعداد منفی گفته است:
Shadow Runner داداش اصلا چیزی به اسم ریشه منفی وجود نداره ..! ریشه به ایکس هایی گفته می شه که اگه اونارو بزاری تو تابع ایگرگ صفر می دن بهت ..!!
حتی نمیدونی ریشه یا root چیه بعد اومدی بحث میکنی
مثلا رادیکال به فرجه 2 رو میگن square root ینی ریشه مربع پس لطفا دیگه مارو نخندون
بقیه دوستانم ک تو این بحث مشکل داشتن پایین تر توضیح دادم -
Shadow Runner با هر عقیده ای که داری پیش برو .. ولی یه چیزی می گم خیلی ساده (اندکی تفکر)
زیر رادیکال با فورجه زوج هیچ وقت نباید منفی بیاد .. پس رادیکال با فورجه زوج نباید منفی باشه .. یعنی اون سمت تساوی که رادیکال با فورجه زوج داریم نباید منفی باشه .. یعنی قطعا اون سمت مثبته .. حالا .. اگه سمت دیگه تساوی از رادیکال جذر بگیری با مثبت منفی بیاری چی می شه؟ این می شه که علناً گند می زنی به قانون تساوی .. یعنی یه سمت مثبت میاد (همون رادیکال قطعی) و یه سمت هم تو منفی آوردی .. ساده تر بگم .. میشه مثبت=منفی (فکر کنم ابتدایی خوندین همچین چیزی ممکن نیست LooL(
-
@BlAcK-Wo_oLF داداش کلا قاطی زدی
منم میدونم زیر رادیکال باید مثبت باشه
ولی جوابش میتونه منفی باشه
کلا نمیگیری کله انجمنم بریزن اینجا بگن اشتباه میکنی فایده نداره
یادمه تو انجمن یکی بود یه سوال فیزیک ازم پرسید قشنگ 3 ساعت نشستم واسش توضیح دادم ولی باز لج میکرد
تو ازمونا خوب بود ادعا داشت نشون به اون نشونی تو کنکور فیزیک 25 زد
منظور اینه ک حرف گوش کن سرت ب سنگ نخوره
موفق باشی