انتخاب مشاور
-
-
سلام دوستان یه سوال داشتم خیلی وقته سر در گم و گیجم که اصلا ایا مشاور بگیرم یا نه و اگر اره کدوم مشاور؟ امسال بار دوممه میخوام کنکور بدم و تجربی هستم میشه راهنمایی کنید که مشاور چقدر میتونه نقش داشته باشه و اینکه کدوم مشاور رو بگیرم؟
-
سلام.
به نظر من بهترین مشاور استاد مهدی امینی راد هستن(دبیر درس ریاضی آلا هم هستن) که بنده هم یکی از شاگردای مشاورشون هستم...هم ارتباط مستقیم و تلفنی با استاد و هم آزمون و هم آزمونک و هم برنامه عالی و یه عالمه چیز دیگه...که خیلی کمک کننده هس...میتونید از اینستا پیداشون کنید و بهشون پیام بدید... -
سلام.
به نظر من بهترین مشاور استاد مهدی امینی راد هستن(دبیر درس ریاضی آلا هم هستن) که بنده هم یکی از شاگردای مشاورشون هستم...هم ارتباط مستقیم و تلفنی با استاد و هم آزمون و هم آزمونک و هم برنامه عالی و یه عالمه چیز دیگه...که خیلی کمک کننده هس...میتونید از اینستا پیداشون کنید و بهشون پیام بدید...@Erfan-11 میشه اکانتشو بفرستی ؟
-
سلام.
به نظر من بهترین مشاور استاد مهدی امینی راد هستن(دبیر درس ریاضی آلا هم هستن) که بنده هم یکی از شاگردای مشاورشون هستم...هم ارتباط مستقیم و تلفنی با استاد و هم آزمون و هم آزمونک و هم برنامه عالی و یه عالمه چیز دیگه...که خیلی کمک کننده هس...میتونید از اینستا پیداشون کنید و بهشون پیام بدید... -
سلام.
به نظر من بهترین مشاور استاد مهدی امینی راد هستن(دبیر درس ریاضی آلا هم هستن) که بنده هم یکی از شاگردای مشاورشون هستم...هم ارتباط مستقیم و تلفنی با استاد و هم آزمون و هم آزمونک و هم برنامه عالی و یه عالمه چیز دیگه...که خیلی کمک کننده هس...میتونید از اینستا پیداشون کنید و بهشون پیام بدید...@Erfan-11 هزینش چجوریه
-
@Erfan-11 میشه اکانتشو بفرستی ؟
-
این پست پاک شده!
@Erfan-11 نیاورد
-
@Erfan-11 چه خدماتی میدن و اینکه هزینه هاشون به چه صورته؟
Mahdi Jafari 1 Clash Ofclans
هزینشو اجازه ندارم بگم ولی بدونین اگه شهرستان باشین باهاتون خیلی کمتر حساب میکنن و با اینکه خدمات عالی دارن از خیلی از مشاورا هزینش کمتره.هزینش رو هم میتونید تو اینستاگرام از خود استاد بپرسید.
تا حالا من این خدماتو دریافت کردم:
1)برنامه عالی و منسجم همراه مرور مطالب قبلی
2)آزمون هفتگی و آزمونک برای هر بخش از کتاب ها
3)گرفتن گزارش کار روزانه از دانش آموز و پاسخ به تمامی موانع تحصیلی
4)ارائه تمام خدمات از واتساپ و دسترسی روزانه به استاد
5)جملات انگیزشی و ...(اصلا خود ویس استاد انگیزشیه)
(طبق گفته استاد اگه کسی طبق برنامه پیش نره و تنبلی کنه بعد 2 جریمه اخراجه)
و... -
@Erfan-11 نیاورد
-
این پست پاک شده!
@Erfan-11 ندارم اینستا