سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
هر چی بلدی بریز رو دور
-
سلام پرفسور های عزیز خانم دکترا و اقا دکترای اینده
عاقا اینجانب سال گذشته به یه بیماری نمیدونم چی مبتلا شدم یه مدرسه میرفتم تو کلاس میخوابیدم(البته با اجازه دبیر ها)این از این
بعدش دبیر زیستمون رفتن تارهای صوتیشون رو عمل کنن (که صداشون نازک شه)درس زیست رها شد
یه دبیر زیست دیگه تو مدرسه بود ولی یه چیز دیگه رو تدریس میکرد یه دبیر زیست مرد هم واسمون اوردن یه جلسه این میومد یه جلسه اون که اخرش هم دعواشون شد اینم از این
تا خواست وضعیت ثابت شه کرونا اومد تعطیل شد
این شد که اینجانب از کتاب زیست یازدهم از فصل ۶ تا اخر هییییییییچی بلد نیستم هر چی بلدین حتی کوچیکترین نکته هم بهم بگین ممنون میشم بخدا هر چی این درو اون در میزنم یاد نمیگیرم کمک کنین خواهشا حتی اگه یه نکته ریز هم باشه ممنونتون میشم
سپاسگذارم از تکتکتون که وقت گرانبهاتون رو بهم دادین -
صفرتاصد آقای موقاریو بین خوبه میوفتی رو غلتک️
-
-
الان شما کلاس دوازدهمین؟
اگه کلاس دوازدهمین که دیگه کارتون تمومه
اگه یازدهمم باشین باز کارتون تمومه
کلا زیست برای تجربی یعنی همه چی
زیست بلد نباشی
تمام -
zeinabmaghsoudi راست میگه راست میگه
اقای موقاری فوق العادن
حتما تدریسشون رو ببینید -
Fateme Sh 0 سلام دوست عزیز!
ویدیو های صفرتاصد استاد موقاری رو ببین ،عالیه! -
من توصیه میکنم ویدیو های صفر تا صد جناب موقاری و همچنین تورقشون ببینین
-
zeinabmaghsoudi در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
دیدم الانم دارم میبینم دیگه وقت نمیکنم ریز به ریز نکته هارو بیارم بیرون واسه همین گفتم
-
امیررضا فلاح نژاد در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
الان شما کلاس دوازدهمین؟
اگه کلاس دوازدهمین که دیگه کارتون تمومه
اگه یازدهمم باشین باز کارتون تمومه
کلا زیست برای تجربی یعنی همه چی
زیست بلد نباشی
تمامبله الان دوازدهمم زیستم عالیه این نیست که هیچی از زیست نفهمم فقط وقت در اوردن نکته های ریز رو ندارم و بدون همین نکته ها خیلی تستارو نمیشه زد
-
امیررضا فلاح نژاد در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
zeinabmaghsoudi راست میگه راست میگه
اقای موقاری فوق العادن
حتما تدریسشون رو ببینیدچشم میبینم شمام کمک کنین دیگه
-
Setayesh H1382 در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
Fateme Sh 0 سلام دوست عزیز!
ویدیو های صفرتاصد استاد موقاری رو ببین ،عالیه!چشم میبینم شمام بگین ریز نکته هارو خواهش میکنم
-
Fateme Sh 0 در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
zeinabmaghsoudi در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
دیدم الانم دارم میبینم دیگه وقت نمیکنم ریز به ریز نکته هارو بیارم بیرون واسه همین گفتم
کارگاه نکته تستشو ببین درسنامه خیلی سبزو بخون که فقط وقتت پای فیلم دیدن نره و خیلی زیاد تست آموزشی بزن نه زمان دار
تست زماندارو از عید شروع کن -
مهشید غضنفرآبادی در هر چی بلدی بریز رو دور گفته است:
من توصیه میکنم ویدیو های صفر تا صد جناب موقاری و همچنین تورقشون ببینین
تورق برای مروره نه یادگیری
-
zeinabmaghsoudi خب وقتی وقت کم باشه جواب میده
-
zeinabmaghsoudi خب وقتی وقت کم باشه جواب میده
تجربه ثابت کرده نمیده
اینجوری شما کلی مطلب پراکنده بلدی که هیچ کدوم رو مسلط نیستی
ولی بجای 4 فصل دو فصلو بخون دقیق بخون نه اینکه همرو یه نگاه بندازی -
zeinabmaghsoudi تورق ها برا زمان جمع بدی واقعا مفید استفاده کردم خودم وقتی صفر تا صدو ببینی تو زمان جمع بندی راحت میتونی با دیدن تورق ها یاداوری و جمع بندی خوبی داشته باشی این خانومم کلی وقت داره اول میتونه صفر تا صد ببینه زمان جمع بندی تورق منظورم این بود ن اینکه صفر تا صد و نبینه و بره سراغ تورق
-
zeinabmaghsoudi تورق ها برا زمان جمع بدی واقعا مفید استفاده کردم خودم وقتی صفر تا صدو ببینی تو زمان جمع بندی راحت میتونی با دیدن تورق ها یاداوری و جمع بندی خوبی داشته باشی این خانومم کلی وقت داره اول میتونه صفر تا صد ببینه زمان جمع بندی تورق منظورم این بود ن اینکه صفر تا صد و نبینه و بره سراغ تورق
اوکی هرجور که شما بگین
-
اخه بچه ها من صفر تا صد رو دیدم یعنی الان دارم میبینم اما مطلب هارو درک نمیکنم من فقط نکته هاش رو میخوام که توی تستا به دست اوردین شماهایی که کار کردین
-
Fateme Sh 0 بله چشم حتما تا جایی ک بتونم کمکتوت میکنم دوست خوبم!^_^
-
Setayesh H1382
متشکرم