نظر شما راجع به آزمون گزینه 2
-
-
حس-یخی سوالاش نسبت ب بقیه ازمون های ازمایشی مثل قلم چی، استاندارد ترع.....
ولی قلمچی بهتره...چون اکثرا میان قلمچی و تو قراره با اونا رقابت کنی واسه کنکور...
بخاطر همین ب نظرم قلمچی میتونه بهتر باشع...
وگرنه گزینه ۲ هم خیلی خوبه -
گزینه دو از لحاظ امکانات و سوالات استاندارد خیلی بهتره مشابهت 82 درصدی با کنکور 99 داشته
این از نظر من مهم تر از جامعه اماریه
خیلی از بچهای پارسال گزینه دوهم گفتن که رتبه ای که براشون تخمین زده خیلی شبیه رتبه کنکورشون بوده -
حس-یخی سوالاش نسبت ب بقیه ازمون های ازمایشی مثل قلم چی، استاندارد ترع.....
ولی قلمچی بهتره...چون اکثرا میان قلمچی و تو قراره با اونا رقابت کنی واسه کنکور...
بخاطر همین ب نظرم قلمچی میتونه بهتر باشع...
وگرنه گزینه ۲ هم خیلی خوبهAmin Mojarradi به نظرم امسال زیاد رقابت تو ازمون معنی نداره
چون شرایط ازمون کاملا غیر استاندارده و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
بنظرم بهترین چیز ازمون ها برای امشال فقط سوالتشون میتونه باشه همین -
Amin Mojarradi به نظرم امسال زیاد رقابت تو ازمون معنی نداره
چون شرایط ازمون کاملا غیر استاندارده و زیاد نمیشه روش حساب باز کرد
بنظرم بهترین چیز ازمون ها برای امشال فقط سوالتشون میتونه باشه همینMahdi Asadpoor28 همش رقابتهه....
بیش از 65 درصد کسایی ک قلم چی میدن توی کنکور هم هستن و ما با اونا رقابت داریم.....
رتبه 1تا 10 کنکور همشون کانونی هستن...البته این حالا خیلی ربطی نداره..
سوال خیلی مهمع....
ولی هر جور ک سوال بدن ...چ سخت .... چ اسون... چ غیر استاندارد...واس همه اینجوری هست و ما با همونا تو یه ازمون با ی سطح رقابت میکنیم...
گزینه 2 هم عالیه...از همه نظر عالیع..
ولی بنظرم قلمچی میتونه بهتر باشع -
قلمچی بدیش اینکه ترازی که میده به تراز اختصاصی ها نزدیکتر تا عمومی ها ولی تو کنکور تراز اصلی به تراز عمومی ها نزدیک تره!
-
Mahdi Asadpoor28 همش رقابتهه....
بیش از 65 درصد کسایی ک قلم چی میدن توی کنکور هم هستن و ما با اونا رقابت داریم.....
رتبه 1تا 10 کنکور همشون کانونی هستن...البته این حالا خیلی ربطی نداره..
سوال خیلی مهمع....
ولی هر جور ک سوال بدن ...چ سخت .... چ اسون... چ غیر استاندارد...واس همه اینجوری هست و ما با همونا تو یه ازمون با ی سطح رقابت میکنیم...
گزینه 2 هم عالیه...از همه نظر عالیع..
ولی بنظرم قلمچی میتونه بهتر باشعAmin Mojarradi خب همونقدر که کانون قبولی میشه از اون بیشتر هم قبول نمیشن
اینم در نظر بگیر
ازمون شرط نیست
رتبه یک انسانی پارسال گاج بود -
حس-یخی
گزینه ۲ خوبه
اما پیشنهادم بهت قلم چی هست درسته سطحش بالاهست و رقابت توی اون خیلی زیاده و سخت اما کنکور هم نمیگن تو چه ازمونی بودی یا چقدر درس خوندی که ما در همون سطح بهت سوال بدیم تو سختی رو اول راه بکش اگه کنکور اسون بود که ضرر نکردی یخت هم بود بازم ضرر نکردی -
Amin Mojarradi خب همونقدر که کانون قبولی میشه از اون بیشتر هم قبول نمیشن
اینم در نظر بگیر
ازمون شرط نیست
رتبه یک انسانی پارسال گاج بود@Mahdi-Asadpoor2اره..
کی میگه ازمون شرطه...
من ک گفتم...نظرمو گفتم...گفتم ک گزینه ۲ خیلی خوبع...
ولی به نظرم قلم چی بهترع -
حس-یخی در نظر شما راجع به آزمون گزینه 2 گفته است:
نظرتون درباره آزمون گزینه دو چیه ؟
خوبه ....
بده....من خودمم گزینه دو میدم ، سوالای ماز و قلم چی و گاج و سنجشم حل میکنم مگه ازمون دادن غیر از اینه ک شما با دید طراحای مختلف اشنا بشی و خودت رو بسنجی ؟
خب به این که چه کسی با چه ازمونی به چه رتبه ای رسیده اصلا نباید توجه کرد شما هر ازمونیم بدی تحلیلش کنی با بالش رو تختت هیچ فرقی نداری در نتیجه اسم ازمون مهم نیست حقیقتش مهمه
من دو ساله گزینه دو میدم خدایی خیلیم دوسش دارم سطح سوالاشم خیلی خوبه ولی سوالی قلم چی همچینم که میگن سخت نیست واقعا یه جاهایی تو ازمونا میشه احساس کرد سطح درسا خیلی متفاوت میشه مثلا من یه بار یادمه زیست یازدهم گزینه دو وحشتناک شده بود سوالاش ولی همون هفته قلم چی سوالاش به نسبت راحت بود یا فیزیک گزینه دو واقعا یه بار مرد افکن شده بود ولی همون روز با دوستم قلم چی رو بررسی کردیم و دیدیم که به نسبت پایین تر بود و برعکس همین اتفاقم میافته
مهم ترین هدف ازمون تحلیل و برنامه ی راهبردیشه دیگا بقیش مهم نیست که حتی به نظر من جامعه اماریم اونقد اولویت نداره شما وقتی از درصدا و تلاش خودت با خبر باشی دیگه فرقی نداره با ۲۰ هزار نفر یا با ۶۰۰ هزار نفر مقایسه بشی ، ادم باید خودشو با خود قبلش مقایسه کنه ، درصدا و رتبه هام که به کمک تخمین رتبه ها میشه تو مقیاس بزگتری مثل کنکور بررسی کرد