باز این چه سوالیه!؟
-
سلام بیزحمت به تست ۲۱۴ پاسخ بدید

تجربیا -
درسته که
-
بابا این عکس ها رو درست بزارید گردن درد گرفتیم

-
H_R

خب بیزحمت گزینه ۴ رو یه توضیح بده،جواب تست میشه منتهی نمیتونم درکش کنم -
H_R

خب بیزحمت گزینه ۴ رو یه توضیح بده،جواب تست میشه منتهی نمیتونم درکش کنم@Infinitie-A جواب تست درسته
-
H_R یعنی چی
-
خب ما میخونیم توی فرآیند ویرایش اون نوکلئوتیدی که اشتباه بوده رو برمیداره(شکستن پیوند هیدروژنی) و نوکلئوتید درست رو میزاره(تشکیل پیوند فسفودی استر) و همونطور که میدونیم هلیکاز توانایی تشکیل پیوند فسفودی استر رو نداره
-
درسته گزینه چهار میشه
اولا دنابسپاراز برای فعالیت ویرایشی خودش (اگه اشتباه کرده باشه) میاد نوکلئوتید اشتباه رو برمیداره جاش درسته رو میزاره که هم شکستن هم تشکیل پیوند فسفودی استر داریه
ولی هلیکاز فقط میتونه پیوند هیدروژنی رو بشکنه اصلا تو ویرایش هم نقشی نداره -

تجربیا@Infinitie-A متوجه شدی؟
-
اوکی گرفتم چی شد دوستان

تا الان فکر میکردم فرآیند ویرایش فقط شکستن پیوند فسفودی استر محسوب میشه!خوب شد گفتیداا
خیلی ممنون H_R @Kosarsaghi-M amirali ghaemi

-
اوکی گرفتم چی شد دوستان

تا الان فکر میکردم فرآیند ویرایش فقط شکستن پیوند فسفودی استر محسوب میشه!خوب شد گفتیداا

@Infinitie-A خواهش میکنم
-
اوکی گرفتم چی شد دوستان

-
اوکی گرفتم چی شد دوستان

@Infinitie-A

-
درسته گزینه چهار میشه
اولا دنابسپاراز برای فعالیت ویرایشی خودش (اگه اشتباه کرده باشه) میاد نوکلئوتید اشتباه رو برمیداره جاش درسته رو میزاره که هم شکستن هم تشکیل پیوند فسفودی استر داریه
ولی هلیکاز فقط میتونه پیوند هیدروژنی رو بشکنه اصلا تو ویرایش هم نقشی ندارهamirali ghaemi درست و دقیق

-

تجربیا -
@Sahar-tuo بله
-
@Sahar-tuo بله
-
@Sahar-tuo رفع شد دستت درد نکنه

-
@Sahar-tuo رفع شد دستت درد نکنه