ازمون ازمایشی
-
Alx Alx گزینه دو هشتصد تومنه قلم چی دو میلیون، گزینه دو تست هاش مطابقت خیلی بیشتری با کنکور داره ولی قلم چی جامعه اماریش بهتره
Amir Tajfar الان کدومش بهتره؟
-
تعداد ازمونایی ک قلم چی میگره بیشتره پشتیبانم داری !
-
تعداد ازمونایی ک قلم چی میگره بیشتره پشتیبانم داری !
مهشید غضنفرآبادی یعنی به گرونیش میصرفه؟
-
مهشید غضنفرآبادی یعنی به گرونیش میصرفه؟
Alx Alx اره ببین هردوهفته یبار ازمون داره ولی گزینه 2 سه هفته یک بار ازمون داره تازه اون دوملیونیم ک میگیرن 450هزارتومنش بن کتابه /درواقع پول ازمون میشه 1500/500هم کتاب /
-
Alx Alx اره ببین هردوهفته یبار ازمون داره ولی گزینه 2 سه هفته یک بار ازمون داره تازه اون دوملیونیم ک میگیرن 450هزارتومنش بن کتابه /درواقع پول ازمون میشه 1500/500هم کتاب /
مهشید غضنفرآبادی ممنون
-
مهشید غضنفرآبادی راستی الان فیزیک فصل 2 دهم کدوم معلم خوب توضیح داده کارزانیان یسره رفته سراغ تست های سخت نمیفهمم مخصوصا مثلثات قاطیش میکنه
-
مهشید غضنفرآبادی راستی الان فیزیک فصل 2 دهم کدوم معلم خوب توضیح داده کارزانیان یسره رفته سراغ تست های سخت نمیفهمم مخصوصا مثلثات قاطیش میکنه
Alx Alx من خودم عاشق تدریس ممرضا یاریم کارزانیان کار گاه نکته تست یعنی تو اول باید صفر تا صد ببینی بعدش بری سراغ نکته و تست /صفر تا صدم فقط با یاری :) ببینی کلیپاشو قول میدم خوشت بیاد خیلی مشتی یاد میده خیلی
-
Alx Alx من خودم عاشق تدریس ممرضا یاریم کارزانیان کار گاه نکته تست یعنی تو اول باید صفر تا صد ببینی بعدش بری سراغ نکته و تست /صفر تا صدم فقط با یاری :) ببینی کلیپاشو قول میدم خوشت بیاد خیلی مشتی یاد میده خیلی
مهشید غضنفرآبادی ممنون الان میرم نگا میکنم
-
مهشید غضنفرآبادی ممنون الان میرم نگا میکنم
Alx Alx خواهشش
-
Alx Alx گزینه دو سه هفته ای یک باره که با راه ابریشم تطابق کامل داره ولی قلم چی دو هفته ای یک باره و اگر راه ابریشم داشته باشی یکم به مشکل میخوری با برنامه ریزی و زمان، گزینه دو هشتصد تومن قلم چی دو و خرده ای، قلم چی بن کتاب هم میده که هیج کدوم از کتاب های انصافا از نظر من به درد نمیخورن، قلم چی جامعه اماریش بالاتره و پشتیبان هم داره، گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه به کنکوره مخصوصا عمومی ها و کارنامه های خیلی زیاد و جالبی میده اما مشاور نداره که با کارنامه ها تا خد زیادی خودت عیب کارتو میفهمی، در کل دوتاش خوبه من خودم چون با راه ابریشم پیش میرم چون هردوتاش سه هفته یک باره و بودجه بندی جفتشون باهم یکسان رفتم گزینه دو