استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن
- 
fatemeh8181 باو دخترارو خو آورد فکر کنم ۳ تا دختر اومد،۴ تا پسر @Infinitie-A در استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن گفته است: fatemeh8181 باو دخترارو خو آورد فکر کنم ۳ تا دختر اومد،۴ تا پسر این آقای سهراب پشت دوربین این اقای با ایشون یکی ان؟؟ M.an 
- 
@Infinitie-A در استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن گفته است: fatemeh8181 باو دخترارو خو آورد فکر کنم ۳ تا دختر اومد،۴ تا پسر این آقای سهراب پشت دوربین این اقای با ایشون یکی ان؟؟ M.an 
- 
مهشید غضنفرآبادی اون یکی ام اسمش سهرابه بصبر 
- 
مهشید غضنفرآبادی اون یکی ام اسمش سهرابه بصبر M Tg فهمیدی پی وی ب من بگو 
- 
M Tg فهمیدی پی وی ب من بگو مهشید غضنفرآبادی در استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن گفته است: M Tg فهمیدی پی وی ب من بگو اخه این که پشت دوربین بود خیلی مهربون و شوخ طبع بود اما مدیر خشنه و ترسناک  
- 
مهشید غضنفرآبادی اون یکی ام اسمش سهرابه بصبر 
- 
@Infinitie-A  من همش فک میکردم پسره من همش فک میکردم پسره
- 
مهشید غضنفرآبادی در استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن گفته است: M Tg فهمیدی پی وی ب من بگو اخه این که پشت دوربین بود خیلی مهربون و شوخ طبع بود اما مدیر خشنه و ترسناک  M Tg    مدیررر بیا و نظاره گر باش مدیررر بیا و نظاره گر باش
 @M-an چیش خشنه خدایی،خب مدیره دیگه
- 
M Tg    مدیررر بیا و نظاره گر باش مدیررر بیا و نظاره گر باش
 @M-an چیش خشنه خدایی،خب مدیره دیگه
- 
@Infinitie-A در استاد موقاری بهتریننننننننننننننننننن گفته است: M Tg    مدیررر بیا و نظاره گر باش مدیررر بیا و نظاره گر باش
 @M-an چیش خشنه خدایی،خب مدیره دیگهحالا چرا ابرو ریزی میکنی  جدی خانومه جدی خانومه ؟ ؟M Tg شوخی بود ببخشید 
 اره خانمه
- 
سلام بچه هایه سوال داشتم 
- 
سلام بچه هایه سوال داشتم Clash Ofclans بفرما 
- 
Clash Ofclans بفرما مهشید غضنفرآبادی عربی استادعلیمرادی برای انسانیاهم هست یافقط مال تجربیه 
- 
مهشید غضنفرآبادی عربی استادعلیمرادی برای انسانیاهم هست یافقط مال تجربیه Clash Ofclans برا انسانیا هم تدریس دارن الان نگاه کردم تدریسشون بود 
- 
Clash Ofclans برا انسانیا هم تدریس دارن الان نگاه کردم تدریسشون بود مهشید غضنفرآبادی چی سرج کنم هرچی سرچ میکنم مشترک میاد 
- 
مهشید غضنفرآبادی چی سرج کنم هرچی سرچ میکنم مشترک میاد Clash Ofclans ن ببین اونجایی ک نوشته فیلم های پایه و کنکور بزن روش ی فهرست باز میشه نوشته تجربی وریاضی تخصصی/ انسانی /عمومی /تو بزن رو تخصصی انسانی عربی و انتخاب کن میبینی ک تدریس دارن و نوشته برا انسانی / 
- 
مهشید غضنفرآبادی چی سرج کنم هرچی سرچ میکنم مشترک میاد Clash Ofclans 
 میتونید تو اپلیکیشن قسمت جست و جو از فیلتر استفاده کنید که راحت درس مورد نظرتون رو پیدا کنید.
- 
مهشید غضنفرآبادی چی سرج کنم هرچی سرچ میکنم مشترک میاد 
- 
@Infinitie-A   یکیش اشتباه شد یکیش اشتباه شد
- 
@Infinitie-A   یکیش اشتباه شد یکیش اشتباه شد@Infinitie-A فدا سرت ک باید کچل شه