زیست کنکور
-
سلام
من بعد ۲سال میخوام دوباره کنکوربدم ونظام جدید۱۴۰۰(کنکور دوسال پیشم نظام قدیم بود)
الان سوال من اینکه برای زیست ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم و یا کارگاه نکته و تست؟؟؟
ایا صفرتا صد هر پایه تمام نکات رو هم گفته؟؟که هم یاد بگیرم و هم نکات رو داشته باشم یا نه برای نکات کامل باید کارگاه نکته و تست هم ببینم؟!باتوجه به اینکه زمان هم کم دارم -
سلام
من بعد ۲سال میخوام دوباره کنکوربدم ونظام جدید۱۴۰۰(کنکور دوسال پیشم نظام قدیم بود)
الان سوال من اینکه برای زیست ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم و یا کارگاه نکته و تست؟؟؟
ایا صفرتا صد هر پایه تمام نکات رو هم گفته؟؟که هم یاد بگیرم و هم نکات رو داشته باشم یا نه برای نکات کامل باید کارگاه نکته و تست هم ببینم؟!باتوجه به اینکه زمان هم کم دارمShima Yavargholi در زیست کنکور گفته است:
سلام
ایا صفرتا صد هر پایه تمام نکات رو هم گفته؟؟که هم یاد بگیرم و هم نکات رو داشته باشم یا نه برای نکات کامل باید کارگاه نکته و تست هم ببینم؟!باتوجه به اینکه زمان هم کم دارمصفر تا صدها به صورت کاگل همه نکات گفته میشه و خوب به نظرم بهترین کاره بازم بچه هارو منشن میکنم نظرشونو بگن
تجربیا -
ببینید دوست الایی عزیز💜
من ب شدت با زیست مشکل دارم اگ ریاصی و فیزیک بشم ۲۰ اونو میشم ۱۰
ولی ..
اول خب اومدم کلیپ دیدم و واقعا کلیپ دیدن برام تاثیری نداشت!
(دلیل بر بد بودن استاد نیس من نتونسم کنار بیام!)
اما شما ی بار با کلیپ پیش برو اگ اونی ک میخوای شد حتما کلیپ ببین چون نکاتش کامل و عالیه
ولی..
اگ دیدی خودت بخونی متوجه میشی ! خودت بخون تو وقتم صرفه جویی میشه !
متن کتاب و ی دور بخون بعد درسنامه ی ک داری و بخون
بعد تست بزن و نکاتش و یادداشت کن!