زیست کنکور
-
سلام
من بعد ۲سال میخوام دوباره کنکوربدم ونظام جدید۱۴۰۰(کنکور دوسال پیشم نظام قدیم بود)
الان سوال من اینکه برای زیست ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم و یا کارگاه نکته و تست؟؟؟
ایا صفرتا صد هر پایه تمام نکات رو هم گفته؟؟که هم یاد بگیرم و هم نکات رو داشته باشم یا نه برای نکات کامل باید کارگاه نکته و تست هم ببینم؟!باتوجه به اینکه زمان هم کم دارم -
سلام
من بعد ۲سال میخوام دوباره کنکوربدم ونظام جدید۱۴۰۰(کنکور دوسال پیشم نظام قدیم بود)
الان سوال من اینکه برای زیست ویدیو های صفر تا صد استفاده کنم و یا کارگاه نکته و تست؟؟؟
ایا صفرتا صد هر پایه تمام نکات رو هم گفته؟؟که هم یاد بگیرم و هم نکات رو داشته باشم یا نه برای نکات کامل باید کارگاه نکته و تست هم ببینم؟!باتوجه به اینکه زمان هم کم دارمShima Yavargholi
سلام، با توجه به وقت کمتون، صفر تا صد وقت زیادی از شما میگیره، در ضمن نکته و تست نکاتش به اندازه صفر تا صد نیست، پیشنهاد من این هست که چون وقتتون کم هستش، و یه پیش زمینه ای از مطالب دارید(توی نظام قدیم اکثرا اینارو مطالعه داشتید)
خودتون مطالب کتاب رو بخونید و مسلط بشید و برای یادگیری نکات تا حد امکان تست بزنید،(تست های سایت های بانک تست مثل لرنیتو سوال های خوبی دارن (مهارتی) )
البته یه کتاب کمک اموزشی هم برای زدن تست های آموزشی داشته باشید(خیلی سبز پیشنهاد میشه سطح تستاش برای یادگیری خوبه) -
Shima Yavargholi
سلام، با توجه به وقت کمتون، صفر تا صد وقت زیادی از شما میگیره، در ضمن نکته و تست نکاتش به اندازه صفر تا صد نیست، پیشنهاد من این هست که چون وقتتون کم هستش، و یه پیش زمینه ای از مطالب دارید(توی نظام قدیم اکثرا اینارو مطالعه داشتید)
خودتون مطالب کتاب رو بخونید و مسلط بشید و برای یادگیری نکات تا حد امکان تست بزنید،(تست های سایت های بانک تست مثل لرنیتو سوال های خوبی دارن (مهارتی) )
البته یه کتاب کمک اموزشی هم برای زدن تست های آموزشی داشته باشید(خیلی سبز پیشنهاد میشه سطح تستاش برای یادگیری خوبه)msm ksk باشه خیلی ازتون ممنونم