کمک!
-
دارم روانی میشم دیگه خیلی استرس گرفتم و نمیتونم خودم رو اروم کنم از دیروز با کلی ادم حرف زدم الان هم دستم به دامنتون بگین چه کنم من نمیدونم والا اشتباه کردم یا نه راه ابریشم رو که خریدم چون دیر به دستم رسید و من توان نداشتم خیلی فیلم ببینم عقب افتادم و یه برنامه فشرده تنظیم کردم که یکی دو هفته ای برسم ولی همه چیز از اولین امتحان هندسه شروع شد که گند زدم دیدم نمیشه فقط فیلم دید و باید هرچی سریع تر به فکر یه برنامهع دیگه باشم نمیتونم راه ابریشم ببینم الان انقدر فشرده بوده دل زده شدم ولی درکل موندم چه کنم تا فیلم 37 ریاضی 25 فیزیک و 16 شیمی رو دیدم ولی فقط فیلم دیدم سیاه مشق اصلا نداشتم الان هم نشستم ببینم چه باید بکنم جون من شماها که آلا رو میشناسین بیاین یه کمکی بدین بگین چجوری با فیلم ها پیش بیام دیگه کلافه شدم
تجربیا
ریاضیا
رتبه-های-انجمن-آلاء -
سلام
نمیشه که همش فیلم دید روزی فوقش 3 تا بقیش رو باید تست بزنی ( البته اگه خونده باشی اون مباحث رو )
من خودم از فیلم ها استفاده میکنم ( البته فقط زیست آقای موقاری )
روزانه 2 فیلم میبینم بقیش رو باید تست کار کنی
فقط با فیلم دیدن که نمیشه کاری کرد مخصوصا ریاضی و فیزیک که تا خودت نری سراغ حل کردن و درگیرشدن با سوالا نمیتونی کاری از پیش ببری
حالا من نمیدونم چه پایه ای هستی و چقدر جا موندی؟!
ولی به نظر من بهترین برنامه رو خودت میتونی برای خودت بنویسی البته باید ویژگی های درست و مناسبی داشته باشه
موفق باشی
-
سلام
نمیشه که همش فیلم دید روزی فوقش 3 تا بقیش رو باید تست بزنی ( البته اگه خونده باشی اون مباحث رو )
فقط با فیلم دیدن که نمیشه کاری کرد مخصوصا ریاضی و فیزیک که تا خودت نری سراغ حل کردن و درگیرشدن با سوالا نمیتونی کاری از پیش ببری
ولی به نظر من بهترین برنامه رو خودت میتونی برای خودت بنویسی البته باید ویژگی های درست و مناسبی داشته باشه
موفق باشی
arlo arnold مرسی عزیز آره فقط با فیلم دیدن نمیشه من میخواستم به برنامه الا برسم دیدم نمیشه باید خودم برنامه بریزم (: پایه دوازدهم ام
-
arlo arnold مرسی عزیز آره فقط با فیلم دیدن نمیشه من میخواستم به برنامه الا برسم دیدم نمیشه باید خودم برنامه بریزم (: پایه دوازدهم ام
@1381sahar
خودت برنامه ریزی کنی خیلی بهتره
تو برنامه ات جوری برنامه بریز که در طول هفته حداقل 1500 تست حل کنی واقعا لازم و ضروریه
-
شما به عقب افتادن از برنامه فكر نكنين
به خودتون بگين ١ مبحث رو خوب بخونم بهتر از اينه كه ٤ تا مبحث رو ناقص بخونم
خودشم شما تمام سوالا رو حل كنين به سوالي رسيدين روش فكر كنين قشنگ حلش كنين بعد فيلم رو پلي كنين بزنين جلو تا برسين به جواب اخرش
اگه ديدين درسته ميرين سوال بعدي اگه نه بزنين عقب راه حل استاد رو ببينين اگه نكته اي گفته شد تو يه دفتر بنويسين بعد ها مرور كنين
شما اگه راه ابريشم رو خوب بخونين تو امتحاناتتون هم موفق ميشين
ولي بازم ميگم به زود تموم كردن فكر نكنين -
سلام
موفق باشی
arlo arnold در کمک! گفته است:
سلام
موفق باشی
سلام من چطور میتونم خودم متنی رو بدون استفاده از نقل قول کردن بفرستم
-
شما به عقب افتادن از برنامه فكر نكنين
به خودتون بگين ١ مبحث رو خوب بخونم بهتر از اينه كه ٤ تا مبحث رو ناقص بخونم
خودشم شما تمام سوالا رو حل كنين به سوالي رسيدين روش فكر كنين قشنگ حلش كنين بعد فيلم رو پلي كنين بزنين جلو تا برسين به جواب اخرش
اگه ديدين درسته ميرين سوال بعدي اگه نه بزنين عقب راه حل استاد رو ببينين اگه نكته اي گفته شد تو يه دفتر بنويسين بعد ها مرور كنين
شما اگه راه ابريشم رو خوب بخونين تو امتحاناتتون هم موفق ميشين
ولي بازم ميگم به زود تموم كردن فكر نكنينamirh_hmyf مرسی چشم آره باید زود تموم کردن رو بیخیال بشم بهتره با کیفیت پیش برم ممنون بابت راهنمایی
-
arlo arnold در کمک! گفته است:
سلام
موفق باشی
سلام من چطور میتونم خودم متنی رو بدون استفاده از نقل قول کردن بفرستم
امیرحسین ملتجی از من پرسیدین؟ من بلد نیستم