میزان تست خون
-
سلام دوستان
یه سوال🙄
در کل روزی چندتا تست میزنید؟ کل درسا روی هم؟
😕من معمولا نمیشمردم ولی امروز برای اولین بار شمردم و همه درسام روی هم شدن ۶۷ تست😶
بنظرتون کمه؟زیاده؟خیلی کمه؟؟
نمیدونم شما چطور تست میزنید ولی من اینطوریم که تست رو میزنم و بعد اگه حل شد و جوابم درست بود خب میرم همون لحظه جوابمو با پاسخنامه چک میکنم و نکاتشو یاد میگیرم
ولی اگه حل نشد خب یه ذره باهاش کلنجار میرم بعد بازم حل نشد دیگه باز میرم سراغ پاسخنامه و وقت میزارم تا بفهمم سوالو!
حالا سوال اینجاس!این روند من مشکلی داره؟با این روشم من خودم مطالبو کامل یاد میگیرم ولی به نظرتون اینکه کم باشه مشگلی ایجاد نمیکنه؟!
پ.ن:تست ها به طور میانگین روزانه ام اینطوره!
و درضمن تستها نیمه آموزشی بودن
دوازدهم romisa
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام دوستان
یه سوال🙄
در کل روزی چندتا تست میزنید؟ کل درسا روی هم؟
😕من معمولا نمیشمردم ولی امروز برای اولین بار شمردم و همه درسام روی هم شدن ۶۷ تست😶
بنظرتون کمه؟زیاده؟خیلی کمه؟؟
نمیدونم شما چطور تست میزنید ولی من اینطوریم که تست رو میزنم و بعد اگه حل شد و جوابم درست بود خب میرم همون لحظه جوابمو با پاسخنامه چک میکنم و نکاتشو یاد میگیرم
ولی اگه حل نشد خب یه ذره باهاش کلنجار میرم بعد بازم حل نشد دیگه باز میرم سراغ پاسخنامه و وقت میزارم تا بفهمم سوالو!
حالا سوال اینجاس!این روند من مشکلی داره؟با این روشم من خودم مطالبو کامل یاد میگیرم ولی به نظرتون اینکه کم باشه مشگلی ایجاد نمیکنه؟!
پ.ن:تست ها به طور میانگین روزانه ام اینطوره!
و درضمن تستها نیمه آموزشی بودن
دوازدهم romisa
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@Infinitie-A
سلامعزیزم
تعداد تست خیلی بستگی به نوع مبحث و درسی که داری میخونی داره مثلا یه فصل ساده از زیست با ژنتیکش قابل مقایسه نیست یا یه درس از ادبیات با یه درس از دینی یا ریاضی کاملا متفاوته و تعداد تست ها کم و زیاد میشه
ولی همیشه تو تایم کنکور اولویتمون باید حل تست و تمرین باشه تا درسنامه و آموزش و.....
پس سعی کن هر مبحث بعد از اینکه اون فیلمشو دیدی یا درسنامشو خوندی درجا بری و به صورت مضربی تستای آموزشیشو حل کنی
سعی کن کم کم بیاریش بالا و حواست به زمان هم باشه😉
البته ما انواع تست رو داریم که تست های آموزشی وقتگیرترین هستند ولی تست های زماندار و سنجشی که تو دوره های بعدی زده میشن، تو میتونی باهاشون تعداد بیشتری در زمان نرمالتری حل کنی -
https://forum.alaatv.com/topic/10570/فریاد-تا-کی-تست-آموزشی-تا-کی
https://forum.alaatv.com/topic/12060/پدیده-تست-کاذب/2
https://forum.alaatv.com/topic/8358/تست-زنی-موفقاین ۳ تا تاپیک ام خیلی در این زمینه کمکت می کنه
-
@Infinitie-A
سلامعزیزم
تعداد تست خیلی بستگی به نوع مبحث و درسی که داری میخونی داره مثلا یه فصل ساده از زیست با ژنتیکش قابل مقایسه نیست یا یه درس از ادبیات با یه درس از دینی یا ریاضی کاملا متفاوته و تعداد تست ها کم و زیاد میشه
ولی همیشه تو تایم کنکور اولویتمون باید حل تست و تمرین باشه تا درسنامه و آموزش و.....
پس سعی کن هر مبحث بعد از اینکه اون فیلمشو دیدی یا درسنامشو خوندی درجا بری و به صورت مضربی تستای آموزشیشو حل کنی
سعی کن کم کم بیاریش بالا و حواست به زمان هم باشه😉
البته ما انواع تست رو داریم که تست های آموزشی وقتگیرترین هستند ولی تست های زماندار و سنجشی که تو دوره های بعدی زده میشن، تو میتونی باهاشون تعداد بیشتری در زمان نرمالتری حل کنیromisa خیلی متشکرم لطف کردین🌹🌹🌹
-
واسه من میانگین بین 100 تا 120 تا هست
-
romisa خیلی متشکرم لطف کردین🌹🌹🌹