تحلیل کتب کمک آموزشی
-
saba zarei اینکه هرکسی از چ کتابی استفاده کنه بستگی ب سلیقه شخصیش داره یکی درس نامه قوی یکی تست قوی برندای کتاب ک همین خیلی سبز و گاز و نشر الگو /
مهشید غضنفرآبادی بله صد در صد همین طوره
هرکس با یه تیپ کتاب راحته -
مهشید غضنفرآبادی بله متوجهم منم زیست هم کتابای تست و زدم هم موج آزمون
حرف شمام درسته تو زیست مخصوصا دوازدهم و دهم اشتباه و از نظام قدیم زیاد دارهsaba zarei شیمی یازدهشو داشتم مساله رو حل میکردم باروش درست میدیم پاسخ نامه جواب ی چیز دیگست بعد میدیدم ک تو صورت سوال مثلا داده3 تو پاسخ نامه نوشته 0/3 :/ اصلا ی وضعی بود خیلیییی استباه تایپی داشت
-
saba zarei شیمی یازدهشو داشتم مساله رو حل میکردم باروش درست میدیم پاسخ نامه جواب ی چیز دیگست بعد میدیدم ک تو صورت سوال مثلا داده3 تو پاسخ نامه نوشته 0/3 :/ اصلا ی وضعی بود خیلیییی استباه تایپی داشت
مهشید غضنفرآبادی چی بگم والا
من سه سالم نشر زدم برای شیمی اوکی بودم
هرچند امسال طبق نظر مشاور نشر و خیلی سبز و باهم کار میکنم
ولی خب هر کتابی مشکل خاص خودشو داره -
بچه ها کتاب های زیست تصویری و گیاهی و ترکیبی قلم چی خوبن؟کسی استفاده کرده؟کدوم کتابا قلم چی خوبن:thinking_face:
Brice کلا سمت قلم چی کمتر برو
کتابای عااالی تر از قلم انتشارات دیگه زدن -
بچه ها کتاب های زیست تصویری و گیاهی و ترکیبی قلم چی خوبن؟کسی استفاده کرده؟کدوم کتابا قلم چی خوبن:thinking_face:
Brice گاج داره
مهر و ماهم لقمه طلاییاش -
کتابای عااالی تر از قلم انتشارات دیگه زدنBad Fighter در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
کتابای عااالی تر از قلم انتشارات دیگه زدندرسته ولی من کد تخفیف داشتم:grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: میخاستم استفاده کنم گفتم ببینم کدوم کتابش خوبن:face_without_mouth: :grinning_face_with_sweat:
ممنونم ازت:sparkles: -
Bad Fighter در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
کتابای عااالی تر از قلم انتشارات دیگه زدندرسته ولی من کد تخفیف داشتم:grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: میخاستم استفاده کنم گفتم ببینم کدوم کتابش خوبن:face_without_mouth: :grinning_face_with_sweat:
ممنونم ازت:sparkles: -
ممنونم ازت:sparkles:Brice قربونت
-
Brice خیلی سبزم یه کتاب داره زیست تصویری اون خیلی خفنه
-
ممنونم ازت:sparkles:Brice آبی ریاضیم خوبه
-
saba zarei خیلی عالی ❤ من برای سال دهم میخوام بهترین منابع رو داشته باشم . خب این مورد برای خیلیا مهمه . تا جایی که شده سعی کردم کتابایی بخرم که ازش تعریف کردن . فقط میمونه شیمی . زیاد سوال کردم ولی اکثرا گفتن شیمی مبتکران عالیه . ولی نظر شما یه چیز دیگه بود . میشه کمکم کنید چی انتخاب کنم ؟
Fatima jafari th
فار عالیه و سطحش خیلی زیاد بالاست در حد المپیاد -
مهشید غضنفرآبادی در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
امیررضا فلاح نژاد اره نشر الگو کلا سطح کتاباش زیاد بالا نیست
سطح بالا نیست؟؟؟؟ مطمئنید؟؟
saba zarei نشر الگو خیلی سخت بود من پارسال داشتم اذیت شدم
-
Fatima jafari th
فار عالیه و سطحش خیلی زیاد بالاست در حد المپیادیسنا بله به عنوان کتاب دوم وقتی مسلط باشی خیلی کمک کنندس
-
saba zarei نشر الگو خیلی سخت بود من پارسال داشتم اذیت شدم
یسنا کتابی نیست که همه باهاش کنار بیان
-
سلام دوستان.ممنون میشم راهنماییم کنید
من زیست رو با استاد موقاری پیش میرم بعد میخوام بدونم برای تست کتاب جامع خیلی سبز خوبه؟؟؟؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء -
من زیست رو با استاد موقاری پیش میرم بعد میخوام بدونم برای تست کتاب جامع خیلی سبز خوبه؟؟؟؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء@atefeh-99 در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءاگر فقط برای تست میخواید کتاب خوبیه ولی اصلا درسنامه خاصی نداره
-
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء@atefeh-99 در تحلیل کتب کمک آموزشی گفته است:
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاءبله کامل خوبه.اینکتاب به کتاب پینوکیو معروفه و واقعا عالیه.کاری از گروه اموزشی ماز هستش