معرف کربن دی اکسید
-
سلام دوستان
بیزحمت بگید وقتی تهویه ششی توی این فعالیت انجام میشه،اول کدوم ظرف تغییر رنگ میده؟
من از دوتا منبع،دوتا حرف مختلف شنیدم
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
الف استاد امینی و موقاری گفتن
-
سلام دوستان
بیزحمت بگید وقتی تهویه ششی توی این فعالیت انجام میشه،اول کدوم ظرف تغییر رنگ میده؟
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400@Infinitie-A در معرف کربن دی اکسید گفته است:
سلام دوستان
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400ظرف ۲
طبق گفته میکرو -
@Infinitie-A در معرف کربن دی اکسید گفته است:
سلام دوستان
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400ظرف ۲
طبق گفته میکروMono
اتفاقا یکی از منابع هم گاج بود
از یه گاج دیدم و یه خیلی سبز
گاج گفته بود ظرف ب و خیلی سبز گفته بود ظرف الف
و خب مثل اینکه همون الف درسته -
سلام دوستان
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400سلام
الف -
سلام دوستان
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400ببینید
به شکل که نگاه کنید انتهای لوله مرکزی توی ظرف ب وجود داره و هنگام دم یه مکش از طرف دهان داریم دیگه پس مایع وارداین لوله میشه پس این راه بسته و هوا از لوله کوتاهی که توی ظرف ب هست وارددهان میشه واسه بازدهم برعکس چون مایع داره از لوله الف خارج میشه مکش داره پس بیشتر هوارو داخل خودش میکشه قبول دارین که هوای بازدمی کربن دی اکسید بیشتری داره که؟
پس اینجا کربن در اکسید بیشتری وارد ظرف الف میشه و سریعتر تغیر رنگ میده و بعدش باگذشت زمان توی ظرف ب هم تغیر رنگی صورت میگیره ولی اول ظرف الف -
ببینید
به شکل که نگاه کنید انتهای لوله مرکزی توی ظرف ب وجود داره و هنگام دم یه مکش از طرف دهان داریم دیگه پس مایع وارداین لوله میشه پس این راه بسته و هوا از لوله کوتاهی که توی ظرف ب هست وارددهان میشه واسه بازدهم برعکس چون مایع داره از لوله الف خارج میشه مکش داره پس بیشتر هوارو داخل خودش میکشه قبول دارین که هوای بازدمی کربن دی اکسید بیشتری داره که؟
پس اینجا کربن در اکسید بیشتری وارد ظرف الف میشه و سریعتر تغیر رنگ میده و بعدش باگذشت زمان توی ظرف ب هم تغیر رنگی صورت میگیره ولی اول ظرف الف -
Amin Mojarradi
مرسی دکتر