آزمون قلم چی یا سنجش ؟!
-
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه
میخواستم ببینم من که پایه دهمم اصن این آزمونای آزمایشی رو ثبت نام کنم یا نه؟
بعدشم آزمونای سازمان سنجش بهتره یا قلم چی ؟ -
بعدشم آزمونای سازمان سنجش بهتره یا قلم چی ؟ZAHRA SADEGHI 0 بهت توصیه میکنم حتما ثبت نام کنی ! چون میوفتی تو گود رقابت و این خیلی خوبه!
و خب ازمونای قلم چی بهترن نظم بهتری دارن و تاریخ ازمون اصلا عوض نمیشه پارسال دوستم سنجش ازمون میداد هی تغییر میکرد/واینکه تعداد ازمونای قلم چی بیشترن و اینکه اگ کمکیم بخای پشتیبان هست ! -
بعدشم آزمونای سازمان سنجش بهتره یا قلم چی ؟ZAHRA SADEGHI 0 ببین من کلا سنجش رو پیشنهاد نمیدم
چون یک ماه یه باره و انسجام نداره
اما برای پایه ی دهم میتونی ازمون گاج یا گزینه دو ثبت نام کنی که هزینه ی کمتری دارن
قلمچی برای سال دهم اگر پایه ی واقعا خوبی داری و میتونی بیای بالا خوبه
ولی اگر متوسط و ضعیفی بدتر بهت ضربه میزنه -
ZAHRA SADEGHI 0 ببین من کلا سنجش رو پیشنهاد نمیدم
چون یک ماه یه باره و انسجام نداره
اما برای پایه ی دهم میتونی ازمون گاج یا گزینه دو ثبت نام کنی که هزینه ی کمتری دارن
قلمچی برای سال دهم اگر پایه ی واقعا خوبی داری و میتونی بیای بالا خوبه
ولی اگر متوسط و ضعیفی بدتر بهت ضربه میزنهMahdi Asadpoor28 ممنون از راهنماییت
-
سلام، من تا الان هم قلم چی و شرکت کردم و هم سنجش، به نظرم سطح سوالات سنجش خیلی پایینه و اصلا به درد کنکور نمیخوره! بخاطر همین کلا از اون منصرف شدم اومدم قلم چی و الان راضیم، میدونی به نفع خودته که تستای سطح بالا کار کنی، اینجوری سوالات کنکور برات مثل آب خوردن میشه! به اینم فکر نکن که زمان زیادی داریا نه! من خودم یازدهمم و دهم که بودم همین فکرها باعث شد یکم عقب بمونم، از تابستون دهم شروع کنی خیلی عالیه سعی کن هر پایه رو قبل از سال تحصیلی تموم کنی،مهم تر از همه چی اینه که اصلاااا نا امید نشی و فقط تلاش کنی! مطمئنم اینجوری به هدفت میرسی....با آرزوی موفقیت
-
بعدشم آزمونای سازمان سنجش بهتره یا قلم چی ؟ZAHRA SADEGHI 0 قلم چی پشتیبان هاش چندان خوب نیست پشتبان من انگار اصلا وجود نداشت نه زنگ نه چیزی نه پیامی و هزینه آزمونهاش زیاده
سنجش هم برنامه اش خوب نیست و جامعه اماری اش هم کمه و سوالاتش برای اینکه اماده بشی برای کنکور خوب نیست
الان قلم چی یه عیب هایی داره ولی نسبت به بقیه عیب هاش کمتره و انتخاب بهتری هست
از قدیم گفتن در حوضی که ماهی نیست قورباغه سپهسالار است