انتشار فرسنگ دوم
-
@M-an لطفا جمعه یا حداکثر شنبه صبح فرسنگ دوم رو قرار بدید، ریاضیات ریاضی خیلی زیاده، هندسه داره گسسته داره حسابان هم هست الان چهارصد تا تست اومده به جز تست های اموزشی ، که فقط ستاره دار هارو هم بخوای حل کنی و بعد حل دبیر هم ببینی اصلا وقت نمیشه یعنی اصلا نمیشه تست هارو تمام کرد، هندسه و گسسته هم که اصلا من وقت نکردم تست هاشو بزنم تازه منی که گزینه دو هستم قلم چی ها که دیگه هیچی اگه اون سه چهار روز تاخیر رو توی فرسنگ اول نداشتید الان خیلی اوضاع بهتر بود حتی درس های دیگه رو هم وقت نمیشه کنکورچه و پیش ازمونشونو دید یعنی قشنگ این فرسنگ ریاضیاتش حیف شد رفت، لطفا سر تاریخی که خودتون توی سایت قرار دادید عمل کنید
-
داداش واستا خودشون میدونن کی بفرستنا
برا فیزیکم انقد گفتی آخر حل شد
کسی که صبر ندارد ایمان ندارد (ائمه) -
سلام
ببخشید فیلم های فرسنگ دوم پس کی آپلود میشه؟ -
سلام
ببخشید فیلم های فرسنگ دوم پس کی آپلود میشه؟ -
@M-an در فرسنگ دوم راه ابریشم گفته است:
سلام از فردا
مدیر جان ببخشید پس ازمون گزینه دو ریاضی تجربی اومد ؟
-
@M-an
-
سلام خانوم فرسنگ دوم چرا منتشر نمیشه بخدا یه روزمون هم داره الکی حیف میشه بعدش دوباره نه پیش میرسیم نه به کنکورچه نه این که کامل تست هارو کار کنیم لطفا رو برنامه باشید دیگه @M-an
-
باز دوباره عقب افتادیم
@M-an
-
@m-an مدیر یه جواب؟بازم قراره فرسنگ ها سر موقع منتشر نشه؟
-
@M-an .لاقل جزوشو منتشر کنید پرینت بگیریم
-
فرسنگ دوم کوووووووووووو شیمی دوازدهم سریعتر بذارید باو چه قد بی مسئولیتین
ای بابا همش یه کاری پیش میاد تو این الا
هر بار یه دنگ و فنگ جدید -
باسلام خدمت ادمین عزیزو تمام آلایی های نازنین.
ادمین پس این فرسنگ دوم کی منتشر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخدا دیگه ذله شدیم خواهشا مثل فرسنگ 1 نشه دیگه
شکل انتشار فرسنگ 1 خیلی ببخشید افتضاح بود
ببخشید بابت این لحنم اما دیگه خواهشا زودتر منتشر کنین فرسنگ هارو.
M.an ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
M.an ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmir Hossein Gh واقعا خیلی عجیبه اگر کسانی که قلمچی هستند مثل خودم رو در نظر نگیریم حتی کسانی که گزینه دو بودن از این نحوه اطلاع رسانی و منتشر شدن ناراضی هستن من واقعا نمیدونم اگر یک روز یک فرسنگ زودتر منتششر بشه چه اتفاقی میفته با این برنامه ریزی برنامه همه دانش آموزان چه قلمچی و چه گزینه دو رو خراب کردن
-
M.an ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاAmir Hossein Gh
الان برای من اس ام اس اومد که از ساعت ۲۴ بارگذاریش شروع میشه!
باز هم با یک روز تاخیر، -
Amir Hossein Gh
الان برای من اس ام اس اومد که از ساعت ۲۴ بارگذاریش شروع میشه!
باز هم با یک روز تاخیر،msm ksk آره متاسفانه
-
Amir Hossein Gh واقعا خیلی عجیبه اگر کسانی که قلمچی هستند مثل خودم رو در نظر نگیریم حتی کسانی که گزینه دو بودن از این نحوه اطلاع رسانی و منتشر شدن ناراضی هستن من واقعا نمیدونم اگر یک روز یک فرسنگ زودتر منتششر بشه چه اتفاقی میفته با این برنامه ریزی برنامه همه دانش آموزان چه قلمچی و چه گزینه دو رو خراب کردن
امیرمهدی شفیع آبادی کاملا درست میگی شما قلمچی ها که براتون خیلی بد میشه همینطوریش برا گزینه دویی ها که طبق برنامه راه ابریشمن بد میشه دیگه شما قلمچی ها که بماند
-
امیرمهدی شفیع آبادی کاملا درست میگی شما قلمچی ها که براتون خیلی بد میشه همینطوریش برا گزینه دویی ها که طبق برنامه راه ابریشمن بد میشه دیگه شما قلمچی ها که بماند
Amir Hossein Gh من ازمون گزینه دو رو خراب کردم به چند دلیل :یکیش این بود که پیش ازمونا و کنکورچه ها خیلی دیر منتشر شد که حدود بیست سی درصد اشکال ازمونم سر این بود...
حدود چهل درصد اشکالم واسه کمبود وقت بود که پیشنهاد میکنم حتما روی زمان کار کنید و تست هارو زمان دار بزنید که سرجلسه مشکل نخورید....
و بقیه مشکلاتم سر این بود که توی تست های راه ابریشم رو سوال ها فکر نمیکردم و خودم حل نمیکردم و فقط حرفا و تستاهای دبیرو حین حل کردن تحلیل میکردم که به شدت مشکل ایجاد میکنه..... -
بچه ها الان ما ازمون دو هفته ایا بودجه بندی زیستمون که اصلا با اقای موقاری نمیخوره هیچ فیزیکمونم نمیخوره چه فایده ای داره
-
سلام
از من میشنوید برید گزینه دو ثبت نام کنید قلمچی رو لغو کنید پولتونو پس بگیرید اینجوری فایده نداره... -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد