تغییرات منابع ۱۴۰۰
-
سلام بچه ها بنظرتون شیمی و دینی دوازدهم چاپ امسال و دینی چاپ ۳ که همون برای بچه های کنکور ۱۴۰۰ هست تغییر کرده؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری @همیار @تجربیا @ریاضیا @راهنما-شیمی -
سلام بچه ها بنظرتون شیمی و دینی دوازدهم چاپ امسال و دینی چاپ ۳ که همون برای بچه های کنکور ۱۴۰۰ هست تغییر کرده؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش آموز کنکوری @همیار @تجربیا @ریاضیا @راهنما-شیمیzo دینی اطلاع دارم که دوازدهم یه سری حذفیات داشتن ( خیلی کم در حد یکی دو صفحه)
تغییر بیشتر تو دهم و یازدهم بوده -
zo دینی اطلاع دارم که دوازدهم یه سری حذفیات داشتن ( خیلی کم در حد یکی دو صفحه)
تغییر بیشتر تو دهم و یازدهم بودهamirali ghaemi نسبت به پارسال ؟
-
amirali ghaemi نسبت به پارسال ؟
zo بله نسبت به کنکور 99
-
-
-
تغییر بیشتر تو دهم و یازدهم بودهamirali ghaemi در تغییرات منابع ۱۴۰۰ گفته است:
تغییر بیشتر تو دهم و یازدهم بودهمن سفیر خرد پایه ویژه ۹۹ تستاش زدم فرقی نکرده بود که متعجبم چرا میگن باید کتابتو عوض کنی اخه من تازه خریدمش
-
amirali ghaemi در تغییرات منابع ۱۴۰۰ گفته است:
تغییر بیشتر تو دهم و یازدهم بودهمن سفیر خرد پایه ویژه ۹۹ تستاش زدم فرقی نکرده بود که متعجبم چرا میگن باید کتابتو عوض کنی اخه من تازه خریدمش
M Tg میگم در حدی نیست که بخوای عوض کنی
مولفای کتاب میکروطلایی دینی یه ویدیو منتشر کرده بودن که اگه مال 99ه مشکلی نداره اگه میخواین بگین براتون ویدئو رو بفرستم -
مولفای کتاب میکروطلایی دینی یه ویدیو منتشر کرده بودن که اگه مال 99ه مشکلی نداره اگه میخواین بگین براتون ویدئو رو بفرستمamirali ghaemi در تغییرات منابع ۱۴۰۰ گفته است:
مولفای کتاب میکروطلایی دینی یه ویدیو منتشر کرده بودن که اگه مال 99ه مشکلی نداره اگه میخواین بگین براتون ویدئو رو بفرستمبله لطف میکنید
-
amirali ghaemi در تغییرات منابع ۱۴۰۰ گفته است:
مولفای کتاب میکروطلایی دینی یه ویدیو منتشر کرده بودن که اگه مال 99ه مشکلی نداره اگه میخواین بگین براتون ویدئو رو بفرستمبله لطف میکنید
M Tg حجمش زیاده اینجا آپ نمیشه
به ایدی تلگرام @sonoilre پیام بدین اونجا بفرستمش