Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
333 دیدگاه‌ها 66 کاربران 7.3k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • بیک آقا نوینب بیک آقا نوین

Parsa Ghaffari انصاف هم خوب چیزیه والا

Parsa GhaffariP آفلاین
    Parsa GhaffariP آفلاین
    Parsa Ghaffari
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بیک آقا نوین ۳ساله با آلا هستم، چیزی جز تعریف به بقیه نگفتم. ۱بار انتقاد کردم، شدم بی انصاف؟!
    عجب

بیک آقا نوینب 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • Mahdi Jafari 1M Mahdi Jafari 1

سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان عزیزم.
      با اجازه این تاپیک رو زدم تا بچه ها بتونن بیان پیشنهاداتی که برای عالی تر شدن راه ابریشم در فرسنگ های بعدی رو دارن، ارائه بدن
      تو یه تاپیک جمع و جور تا دوستان آلایی بتونن نقطه نظرات بچه ها رو در یک قالب و در کنار همدیگه ببینن.
      بازم تکرار میکنم راه ابریشم فوق العاده و کاملترین منبع هستش و این پیشنهادات فقط جهت بی نقص شدن گفته میشن
      ممنون میشم اگر همکاری کنید و پیشنهاداتتون رو بگید
      @M-an

BlAcKWO_OLFB آفلاین
      BlAcKWO_OLFB آفلاین
      BlAcKWO_OLF
      این پست پاک شده!
      1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Amir EzadpanahA آفلاین
        Amir EzadpanahA آفلاین
        Amir Ezadpanah

سلام
        کسی میدونه این فیلم هایی ک الان گذاشتن رو تا کی باید تموم کنیم؟

Artin AsadiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • Parsa GhaffariP Parsa Ghaffari

@m-an در قدم اول، مرسی از اینکه پاسخگو بودید.
          من اقدامات چند سال گذشته آلا رو نذاشتم کنار، تو صحبتامم گفتم که همیشه از خوبی های آلا گفتم و بس. قبلا هم بابت کار ارزشمندی که ‌کردید در زمینه عدالت آموزشی تشکر کردم و باز هم میگم که ممنونم از زحماتتون.
          بابت کاستی هایی که گفتین، ما هم امیدواریم هرچه سریعتر برطرف بشه که کمتر هم از این بحث های منفی با شما و بقیه عزیزانِ آلایی داشته باشیم و با انرژی مثبتِ هرچه بیشتر رو به جلو بریم.
          ولی بابت اینکه گفتید با گزینه ۲ هماهنگ هستین، دوتا چیز رو میخواستم بگم:
          ۱. چرا با اینکه اکثر بچه ها قلمچی میرن، آلا تصمیم گرفت گزینه ۲ رو ملاک قرار بده؟ راحت تر نبود قلمچی رو ملاک میزاشتن؟ اونطوری گزینه ۲ هم بجز بخش هایی از پایه، در مباحث دیگه کاملا پوشش داده میشد.
          ۲. بله، قبلا هم گفته بودید که با گزینه ۲ هماهنگه ازمونا، ولی قرار بود واسه قلمچی، حداقل دوازدهم رو پوشش بده راه ابریشم، که این آزمون بعیده برسیم. حالا ایشالا از آزمون های بعدی کاستی های شما هم برطرف میشه و میرسیم.
          ممنون میشم اینارو هم جواب بدین.
          مرسی

M.anM آفلاین
          M.anM آفلاین
          M.an
          مدیر

Parsa Ghaffari
          خواهش می کنم
          چون برنامه ۳ هفته ای رو مناسب تر دیدیم که آموزش تست تسلط باشه
          توضیحات بیشتر رو می تونید از فیلم معرفی راه ابریشم در igtv اینستای آلاء ببینید

قرارمون یادمون نرفته قرارمون بازه هر فرسنگ بوده
          اگر هم ببینیم فیلمی اماده شده جلوتر قرار میدیم کما اینکه برای شیمی قرار داده بودیم

چیزی که عاشقش هستی رو پیدا کن و بذار بکشتت.

ali kalantariA 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • M.anM M.an

Parsa Ghaffari
            خواهش می کنم
            چون برنامه ۳ هفته ای رو مناسب تر دیدیم که آموزش تست تسلط باشه
            توضیحات بیشتر رو می تونید از فیلم معرفی راه ابریشم در igtv اینستای آلاء ببینید

قرارمون یادمون نرفته قرارمون بازه هر فرسنگ بوده
            اگر هم ببینیم فیلمی اماده شده جلوتر قرار میدیم کما اینکه برای شیمی قرار داده بودیم

ali kalantariA آفلاین
            ali kalantariA آفلاین
            ali kalantari

@m-an
            سلام،وقتتون بخیر
            ۲تا موردو میخواستم بگم
            یک اینکه۱۰ روز گذشته و پس ازمون قلم نیومده هنوز
            دو اینکه لطفا از الان به فکر پیش ازمون قلم ۴ روز دیگه باشید تا زود به دستمون برسه
            مرسی🍀 🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • amir ekhtiaryA amir ekhtiary

یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
              از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
              مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
              دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون.

M.anM آفلاین
              M.anM آفلاین
              M.an
              مدیر

amir ekhtiary در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:

یه انتقادی که از راه ابریشم داشتم این بود که تعداد قسمت هایی که تولید میشن واقعا زیاده بخدا همه که پشت کنکور نیستن
              از طرفی دروس عمومی سال دوازدهم هم مهم و وقت گیر هستن با این تعداد فیلم واقعا من که نتونستم فرسنگ اول رو به صورت کامل تموم کنم
              مثلا برا ریاضیات ریاضی 24 قسمت تست های تسط تابع قرار داده شده که خیلی زیاده .....
              دوم اینکه اگه امکانش هست سطح تست های مربوطه رو یکم ببرید بالاتر ممنون.

فکر می کنم شما در مورد استفاده از راه ابریشم اطلاعات کاملی ندارید
              حتما تاپیک معرفی راه ابریشم و یا فیلم معرفی ر ببینید کمکتون می کنه

قرار نیست فیلم همه تست ها رو ببینید

اما در کل برای پک کامل راه ابریشم هفته ای حداقل ۳۰ ساعت زمان لازم دارید که همه کارهایی که لازمه فیلم دیدن تست زدن و... رو انجام بدین

Amir Hossein GhA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • Parsa GhaffariP Parsa Ghaffari

بیک آقا نوین ۳ساله با آلا هستم، چیزی جز تعریف به بقیه نگفتم. ۱بار انتقاد کردم، شدم بی انصاف؟!
                عجب

بیک آقا نوینب آفلاین
                بیک آقا نوینب آفلاین
                بیک آقا نوین
                دانش آموزان آلاء

Parsa Ghaffari نه من قصد جسارت نداشتم ، شما شاید بیشتر از من هم تو آلا باشید ولی میگفتم یعنی یه دلگرمی بهشون بدیم تا با قوت و انرژی بیشتری کار کنن فقط همین 😊😊😊

Parsa GhaffariP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Amir EzadpanahA Amir Ezadpanah

سلام
                  کسی میدونه این فیلم هایی ک الان گذاشتن رو تا کی باید تموم کنیم؟

Artin AsadiA آفلاین
                  Artin AsadiA آفلاین
                  Artin Asadi

Amir Ezadpanah و علیکم السلام
                  فیزیک (من طلوعیو دارم نمیدونم تجریبشم همینطوره یا فرق میکنه) تا سه شنبه،
                  ریاضیات ریاضی تا چهارشنبه
                  و شیمی تا پنج شنبه

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Artin AsadiA Artin Asadi

و شیمی تا پنج شنبه

M آفلاین
                    M آفلاین
                    Morteza Khodaie

Artin Asadi در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:

و شیمی تا پنج شنبه

فیزیک تجربی تا شنبه باید تموم شه استاد کازرانیان هس

Başkalarını yargılamak eleştiri değil hakarettir

Artin AsadiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • بیک آقا نوینب بیک آقا نوین

Parsa Ghaffari نه من قصد جسارت نداشتم ، شما شاید بیشتر از من هم تو آلا باشید ولی میگفتم یعنی یه دلگرمی بهشون بدیم تا با قوت و انرژی بیشتری کار کنن فقط همین 😊😊😊

Parsa GhaffariP آفلاین
                      Parsa GhaffariP آفلاین
                      Parsa Ghaffari

بیک آقا نوین خواهش میکنم، حرف شما هم صحیحه👌🏻👍🏻

بیک آقا نوینب 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • M Morteza Khodaie

و شیمی تا پنج شنبه

فیزیک تجربی تا شنبه باید تموم شه استاد کازرانیان هس

Artin AsadiA آفلاین
                        Artin AsadiA آفلاین
                        Artin Asadi

Morteza Khodaie ممنون
                        Amir Ezadpanah

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • fatemeh feridooniF آفلاین
                          fatemeh feridooniF آفلاین
                          fatemeh feridooni

مدیر جان بخون لطفا پیاممون رو الان ما چیکار کنیم اخه یه شیمی با ازمونای دو هفته ای جور در میومد اونم خراب شد رفت الان ما این جمعه ازمون داریم تا پنج شنبه نه تا فیلم برا دوازدهم بایذ ببینیم بعد دهم و چیکار کنیم اخه مگه ما جمعه ازمون نداریم چرا برا سه هفته ایا برنامه ریختین برا ازمون دوهفته ایا بریزین تا سه هفته ایاهم بتونن استفاده کنن الان ما نه شیمی میرسیم نه زیست نه فیزیک این الان اخهئ چه کاریه خب ببخشید اینجوری حر ف میزنم من عاشق الا و استادای محترمشونم و در بحث تدریس هیچ شکی نیست بهترین اساتید ایران هستند امام یکم تو بحث اتشار فیلما داره داره به ما فشار میاد ما واقعا نمیدونیم چیکار کنیم الان شیمی دهم برا این ازمون خراب زیست خراب فیزیک خراب هیچی با ازمونا یکی نیست

A Amir TajfarA M.anM 3 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • fatemeh feridooniF fatemeh feridooni

مدیر جان بخون لطفا پیاممون رو الان ما چیکار کنیم اخه یه شیمی با ازمونای دو هفته ای جور در میومد اونم خراب شد رفت الان ما این جمعه ازمون داریم تا پنج شنبه نه تا فیلم برا دوازدهم بایذ ببینیم بعد دهم و چیکار کنیم اخه مگه ما جمعه ازمون نداریم چرا برا سه هفته ایا برنامه ریختین برا ازمون دوهفته ایا بریزین تا سه هفته ایاهم بتونن استفاده کنن الان ما نه شیمی میرسیم نه زیست نه فیزیک این الان اخهئ چه کاریه خب ببخشید اینجوری حر ف میزنم من عاشق الا و استادای محترمشونم و در بحث تدریس هیچ شکی نیست بهترین اساتید ایران هستند امام یکم تو بحث اتشار فیلما داره داره به ما فشار میاد ما واقعا نمیدونیم چیکار کنیم الان شیمی دهم برا این ازمون خراب زیست خراب فیزیک خراب هیچی با ازمونا یکی نیست

A آفلاین
                            A آفلاین
                            Alireza K 1
                            ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء

fatemeh feridooni راست میگه دیگه آخه این همه میرم قلم چی کی می‌ره ازمونای دوهزاری گزینه ۲
                            همه باهم قلم چی قلم چی😂

Amin HosseinzadehA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • A آفلاین
                              A آفلاین
                              Alireza K 1
                              ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاء

اونایی که گزینه دو عن نترکونن واقعا دگ نمیدونم چی بگم

Amir TajfarA Amin HosseinzadehA Fereshteh JahangiriF fatemeh feridooniF 4 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • Artin AsadiA Artin Asadi

Morteza Khodaie ممنون
                                Amir Ezadpanah

M آفلاین
                                M آفلاین
                                Morteza Khodaie

Morteza Khodaie ممنون
                                Amir Ezadpanah

💐 💐

Başkalarını yargılamak eleştiri değil hakarettir

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • A Alireza K 1

اونایی که گزینه دو عن نترکونن واقعا دگ نمیدونم چی بگم

Amir TajfarA آفلاین
                                  Amir TajfarA آفلاین
                                  Amir Tajfar
                                  ریاضی
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amir Tajfar انجام شده

Alireza K 1 عزیز تو نه تاحالا ازمون گزینه دو دادی نه میدونی چطوری تست هاش چی میگی از خودت؟یکم احترام هم بد نیست دوهزاری یعنی چی؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3

Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir TajfarA آفلاین
                                    Amir Tajfar
                                    ریاضی

fatemeh feridooni شما که میدونستی بودجه بندی راه ابریشم سه هفته ای یک باره و منطبق بر گزینه دو الان چه انتظاری درباره انتشار فیلم ها داری؟گزینه دو ثبت نام میکردید،منم قلم چی بودم بودجه بندی هارو که مقایسه کردم دیدم اصلا جور در نمیاد رفتم گزینه دو، بعدم درسنامه و تست و پس و پیش و کنکورچه رو نمیشه تو دو هفته جمع کرد باید روزی چهارده ساعت بخونی تازه به عمومی ها هم نمیرسی پس این که راه ابریشم دو هفته ای یک بار باشه غیرممکنه و خواسته ی شماها واقعا بی جا و دور از انتظاره،شما از الان تا اخر اردیبهشت هم هرچی بگی واقعا هیچ تاثیری نداره یعنی یه مسئله ای که غیرقابل تغیره، بعدم مثلا ریاضیات ریاضی چهارصد تا تست داشت دویستاش ستاره داره بود ۱۰۰هم تست اموزشی داشت ، درسنامه که جای خودش کنکورچه و پیش هم بود این هارو میشه تو دوهفته جمع کرد؟

msm kskM BioB fatemeh feridooniF 3 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

M.anM آفلاین
                                      M.anM آفلاین
                                      M.an
                                      مدیر

fatemeh feridooni
                                      قبل تر گفتم چون منطق سه هفته ای درسنامه تست و تسلط رو مناسب تر دیدیم

از قبل هم این موارد رو میدونستید
                                      شما خودتون هدف گذاری کنید که بتونید بیشترین استفاده رو ببرید

fatemeh feridooniF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Amir TajfarA Amir Tajfar

fatemeh feridooni شما که میدونستی بودجه بندی راه ابریشم سه هفته ای یک باره و منطبق بر گزینه دو الان چه انتظاری درباره انتشار فیلم ها داری؟گزینه دو ثبت نام میکردید،منم قلم چی بودم بودجه بندی هارو که مقایسه کردم دیدم اصلا جور در نمیاد رفتم گزینه دو، بعدم درسنامه و تست و پس و پیش و کنکورچه رو نمیشه تو دو هفته جمع کرد باید روزی چهارده ساعت بخونی تازه به عمومی ها هم نمیرسی پس این که راه ابریشم دو هفته ای یک بار باشه غیرممکنه و خواسته ی شماها واقعا بی جا و دور از انتظاره،شما از الان تا اخر اردیبهشت هم هرچی بگی واقعا هیچ تاثیری نداره یعنی یه مسئله ای که غیرقابل تغیره، بعدم مثلا ریاضیات ریاضی چهارصد تا تست داشت دویستاش ستاره داره بود ۱۰۰هم تست اموزشی داشت ، درسنامه که جای خودش کنکورچه و پیش هم بود این هارو میشه تو دوهفته جمع کرد؟

msm kskM آفلاین
                                        msm kskM آفلاین
                                        msm ksk

Amir Tajfar
                                        ۱۴ ساعت؟!
                                        شوخی میکنید دیگه؟😂😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • M.anM M.an

Mhd A

خدا رو شکر که راضی هستین 🙂

بله بقیه فرسنگ ها هم همین طور خواهد بود

ali kalantariA آفلاین
                                          ali kalantariA آفلاین
                                          ali kalantari

@m-an
                                          پس ازمون زیست قلم کی میاد؟

M.anM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 16
                                          • 17
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه