? نمدونم چی بزارم اسم تاپیکو
-
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشون -
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشونmasood khadmloo و اینکه جواب اینطور دوستان رو چطور بدم ؟
-
😐😐😐
#ذهن_منفی_من -
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشونmasood khadmloo چیزی از تو کم می شه ..! هر چیزی رو باید از راه درستش پیش برد .. آلا طرح پرچم داره .. بهشون معرفیش کن .. از طرفی فکر نمی کنم کسی که می تونه با گوشی بیاد اینستاگرام مشکلی داشته باشه ..
-
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشونmasood khadmloo بیا چت .. یه کاری دارم باهات ..
-
سلام
طرح پرچم برای کسانی هست که مشکل مالی دارن اما درسخون هستن
می تونید طرح رو معرفی کنید
و قبل از اون یادآوری کنید که استفاده اشتراکی به هر دلیلی مورد رضایت آلاء نیست و کسی نباید اشتراکی استفاده کنه و این هیچ تفاوتی با دزدی نداره!اما یه مورد بهتر بود ایدی رو خط میزدین که مشخص نباشه
-
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشونmasood khadmloo علیکم السلام
بهشون بگید که طرح پرچم برای هردوی دانش آموز و فارغ التحصیل قبول میشه و همچنان فرصت ارسالش هست...
ضمنا آلاء اقساط هم قبول میکنه برای محصولات، برای خرید قسطی باید به پشتیبانی تلگرام پیام بدن -
سلام

این دوستان میان دایرکت
من که نمیدم بهشون و حلال نیست ولی مدیر M.an اگه میتونید شما کمک کنید بهشونmasood khadmloo اینارو بگو و اگه دیدی باز پیام میاد و نمیتونی از راه درست کمکش کنی دیگه لازم نیست جواب بدی، نذار احساساتی بشی و تصمیم اشتباهی بگیری
منم خودم تابستون برا راه ابریشم رفتم سر کار، ادامه ندادم و پولیم دستم نیومد ازش
همینطوری با قرض گرفتن و.. جور شد یکی از همایشارو قسطی خریدم
بعدشم که با طرح پرچم موافقت شد دوتای دیگه رو با تخفیف 80% گرفتم
الانم الحمدلله دارمشون و استفاده میکنم درحالی وضعِ مالی پوکر فیس (😐) داره!
خدا درستش میکنه اگه با تقوا بریم جلو.. -
masood khadmloo اینارو بگو و اگه دیدی باز پیام میاد و نمیتونی از راه درست کمکش کنی دیگه لازم نیست جواب بدی، نذار احساساتی بشی و تصمیم اشتباهی بگیری
منم خودم تابستون برا راه ابریشم رفتم سر کار، ادامه ندادم و پولیم دستم نیومد ازش
همینطوری با قرض گرفتن و.. جور شد یکی از همایشارو قسطی خریدم
بعدشم که با طرح پرچم موافقت شد دوتای دیگه رو با تخفیف 80% گرفتم
الانم الحمدلله دارمشون و استفاده میکنم درحالی وضعِ مالی پوکر فیس (😐) داره!
خدا درستش میکنه اگه با تقوا بریم جلو..Artin Asadi بله
به ایشون گفتم در مورد طرح پرچم -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد