انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم
-
Alireza K 1 این چی طرز حرف زدنه؟ مدیر رسیدگی کنید لطفا.. M.an
Amin Hosseinzadeh کجایکامنتشون
مشکلداشت؟ -
اونایی که گزینه دو عن نترکونن واقعا دگ نمیدونم چی بگم
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 وی در ازمون خود رتبه و درصد مناسب کسب نکرده با تراز های بقیه حسرت خورده و عقده گشایی میکند
-
Alireza K 1 این چی طرز حرف زدنه؟ ینی هرکی گزینه دو میره باید قبول شدن تو کنکورو به خواب ببره؟ یا منظورت هرکی بره قلمچی نفرات برتر کنکور میشن.. شما که قلمچی شرکت میکنی و سوالات گزینه دو ندیدی حق نداری به کسایی که رفتن گزینه دو ثبت نام کردن... منم به خودم اجازه نمیدم به کسایی که میرن قلمچی توهین کنم یا نظری درباره قلمچی بدم... بی زحمت قبل از حرف زدن فکر کنید میخواید چی بگین حر حرفی رو تو انجمن نزنید
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh چرا برای یه حرف بی ارزش اینقد جوش میاری
رتبه برتر ریاضی امسال نمد ۷ یا ۳ بود ک گزینه دو میرف خب این مشت محکمی بر دهن یاوه گویان در ضمن دیگه ازمونا اکثرا کپین و تفاوتی ندارن همینقدر که باخودت سنجیده شی مهمه
از طرفی شاید قلم جامعه اماری بالایی داره اما چون سوالاش معمولا لو میرن اکثریت سیاهه لشکرن -
@m-an در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
msm ksk در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
@m-an در انتقادات و پیشنهادات از راه ابریشم گفته است:
خدا رو شکر که راضی هستین
بله بقیه فرسنگ ها هم همین طور خواهد بود
اگر ممکنه برای شیمی هم همین کار رو بکنید
@M-anشیمی که همین طوری هست
@M-an
بله من بد کامنتشون رو متوجه شدم .... فکر کردم که تست های فیزیک اقای طلوعی هم همین هفته ای اول اومده برای ایشون که ظاهرا اشتباه کردمmsm ksk نهمنمنظورمفقدتستایمبحثسقوط
آزادبود(البتهمنتجربیمسقوطآزادبرامانیست)
منظورمروندکلیانتشارفیلمهاهست -
Amin Hosseinzadeh چرا برای یه حرف بی ارزش اینقد جوش میاری
رتبه برتر ریاضی امسال نمد ۷ یا ۳ بود ک گزینه دو میرف خب این مشت محکمی بر دهن یاوه گویان در ضمن دیگه ازمونا اکثرا کپین و تفاوتی ندارن همینقدر که باخودت سنجیده شی مهمه
از طرفی شاید قلم جامعه اماری بالایی داره اما چون سوالاش معمولا لو میرن اکثریت سیاهه لشکرنریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شدهFereshteh Jahangiri
ببین من فقط به چن تا کاغذ و سوال یکم تند حرف زدم
وبا امثالی مث تو که نخود هر آشی هستین کاری نداشتم
و نتونستم جلومو بگیرم چون دیدم بیش از.حد مفت حرف زدی
من خودم نهم گزینه دو یودم وقتی تراز میومد به به و چه چه هم میومد اما تهش نمونه قبول شدم
چون فهمیدم اعتماد کاذبه و با چنتا از دوستام همینجوری شدیم
وقتی رفتم قلم چی آزمون اول دهم ترازم ۴۸۰۰ شد و کپ کردم
اما فهمیدم خبری از اون سوالای آبکی نیست وباید سوال واقعی حل کنی
و تا آخر تا الان ۶۱۰۰ رسوندم خودمو
با خیلی تلاش
چون سوالای قلم چی اثبات شدس وتطابق۹۸ درصدی داره واینکه دهنتو پر مکنی میگی لو میره لو بره تراز که عمدتا سخت تر میده
پس کی یاوه میگهگزینه دو اگه آموزش مهم بود بورسیه میکرد
و فقط پول مهم نیست چون خیلی رتبه برای کانون با بورسیه شناخته شدن و بقیه کاراشونم بماند -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینارو ولش
رفتیم تو روز ۱۱بعد از ازمون و هنوز از پس ازمون خبری نیست
اگه فردا نیاد دیگه خودکشی میکنم -
فوج عظیمی از دانش آموزان فدای دونفر شدن
خب کنکوزچه رو بردارین و در حین تستا بذارید
و آموزش و تسلط کافیه
اگر همون تسلط هم بزنین باور کنین بسه هاکه فک نکنم بعضیا همونم بزنن
کتاب تستام بماند و ....
تحلیل آزمون ۲۰۰۰ نفر انجام میدن دیگه مهم اون قسمت آموزش و تسلط هست دیگه
لطفاااا
@M-an -
اینارو ولش
رفتیم تو روز ۱۱بعد از ازمون و هنوز از پس ازمون خبری نیست
اگه فردا نیاد دیگه خودکشی میکنمali kalantari
اصلا اون یه هفته پس و پیش نیاز نیست
آزمون غیرحضوری بزن -
ali kalantari
اصلا اون یه هفته پس و پیش نیاز نیست
آزمون غیرحضوری بزننوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخیلی نیازه
من راه ابریشم بیشتر به خاطر پیش و پسای دو سال گزینه و قلمش خریدم -
این تاپیک برای نظرات هست
پس اسپم ندین !
مقایسه ازمون ها هم جاش تو این تاپیک نیستاین صحبت شما هم سلیقه شما هست
اما تجربه تیم آموزشی راه ابریشم که چندین سال در حوزه آموزش و کنکور فعالیت دارن همه مواردی که هست چه برنامه چه محتوا رو به این شکل مناسب دیدننظرات و پیشنهادات هم اگر در چارچوبی که اعلام کردیم باشه بررسی میشن و در صورت تایید تغییر داده میشن
اما اینکه بخواییم از چارچوب کلی خارج بشیم خیر امکانش نیست
-
Fereshteh Jahangiri
ببین من فقط به چن تا کاغذ و سوال یکم تند حرف زدم
وبا امثالی مث تو که نخود هر آشی هستین کاری نداشتم
و نتونستم جلومو بگیرم چون دیدم بیش از.حد مفت حرف زدی
من خودم نهم گزینه دو یودم وقتی تراز میومد به به و چه چه هم میومد اما تهش نمونه قبول شدم
چون فهمیدم اعتماد کاذبه و با چنتا از دوستام همینجوری شدیم
وقتی رفتم قلم چی آزمون اول دهم ترازم ۴۸۰۰ شد و کپ کردم
اما فهمیدم خبری از اون سوالای آبکی نیست وباید سوال واقعی حل کنی
و تا آخر تا الان ۶۱۰۰ رسوندم خودمو
با خیلی تلاش
چون سوالای قلم چی اثبات شدس وتطابق۹۸ درصدی داره واینکه دهنتو پر مکنی میگی لو میره لو بره تراز که عمدتا سخت تر میده
پس کی یاوه میگهگزینه دو اگه آموزش مهم بود بورسیه میکرد
و فقط پول مهم نیست چون خیلی رتبه برای کانون با بورسیه شناخته شدن و بقیه کاراشونم بماندAlireza K 1 و Fereshteh Jahangiri
لطفادیگهاینبحثرواینجاادامهندید -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عاشق اونیم ک میگه قلمچی سوالاتش اثبات شدس
یکم سواد داشتی اینو نمیگفتی....پیش دوتا مشاور مینشستی اینو نمیگفتی...بیشترین قبولی پزشکی هرسال مال گزینه دو هست...مدرسه ما امسال سه تا پزشکی داد هرستاشو میشناختم ک میرفتن گزینه دو موسسه دوبرابره سن تو داره ازمون میگیره فقط...دوسال پیاپی داره ببشترین تطابق با کنکور رو ثبت میکنه همه میدونن سوالات گزینه دو با اختلاف بهترین سوالات کشورن و تو کیفیت سوال رغیب ندارن از چهارتا با سواد بی طرف بپرس بت میگن -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@alireza_k_1
ببین اصلا کاری با حرفات ندارم فقط جان من بگو تطابق ۹۸ درصد یعنی چی؟؟ رشتتم ریاضیه باید بتونی توضیح بدی...فقط بگو تطابق ۹۸ درصدی یعنی چی؟
خود کنکور با خودش ۹۸ درصد تطابق نداره -
@alireza_k_1
ببین اصلا کاری با حرفات ندارم فقط جان من بگو تطابق ۹۸ درصد یعنی چی؟؟ رشتتم ریاضیه باید بتونی توضیح بدی...فقط بگو تطابق ۹۸ درصدی یعنی چی؟
خود کنکور با خودش ۹۸ درصد تطابق ندارهAmir Ezadpanah
اینتاپیکبرابحثدرمورداینکهقلمچیخوبهیاگزینهدو
وهمچنینمشکلاتشوننیست
-
عاشق اونیم ک میگه قلمچی سوالاتش اثبات شدس
یکم سواد داشتی اینو نمیگفتی....پیش دوتا مشاور مینشستی اینو نمیگفتی...بیشترین قبولی پزشکی هرسال مال گزینه دو هست...مدرسه ما امسال سه تا پزشکی داد هرستاشو میشناختم ک میرفتن گزینه دو موسسه دوبرابره سن تو داره ازمون میگیره فقط...دوسال پیاپی داره ببشترین تطابق با کنکور رو ثبت میکنه همه میدونن سوالات گزینه دو با اختلاف بهترین سوالات کشورن و تو کیفیت سوال رغیب ندارن از چهارتا با سواد بی طرف بپرس بت میگننوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@alireza_k_1
خود کنکور با خودش ۹۸ درصد تطابق ندارهAmir Ezadpanah
این دفترچه رو پیدا کن ببین چه قدر شبیه هم آن -
@alireza_k_1
خود کنکور با خودش ۹۸ درصد تطابق ندارهنمونه یه صفحه
این دفترچه ۴۰ صفحه داره و تک تک سوالات کانون و کنکور تطابق داده شدع -
fatemeh feridooni شما که میدونستی بودجه بندی راه ابریشم سه هفته ای یک باره و منطبق بر گزینه دو الان چه انتظاری درباره انتشار فیلم ها داری؟گزینه دو ثبت نام میکردید،منم قلم چی بودم بودجه بندی هارو که مقایسه کردم دیدم اصلا جور در نمیاد رفتم گزینه دو، بعدم درسنامه و تست و پس و پیش و کنکورچه رو نمیشه تو دو هفته جمع کرد باید روزی چهارده ساعت بخونی تازه به عمومی ها هم نمیرسی پس این که راه ابریشم دو هفته ای یک بار باشه غیرممکنه و خواسته ی شماها واقعا بی جا و دور از انتظاره،شما از الان تا اخر اردیبهشت هم هرچی بگی واقعا هیچ تاثیری نداره یعنی یه مسئله ای که غیرقابل تغیره، بعدم مثلا ریاضیات ریاضی چهارصد تا تست داشت دویستاش ستاره داره بود ۱۰۰هم تست اموزشی داشت ، درسنامه که جای خودش کنکورچه و پیش هم بود این هارو میشه تو دوهفته جمع کرد؟
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar نه ببین اخه ما دو هفته ایا بودجه بندیمون کمتر از سه هفته ایاست خب الان اگر فیلمارو کامل بفرستن ما خودمون برنامه بریزیم میرسیک چون قرار نیست همه فیلما ببینیم الان ما دوهفته ایا ریاضیمون هنوز فرسنگ یکه یا شیمیمون کمتر فرسنگ دو اگر فیلم بفرستن ما میتونیم برنامه ریزی کنیم
-
fatemeh feridooni
قبل تر گفتم چون منطق سه هفته ای درسنامه تست و تسلط رو مناسب تر دیدیماز قبل هم این موارد رو میدونستید
شما خودتون هدف گذاری کنید که بتونید بیشترین استفاده رو ببریدنوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an مدیر جان سلام ما دو هفته ایا عقب تر بودجه بندیمون اگر یکمی سریعتر فیلما بیاد ماهم میبینیم مثلا ما الان شیمی رو چیکار کنیم که دهم تا پنج شنبه نمیاد هرچند شیمی ازمون دو هفته ای ما خیلی کمتر از اون حد فرسنگ دو فیلما رو زودتر بفرستین ما خودمون برنامه میریزیم بچه هایی هم که میخوان مطابق با برنامه ی شما پیش میرن خیلی ممنونم
-
اونایی که گزینه دو عن نترکونن واقعا دگ نمیدونم چی بگم
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 دقیقا ما بیچاره ها این جمعه ازمون داریم و شیمی دهممون تازه پنج شنبه میاد