روزی یک درس
-
مهشید غضنفرآبادی یه مشکل خیلی بدی که دارم اینه که یکم کندم
r sh کم کم بهتره مشکلت درست کنی / چون سرعت مهمه
-
r sh کار ب خارج و داخلش ندارم زیست باید و باید هرروز خونده بشه / البت شنیدم خارج راحت تره اینکه چرا راحت تره و نمیدونم
مهشید غضنفرآبادی به جاش زبان کنکور خارج خیلی سخت تر از داخل کشور است
شنیدم ضریبش هم بالا تره . حالا راسته یا نه نمی دانم -
r sh کم کم بهتره مشکلت درست کنی / چون سرعت مهمه
مهشید غضنفرآبادی چطوری ؟
-
سلام
من برای خودم طبق دروس این ترمم یک برنامه ریختم که شاید اشتباه باشد .
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیارr sh نمیدونم تحقیقی در این زمینه نداشتم/میتونم بپرسم کجایی؟ واینکه دختری یا پسر؟
-
r sh نمیدونم تحقیقی در این زمینه نداشتم/میتونم بپرسم کجایی؟ واینکه دختری یا پسر؟
مهشید غضنفرآبادی بعلت ماموریت کاری پدرم ماداگاسکار هستم
-
مهشید غضنفرآبادی چطوری ؟
r sh بابرنامه ریزی دقیق مشکل کند بودنه کم کم حل میشه اول برنامه اسون میریزی کم کم سخت ترش میکنی
-
r sh زنده باشی نگفتی دختری یا پسر :/
-
مهشید غضنفرآبادی واینکه یازدهمی یا دهم ؟
-
r sh در روزی یک درس گفته است:
ماداگاسکار؟ 😲😲چه باحال! کیف میده نه؟
-
Bio توکشور آفریقایی کیف میده ایا؟ همدان خودتون بهتره ک :/ دلت میخاست الان مث این دوست عزیزمون ی لنگ در هوا بودی ؟ تو ی ترم فیزیک یادت بدن؟ هیچ جا کشور خود آدم نمیشه :/ یعنی تو واقعا حاظری غار علی صدرو با ماداگاسکار عوض کنی /یعنی نیام نزنمت:angry_face: :face_with_tears_of_joy:
-
مهشید غضنفرآبادی مگر جنسیت در کنکور تاثیر دارد ؟
-
مهشید غضنفرآبادی واینکه یازدهمی یا دهم ؟
مهشید غضنفرآبادی یازدهم هستم و متاسفانه اصلا دهم رو نبستم . جز زیست که تا نصفش رو کامل بستم
-
مهشید غضنفرآبادی مگر جنسیت در کنکور تاثیر دارد ؟
r sh تا حدودی اره مثلا من چون دخترم نمیتونم تو رشته مورد علاقم درس بخونم و ب شغل مورد علاقم برسم و هیچوقتم نمیبخشمشووووون :/:loudly_crying_face:
-
مهشید غضنفرآبادی یازدهم هستم و متاسفانه اصلا دهم رو نبستم . جز زیست که تا نصفش رو کامل بستم
r sh اصلا نگران نباش الان یازدهمت و درست جمع کن بعد تابستون میتونی ب دهمت برسی/ یا تابستونم مدرسه میری؟
-
-
r sh تا حدودی اره مثلا من چون دخترم نمیتونم تو رشته مورد علاقم درس بخونم و ب شغل مورد علاقم برسم و هیچوقتم نمیبخشمشووووون :/:loudly_crying_face:
مهشید غضنفرآبادی الحمدلله رشته مورد علاقه من به جنسیتم ربطی ندارد
-
مهشید غضنفرآبادی الحمدلله رشته مورد علاقه من به جنسیتم ربطی ندارد
r sh شکر
-
Bio توکشور آفریقایی کیف میده ایا؟ همدان خودتون بهتره ک :/ دلت میخاست الان مث این دوست عزیزمون ی لنگ در هوا بودی ؟ تو ی ترم فیزیک یادت بدن؟ هیچ جا کشور خود آدم نمیشه :/ یعنی تو واقعا حاظری غار علی صدرو با ماداگاسکار عوض کنی /یعنی نیام نزنمت:angry_face: :face_with_tears_of_joy:
مهشید غضنفرآبادی کاملا با حرفتون موافقم
من متولد قم هستم و کاملا با آن شهر انس گرفتم . خیلی وقت ها هم به خاطر دوری از حرم حضرت و گنبد فیریزه ای گریه میگیره
هیچ جا وطن آدم نمیشه
اگر هم مجبور نبودم و تکلیفی بر گردنم نبود نمی آمدم
نه من بلکه همه اعضای خانواده ام -
r sh اصلا نگران نباش الان یازدهمت و درست جمع کن بعد تابستون میتونی ب دهمت برسی/ یا تابستونم مدرسه میری؟
مهشید غضنفرآبادی خیر تابستان مدرسه نمی روم
مگر اینکه خودم ترم تابستانی بردارم -
مهشید غضنفرآبادی کاملا با حرفتون موافقم
من متولد قم هستم و کاملا با آن شهر انس گرفتم . خیلی وقت ها هم به خاطر دوری از حرم حضرت و گنبد فیریزه ای گریه میگیره
هیچ جا وطن آدم نمیشه
اگر هم مجبور نبودم و تکلیفی بر گردنم نبود نمی آمدم
نه من بلکه همه اعضای خانواده امr sh اره خیلی سخته وسط مردمایی زندگی کنی ک فرهنگشون بهت نمیخوره! وخب ی سری مسائل دیگ... البت من خودم دوست دارم برا ی کاری چند سالی برم ی کشور اروپایی ولی خب قطعا سخت ترین روزای عمرم خواهد بود ....