روزی یک درس
-
مهشید غضنفرآبادی ببینید من کشور اروپایی هم رفتم ولی باز هم هیچ جا وطن نمیشه
r sh منم نگفتم خدای نکرده اونا ب پای وطن ادم میرسن ک گفتم شاید در اینده مجبور شم چندسالی و اونجا بگذرونم/ آدم اگ تو وطن خودش باشه صدهزار بار بهتر از اینکه تو ی کشور دیگ پادشاه باشه
-
r sh پس بر ندار دهمو دوازدهمتو ترکیبی جمع کن البت بازم میگم من شرایط تورو نمیدونم در حد فهمم دارم میگم بازم با ی مشاور مشورت کن
مهشید غضنفرآبادی تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم . -
مهشید غضنفرآبادی تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .r sh چ سخت و طاقت فرسا من بودم ترک تحصیل میکردم قطعا :/:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: خب تو این ی ترم چندتا کتاب بهتون یاد میدن؟ باید تعداد کتابا کمتر باشه ن ؟
-
r sh چ سخت و طاقت فرسا من بودم ترک تحصیل میکردم قطعا :/:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: خب تو این ی ترم چندتا کتاب بهتون یاد میدن؟ باید تعداد کتابا کمتر باشه ن ؟
مهشید غضنفرآبادی این ترم :
دینی
زبان
فیزیک
ریاضی
زمین
آزمایشگاه
بقیه برای ترم بعد -
r sh چ سخت و طاقت فرسا من بودم ترک تحصیل میکردم قطعا :/:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: خب تو این ی ترم چندتا کتاب بهتون یاد میدن؟ باید تعداد کتابا کمتر باشه ن ؟
مهشید غضنفرآبادی بدتر از اون زمانی است که در اواخر ترم هنوز کلی از درس مونده و دبیران به سرعت نور درس می دهند و واقعا آدم گیج میشه
-
مهشید غضنفرآبادی این ترم :
دینی
زبان
فیزیک
ریاضی
زمین
آزمایشگاه
بقیه برای ترم بعدr sh ازمایشگاه ک هیچی زمینم ک حجمش کمه خب تو الان باید روی ریاضی و زبان و فیزیکت کار کنی و دینی/ (ببین تو میتونی روزی دوتا کتا از اینا بخونی و +زیست ) راستی چندساعت مدرسه ای در طول روز ؟
-
مهشید غضنفرآبادی بدتر از اون زمانی است که در اواخر ترم هنوز کلی از درس مونده و دبیران به سرعت نور درس می دهند و واقعا آدم گیج میشه
r sh :face_with_tears_of_joy: درکت میکنم سر این ی موضوع
-
r sh ازمایشگاه ک هیچی زمینم ک حجمش کمه خب تو الان باید روی ریاضی و زبان و فیزیکت کار کنی و دینی/ (ببین تو میتونی روزی دوتا کتا از اینا بخونی و +زیست ) راستی چندساعت مدرسه ای در طول روز ؟
مهشید غضنفرآبادی روزی دو تا کلاس 105 دقیقه ای دارم
اگر می خوای برنامه کلاسی مان را برات می فرستم -
مهشید غضنفرآبادی روزی دو تا کلاس 105 دقیقه ای دارم
اگر می خوای برنامه کلاسی مان را برات می فرستمr sh پی وی برام بفرست اگ اشکالی نداره البت
-
r sh پی وی برام بفرست اگ اشکالی نداره البت
مهشید غضنفرآبادی موردی نداره
همین جا میفرستم -
مهشید غضنفرآبادی موردی نداره
همین جا میفرستمr sh اوک :/
-
1 شنبه
آزمایشگاه / زمین2 شنبه و 3 شنبه :
ریاضی / فیزیک4 شنبه :
دینی / زبان5 شنبه :
ریاضی / زمینجمعه :
فیزیک / زبان -
r sh اوک :/
مهشید غضنفرآبادی ممنونم که کمکم می کنی :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
مهشید غضنفرآبادی ممنونم که کمکم می کنی :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
r sh علاقه شدیدی ب کمک کردن دارم ولی خب امیدوارم برات مفید باشه
-
سلام
من برای خودم طبق دروس این ترمم یک برنامه ریختم که شاید اشتباه باشد .
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیارr sh بهم بگو ک درروز چقدر درس میخونی؟ چقدر میخوابی؟ یعنی منظورم خوابت تو 24 ساعت چقدره؟
-
r sh بهم بگو ک درروز چقدر درس میخونی؟ چقدر میخوابی؟ یعنی منظورم خوابت تو 24 ساعت چقدره؟
مهشید غضنفرآبادی موردی نداره یک ساعت دیگه با هم در این باره صحبت کنیم
الان کلاس ریاضی ام شریع شده
ببخشید -
مهشید غضنفرآبادی موردی نداره یک ساعت دیگه با هم در این باره صحبت کنیم
الان کلاس ریاضی ام شریع شده
ببخشیدr sh نه اشکالی نداره دشمنت شرمنده /یاعلی...
-
r sh نه اشکالی نداره دشمنت شرمنده /یاعلی...
مهشید غضنفرآبادی علی یارت
-
والا هرکی رفته آفریقا که خوشش اومده خداوکیلی! ماداگاسکار که اصن رویای بچگی بوده دیگه! تو همه کارتونها بوده!
Bio :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: