شمام اره؟
-
بچه ها راستشو بگین.شمام عاشق استاد موقاری هستین؟
بابا به خدا یه دونست من که عاشقشم شما چی؟
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی
بعد کلیپ را نگه میدارم یه دل سیر میخندم و نکتشون را مینویسم
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند -
Fateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند@mitra-ism-rahmani
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهمن که لذت میبرم ، از تماشای ، کلیپ های تدریسشون ، و واقعا بعضی جاها با شوخی های بامزشون خوندم میگیره ، و همیشه، آرزوی بهترینها براشون دارم ،
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 در شمام اره؟
گفته است:
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهیکی از خوبای روزگاره.معلم زیست ما همه چی بلده غیر زیست..
-
Fateme Sh 0 در شمام اره؟
گفته است:
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهیکی از خوبای روزگاره.معلم زیست ما همه چی بلده غیر زیست..
-
Mahdieh Soleimany یه دونست تو دنیا استادمون
fatemeh feridooni بهترینه همه ی اساتید سایت الا یه دونن
-
Fateme Sh 0 من چون دوازدهمم وقتی کلیپ های دهم یازدهم را میبینم یه جاهاییش یه سری نکاتی میگن که قبلا تو کتابم نوشتم بعد دیگه وارد جزوه ایشون نمیکنم و خیلی ریلکس تدریسشون را میبینم بعد همون موقع ایشون میگن : اینایی که دارم میگم نکتسا روضه نمیخونم اینجوری نشستی نگاه میکنی
ایشون به معنوی واقعی کلمه استاد هستند@mitra-ism-rahmani دقیقا استاد پویان نظرم جدیدا میگه لالایی برات نمیگما
-
Fateme Sh 0 آرررررررررررره
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️البته عشق دانش آموزیا
️
️
️
️
️
@haniehno هممون عشق استاد دانشجویی داریم بهشون اگر یه روزی به ارزوم برسم شک نکنید با دسته گل میرم مدرسشون برا تقدیر از اساتید عزیز الا
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 جونم به این آموزش زیست آقای موقاری آموزش ایشون عاااالیه کلا دم همه آلایی ها گرم
-
Fateme Sh 0 درعالی بودن ایشون که حرفی نیس
من وقتی فیلماشونو میبینم انگار واقعا سرکلاسم.تا هواسم پر میشه یهو میگع حواست بامنهههههه
Mahdieh Soleimany وای دقیقاااا من یچی بردارم بخورم با خودکارم ور میرم دقیقا این هستش به نظرم اینجوری خیلی خوبه چون یهویی صدای بلند یهویی صدای کم نوسان داره باعث نمیشه از کلاس خسته بشیم و انگاری واقعا سر کلاسیم
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 من که رو استاد موقاری کراش دارم
عشقه این بشر -
Fateme Sh 0 من که رو استاد موقاری کراش دارم
عشقه این بشرfarzane ramezani
خئا لعنتت نکنه مگه حلقشونو ندیدی قبلا تو صفر تا صد حلقه نداشتن الان راه ابریشم حلقه دستشونه
-
farzane ramezani
خئا لعنتت نکنه مگه حلقشونو ندیدی قبلا تو صفر تا صد حلقه نداشتن الان راه ابریشم حلقه دستشونه
fatemeh feridooni من پسرم
-
fatemeh feridooni من پسرم
farzane ramezani بسم الله
-
farzane ramezani بسم الله
fatemeh feridooni عشق که این چیزا رو نمیشناسه
-
fatemeh feridooni عشق که این چیزا رو نمیشناسه
farzane ramezani بزار اگه دانشگاه تهران یا کرج قبول شدیم با هم میریم مدرسشون تو هم یه دل سیر نگاهشون کن
-
farzane ramezani بزار اگه دانشگاه تهران یا کرج قبول شدیم با هم میریم مدرسشون تو هم یه دل سیر نگاهشون کن
fatemeh feridooni
ایشالا من اصفهان قبول میشم از راه دور نگاهشون میکنم
-
fatemeh feridooni
ایشالا من اصفهان قبول میشم از راه دور نگاهشون میکنم
farzane ramezani ان شا الله یه سوال شما ریاضی راه ابریشمتون به روز شده؟
-
farzane ramezani ان شا الله یه سوال شما ریاضی راه ابریشمتون به روز شده؟
fatemeh feridooni من اکانتمو عوض کردم. نه من اصلأ راه ابریشم رو نگرفتم با همون صفر تا صدا پیش میرم برا همینه ک حلقشو ندیدم و کراش زدم
-
اونجا که تو تدریسش میگه آقاااااااااا خیلی باحالهFateme Sh 0 وای آرررهههه
️
فقط اونجاش که ب جای بچه ها خودش سوال میپرسه و خودشم جواب میده