روزی یک درس
-
مهشید غضنفرآبادی این تنوع موجب گیج شدن نمیشه ؟
r sh شما کلاس چندمید؟
-
r sh ببین هرروز زیست میخونی روزی یک گفتار با چندتا تست /مثلا صبح گفتار یک زیست دهم!/ روزای زوج ریاضی میخونی روزای فرد فیزیک /روزای زوج زبان میخونی روزای فرد دینی/
مهشید غضنفرآبادی ادبیات و عربی چطور ؟
شیمی و زمین ؟ -
r sh شما کلاس چندمید؟
امیررضا فلاح نژاد 11 تجربی
-
مهشید غضنفرآبادی این تنوع موجب گیج شدن نمیشه ؟
r sh نه ! رو کاغذ مکتوب کن برنامه رو ! و نه اصلا تنوع باعث نمیشه گیج شی اتفاقا باعث میشه زیاد خسته نشی ! شاید یکی از دلایلی ک خسته میشی اینکه در طول روز تنوع درسی نداری
-
مهشید غضنفرآبادی ادبیات و عربی چطور ؟
شیمی و زمین ؟r sh اونا رو ک این ترم نداری؟
-
سلام
من برای خودم طبق دروس این ترمم یک برنامه ریختم که شاید اشتباه باشد .
من هر روز هفته یک درس رو می خوانم و یک نصفه روز هم استراحت دارم . بدون نگاه کردن حتی به یک جمله درسی .
به نظر یکی از دبیرانمون این روش اشتباه است ، به برخی از تایپیک های انجمن هم سر زدم . اکثرا این روش را پیشنهاد نمی کردند . به نظر شما برنامه من خوبه ؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راهنما
همیارr sh سلام دوست آلایی
ببینید به نظر من با این سبک برنامه ریزی نمی تونین بازدهی خوبی داشته باشین سعی کنین تنوع درس رو ببرین بالا چون ذهنتون اونجوری کمتر خسته میشه. ولی اگه بخواین توی یه روز مثلا ۵ ساعت پشت سر هم یه تک درس رو بخونین یکم کیفیت کارتون کم میشه -
r sh اونا رو ک این ترم نداری؟
مهشید غضنفرآبادی ولی برای کنکور که دارم
-
r sh تو اول بااینا شروع کن ک بیوفتی رو غلطک بعد ! و اینکه ادبیات و باید موضوعی خوند ها مثلا قرابت ارایه املا میتونی این ترم روی قرابت کار کنی و هر روز ده تا تست قرابت بزنی
-
r sh تو اول بااینا شروع کن ک بیوفتی رو غلطک بعد ! و اینکه ادبیات و باید موضوعی خوند ها مثلا قرابت ارایه املا میتونی این ترم روی قرابت کار کنی و هر روز ده تا تست قرابت بزنی
مهشید غضنفرآبادی از دهم ؟ یا یازدهم ؟
-
r sh زیست از دهم بخون ک تااخر ترم جمع بشه ریاضی فیزیک یازدهم/دینی و زبان دهم یازدهم باهم(یعنی مثلا یکشنبه ددهم خوندی سه شنبه یازدهمو بخونی)
-
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh تو اول بااینا شروع کن ک بیوفتی رو غلطک بعد !
موردی ندارد بعد از اینکه روی غلطک افتادم بازم مزاحمتون بشم ؟
-
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh تو اول بااینا شروع کن ک بیوفتی رو غلطک بعد !
موردی ندارد بعد از اینکه روی غلطک افتادم بازم مزاحمتون بشم ؟
r sh هروقت دلت میخاد بیا پی وی یا منشم کن من از خدامه اگ چیزی میدونم ب کسی بگم !
-
r sh ببین هرروز زیست میخونی روزی یک گفتار با چندتا تست /مثلا صبح گفتار یک زیست دهم!/ روزای زوج ریاضی میخونی روزای فرد فیزیک /روزای زوج زبان میخونی روزای فرد دینی/
مهشید غضنفرآبادی یعنی صبح تا ظهر هر روز 3 تا درس؟
-
مهشید غضنفرآبادی پس چطور به درسای هر روز مدرسه برسم ؟
-
مهشید غضنفرآبادی یعنی صبح تا ظهر هر روز 3 تا درس؟
r sh شب هم هست ها/ ببین خب تو چندروز مدرست روزی دوتا درس داری میتونی اون دوتا درسی ک میخونی مطابق باشه با درسای همون روزت
-
r sh اونا رو ک این ترم نداری؟
مهشید غضنفرآبادی زمین رو این ترم دارم
-
مهشید غضنفرآبادی زمین رو این ترم دارم
r sh ببین هدفت پزشکیه یا دارو سازی؟
-
r sh شب هم هست ها/ ببین خب تو چندروز مدرست روزی دوتا درس داری میتونی اون دوتا درسی ک میخونی مطابق باشه با درسای همون روزت
مهشید غضنفرآبادی شب تا ساعت 8 کلاسم
-
r sh ببین هدفت پزشکیه یا دارو سازی؟
مهشید غضنفرآبادی هیچکدوم
-
مهشید غضنفرآبادی شب تا ساعت 8 کلاسم
r sh صبح چند بیداری شب چند میخوابی؟