آزمون آزمایشی یازدهم تجربی ۱۸ مهر
-
Amin Mojarradi البته فقط یاخته های قلبی صفحات بینابینی دارن
FaMi ارع همینطورع .....
غیر از این نیس(فقط توی قلب گره سینوسی دهلیزی و بطنی و صفحات بینابینی وجود داره )،( توی بقیه ماهیچه های بدن، یه مکانیسم دیگه ای وجود داره که تقریبا مشابه با همینه -
Amin Mojarradi ممنون بابت راهنماییتون
پس اینکه سیناپس تحریکی و مهاری همواره باعث تغییر نفوذپذیری غشا یاخته پس سیناپسی میشن درستهFaMi
حتی یه چیز دیگه که تو این آزمونم ازش سوال اومد
سیناپس تحریکی باعث کاهش اختلاف غلظت
و سیناپس مهاری باعث افزایش اختلاف غلظت دو سوی غشا میشه و همواره این دو تا باعث تغییر اختلاف غلظت دوسوی غشا میشن -
Amin Mojarradi ممنون بابت راهنماییتون
پس اینکه سیناپس تحریکی و مهاری همواره باعث تغییر نفوذپذیری غشا یاخته پس سیناپسی میشن درستهFaMi ارع دقیقن
هر زمان که ناقل عصبی به گیرنده خودش در یاخته پس سیناپسی متصل می شه ، قطعا نوعی کانال دریچه دار در غشای یاخته باز می شه و درنتیجه ی تغییر نفوذپذیری غشا، اختلاف پتانسیل الکتریکی در دو سوی غشا هم تغییر میکنه ، چه سیناپس تحریکی باشه چه مهاری -
FaMi
حتی یه چیز دیگه که تو این آزمونم ازش سوال اومد
سیناپس تحریکی باعث کاهش اختلاف غلظت
و سیناپس مهاری باعث افزایش اختلاف غلظت دو سوی غشا میشه و همواره این دو تا باعث تغییر اختلاف غلظت دوسوی غشا میشنramses kabir دقیقا خودم متوجه شدم.علتش این هست که در سیناپس مهاری کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه و اختلاف پتانسیل اینطوری بیشتر میشه یعنی داخل نسبت به خارج منفی تر میشه ولی در سیناپس تحریکی کانال دریچه دار سدیمی باز میششه و با ورود یون سدیم به سیتوپلاسم اختلاف پتانسیل کمتر میشه
-
ramses kabir دقیقا خودم متوجه شدم.علتش این هست که در سیناپس مهاری کانال دریچه دار پتاسیمی باز میشه و اختلاف پتانسیل اینطوری بیشتر میشه یعنی داخل نسبت به خارج منفی تر میشه ولی در سیناپس تحریکی کانال دریچه دار سدیمی باز میششه و با ورود یون سدیم به سیتوپلاسم اختلاف پتانسیل کمتر میشه
FaMi دقیقن
-
-
سلام.
دوستان ازمون 2 ابان قلمچی مباحث استوکیومتری هم هست داخلش یا برای ازمون بعدی هست?
ramses kabir Mono