عقب افتادن شدید تو درس زیست
-
Amir 6 خب اونموقع فقط باید بشینم زیست بخونم
بقیه درسا چی؟
اونم با این حجم از عقب موندن از تدریس دبیرنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh 1610
روزی3تا بخونی جمع میشه فکر کنم اما من دنبال راهم چطوری سرعتم رو ببرم بالا -
Amir 6 خب اونموقع فقط باید بشینم زیست بخونم
بقیه درسا چی؟
اونم با این حجم از عقب موندن از تدریس دبیرنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh 1610 من خودم روزی یکی یا دوتا بسته به تایمم میبینم با نوشتن جزوه ش و تا حدودی تست از همون مبحث اگه وقت بشه
-
Setayesh 1610
بهترین راه اینه که سرعتت رو بیشتر کنی و تایم مدرست رو با تایم استاد موقاری یکی کنی که اگه امتحان هم گرفت راحت جواب بدی منم میخوام همین کارو کنمAmir 6 شما میتونید حتی با استاد از مدرسه جلوتر هم بزنید ولی استاد یازدهم رو واقعا کامل درس دادن فقط برای هر فیلم قشنگ وقت کذاشته بشه یه نتیجه عالی بدست میاد
-
Setayesh 1610 ماهم همینجوریم
فقط میرسیم سر کلاسا باشیم و بعدش جزوه بنویسیم یعنی عملا در روز دوبار میریم مدرسه
-
Amir 6 شما میتونید حتی با استاد از مدرسه جلوتر هم بزنید ولی استاد یازدهم رو واقعا کامل درس دادن فقط برای هر فیلم قشنگ وقت کذاشته بشه یه نتیجه عالی بدست میاد
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبیک آقا نوین
آره خیلی کامله وقت زیاد میبره -
Setayesh 1610
روزی3تا بخونی جمع میشه فکر کنم اما من دنبال راهم چطوری سرعتم رو ببرم بالاAmir 6 یه ذره سنکین هس روزی 3 تا . ولی شاید شما کشش داشته باشید برا من که سخت بود .
-
mahla bpz دقیقا بریم مدرسه خیلی بهتره
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh 1610 به خدا الان ی دور باید بشینیم درسارو گوش بدیم اخه هی وسطش سوال میپرسن از ادم وویسارو نمیشه گوش داد اگه لایوم تو اون شاد مسخره بزارن از بس قطع میشه تا دانلودش نکنی نمیفهمی چی به چیه
-
Setayesh 1610 به خدا الان ی دور باید بشینیم درسارو گوش بدیم اخه هی وسطش سوال میپرسن از ادم وویسارو نمیشه گوش داد اگه لایوم تو اون شاد مسخره بزارن از بس قطع میشه تا دانلودش نکنی نمیفهمی چی به چیه
mahla bpz وای شاد و مشکلاتش ک یه بحث جداااااستتتتت🥺🥺🥺
-
Amir 6 یه ذره سنکین هس روزی 3 تا . ولی شاید شما کشش داشته باشید برا من که سخت بود .
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبیک آقا نوین
واقعا سخته اما باید برسم به مطالب هر موقع رسیدم همون روزی2تا رو ادامه میدم -
بیک آقا نوین
واقعا سخته اما باید برسم به مطالب هر موقع رسیدم همون روزی2تا رو ادامه میدمAmir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
-
Amir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSetayesh 1610
تقریبا
الان داریم میریم گفتار3فصل2حدودا
ولی من خودم گفتار1فصل1ام -
بیک آقا نوین
واقعا سخته اما باید برسم به مطالب هر موقع رسیدم همون روزی2تا رو ادامه میدمAmir 6 اون وقت به نظرم شما که قراره سختی بکشی . هر روز 2.5 ساعت وقت بزار براس 3 جلسه . تا حداقل راندمان بیاد بالا
-
Amir 6 اون وقت به نظرم شما که قراره سختی بکشی . هر روز 2.5 ساعت وقت بزار براس 3 جلسه . تا حداقل راندمان بیاد بالا
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبیک آقا نوین
آره برا هر کدوم حدودا45دیقه بسه فکر کنم -
Amir 6 دبیرتون هرجلسه ۱ گفتار تدریس میکنن؟؟
Setayesh 1610 شما با دبیر شاید 1 یا 2 جلسه زیست داشته باشید ولی با استاد میتونید هر روز داشته باشید پیش خوانی دبیرتون پیش نیازه خوبی میتونه برا فیلم های استاد باشه
-
بیک آقا نوین
آره برا هر کدوم حدودا45دیقه بسه فکر کنمAmir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
-
Amir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
-
Amir 6 میتونی برا هر جلسه 50 دیقش بکنی عالی میشه . سر 10 دیقه خواهشا چونه نزنید
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبیک آقا نوین
آره همین کارو باید کنم -
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها من زیست تازه گفتار اول فصل اول رو دیدم یعنی تا الان فقط هشت جلسه رو دیدم چون اصلا حوصله درس خوندن نداشتم فقط هم تو درس زیست دچار مشکل شدم.10جلسه مونده تا تموم شه فصل اول ولی الان من حدودا یه فصل عقبم.کسی هست همچین مشکلی براش پیش اومده باشه؟الان روزی چقدر بخونم تا بتونم برسم به درس ها.از یه طرفی هم نمیشه تمام وقت رو صرف زیست کرد بقیه درس ها هم هست.لطفا کمکم کنین ممنوننوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبریم بخوابیم
برای ساختن فردایی بهتر -
بیک آقا نوین
آره همین کارو باید کنمAmir 6 شبتون خوش .
-
سلام بچه ها خسته نباشید
بچه ها من زیست تازه گفتار اول فصل اول رو دیدم یعنی تا الان فقط هشت جلسه رو دیدم چون اصلا حوصله درس خوندن نداشتم فقط هم تو درس زیست دچار مشکل شدم.10جلسه مونده تا تموم شه فصل اول ولی الان من حدودا یه فصل عقبم.کسی هست همچین مشکلی براش پیش اومده باشه؟الان روزی چقدر بخونم تا بتونم برسم به درس ها.از یه طرفی هم نمیشه تمام وقت رو صرف زیست کرد بقیه درس ها هم هست.لطفا کمکم کنین ممنوننوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۲۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخدانگهدار