کتاب تست
-
سلام
من میخوام درسنامه ی زیستو با فیلمهای آلا و کتاب درسی پیش ببرم ، کدوم کتابِ تست، تستهای بهتر و سطح بالاتری داره؟@zeinab-kh خیلی سبز که با همکاری گروه ماز تالیف شده کتاب خوبیه
تصویر جلدش پینوکیوعه
منتهی نسخه سال کنکور خودتو بگیر -
@zeinab-kh خیلی سبز که با همکاری گروه ماز تالیف شده کتاب خوبیه
تصویر جلدش پینوکیوعه
منتهی نسخه سال کنکور خودتو بگیر -
Nila YS منظورتون از اونیکیا کدوماس؟
خوده کتابای خیلی سبز؟ -
Nila YS منظورتون از اونیکیا کدوماس؟
خوده کتابای خیلی سبز؟ -
Nila YS خب گروه ماز بیشتر به خاطر طراح های زیستش و سوالای معقول و مفهومی که طرح میکنن معروفه!
نه اینکه خوده خیلی سبز بد باشه،نه!
من سوالای خوده خیلی سبزو ندیدم ولی سوالای پینوکیوی ماز خیلی سوالای خوب و نکته دارین و مفهومیم هستن. -
سلام
من میخوام درسنامه ی زیستو با فیلمهای آلا و کتاب درسی پیش ببرم ، کدوم کتابِ تست، تستهای بهتر و سطح بالاتری داره؟@zeinab-kh من دهم و یازدهم کتاب تست خیلی سبز رو گرفتم که خیلی کتاب خوبی بود....
منتها کتاب زیست پایه خیلی سبز(پینوکیو) از لحاظ تست های مفهومی خیلی خوبه ولی چون هر سال برای کنکور همون سال تالیف میشه بعضی جاهاش عوض میشه، تا سالی که شما کنکور دارین.... اگه می خواین،پینوکیو بگیرین سال دوازدهم بگیرن که عوض نشده باشه... -
سلام
من میخوام درسنامه ی زیستو با فیلمهای آلا و کتاب درسی پیش ببرم ، کدوم کتابِ تست، تستهای بهتر و سطح بالاتری داره؟ -
@zeinab-kh من دهم و یازدهم کتاب تست خیلی سبز رو گرفتم که خیلی کتاب خوبی بود....
منتها کتاب زیست پایه خیلی سبز(پینوکیو) از لحاظ تست های مفهومی خیلی خوبه ولی چون هر سال برای کنکور همون سال تالیف میشه بعضی جاهاش عوض میشه، تا سالی که شما کنکور دارین.... اگه می خواین،پینوکیو بگیرین سال دوازدهم بگیرن که عوض نشده باشه...Mahla Abbassu در کتاب تست گفته است:
منتها کتاب زیست پایه خیلی سبز(پینوکیو) از لحاظ تست های مفهومی خیلی خوبه ولی چون هر سال برای کنکور همون سال تالیف میشه بعضی جاهاش عوض میشه، تا سالی که شما کنکور دارین.... اگه می خواین،پینوکیو بگیرین سال دوازدهم بگیرن که عوض نشده باشه...اسپم نباشه ولی اگر برای سال قبل رو بگیریم ضرر می کنیم ؟
-
سلام
من میخوام درسنامه ی زیستو با فیلمهای آلا و کتاب درسی پیش ببرم ، کدوم کتابِ تست، تستهای بهتر و سطح بالاتری داره؟@zeinab-kh من نشر الگو و خیلی سبز وکار کردم امسالم خیلی سبز ماز بنظرم کتاب خوب و معقولیه فقط درسنامه نداره آنچنان
-
Mahla Abbassu در کتاب تست گفته است:
منتها کتاب زیست پایه خیلی سبز(پینوکیو) از لحاظ تست های مفهومی خیلی خوبه ولی چون هر سال برای کنکور همون سال تالیف میشه بعضی جاهاش عوض میشه، تا سالی که شما کنکور دارین.... اگه می خواین،پینوکیو بگیرین سال دوازدهم بگیرن که عوض نشده باشه...اسپم نباشه ولی اگر برای سال قبل رو بگیریم ضرر می کنیم ؟
r sh زیست یه کتابی که هر سال با کلمات بازی میشه ویه سری چیز ها تغییر میکنه مخصوصا کتاب دهم که هر سال عوض میشه.... به نظرم برای زیست کتاب پایه به پایه برای هر سال بگیرین بهتر باشه...
-
r sh زیست یه کتابی که هر سال با کلمات بازی میشه ویه سری چیز ها تغییر میکنه مخصوصا کتاب دهم که هر سال عوض میشه.... به نظرم برای زیست کتاب پایه به پایه برای هر سال بگیرین بهتر باشه...
Mahla Abbassu خیلی ممنونم
-
Mahla Abbassu خیلی ممنونم
r sh خواهش می کنم:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
سلام
من میخوام درسنامه ی زیستو با فیلمهای آلا و کتاب درسی پیش ببرم ، کدوم کتابِ تست، تستهای بهتر و سطح بالاتری داره؟@zeinab-kh خیلی سبز و نشر خوبه..