روزی یک درس
-
r sh در روزی یک درس گفته است:
این طوری خوبه بنظرتون ؟

-
این طوری خوبه بنظرتون ؟

-
r sh پس بر ندار دهمو دوازدهمتو ترکیبی جمع کن البت بازم میگم من شرایط تورو نمیدونم در حد فهمم دارم میگم بازم با ی مشاور مشورت کن
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh پس بر ندار دهمو دوازدهمتو ترکیبی جمع کن البت بازم میگم من شرایط تورو نمیدونم در حد فهمم دارم میگم بازم با ی مشاور مشورت کن
به دو تا از دبیرانمون که پیام دادم ، هر دویشان می گفتند که زمان هر درس باید 1/5 ساعت باشه
-
به دو تا از دبیرانمون که پیام دادم ، هر دویشان می گفتند که زمان هر درس باید 1/5 ساعت باشه
هیچ وقت برای کنکور از معلم مدرستون نپرسید 😑😑😑 معلمای مدرسه عموما از کنکور سر در نمیارن
-
هیچ وقت برای کنکور از معلم مدرستون نپرسید 😑😑😑 معلمای مدرسه عموما از کنکور سر در نمیارن
H_R مگه دبیر نیستند ! ؟
نمی دونم
ولی آن ها می گفتن که زمان بندی هات رو مثل مدرسه کن هر 1/5 ساعت درس 15 دقیقه استراحت و در هر باکس زمانی یه درس رو قرار بده
ولی من نفهمیدم توی یک و نیم ساعت چطور هم می تونم درس بخونم هم کلیپ آلا ببینم هم جزوه برداری کنم هم تست بزنم ؟!:thinking_face: -
r sh خب بر اساس تجربه ای که داشتم و توصیه ای که مشاورا گفتن میگم:
هر چند ساعتی که دوست دارین دارس بخونید رو تقسیم بر یک ساعت و نیم کنید بعد بیاید بین بازه هایی که به دست آوردین ۱۵ دقیقه استراحت بزارید -
سلام دوست آلایی :)
https://alirezaafshar.org/برنامه-ریزی-کنکور/
این مطلب به خودم خیلی خیلی تو برنامه ریزی کمک کرد شمام بخونیدش شاید براتون موثر واقع شد.
https://dl.alirezaafshar.org/برنامه ریزی کنکور 1400.mp3
اینم فایل صوتیشه
طولانیه ( حدود یک ساعته) ولی به نظرم ارزششو داره
امیدوارم براتون مفید واقع بشه -
سلام دوست آلایی :)
https://alirezaafshar.org/برنامه-ریزی-کنکور/
این مطلب به خودم خیلی خیلی تو برنامه ریزی کمک کرد شمام بخونیدش شاید براتون موثر واقع شد.
https://dl.alirezaafshar.org/برنامه ریزی کنکور 1400.mp3
اینم فایل صوتیشه
طولانیه ( حدود یک ساعته) ولی به نظرم ارزششو داره
امیدوارم براتون مفید واقع بشه -
بچه ها ببخشید اسپمه ولی لینک سایت گذاشتن خلاف قوانینه آیا؟؟
اگه هست بگید برش دارم تا ۳ دقیقه نشده ممنونZDM در روزی یک درس گفته است:
اگه هست بگید برش دارم تا ۳ دقیقه نشده ممنوننه لینک تلگرام و اینستا ممنوعه
-
r sh
خب ببینید مثلا من قراره امروز ۳ ساعت زیست بخونم میان ۲ تا بازه زمانی رو که هر کدوم ۱.۵ ساعتی هست رو به این درس اختصاص میدم حالا هیچ اجباری نیست یکیش رو فقط تست و یکی دیگه رو فقط درسنامه باشه مثلا شما درس نامه زود تموم میکنید میرید سراغ تست یا برعکس
مهم اینه هر ۹۰ دقیقه یک بار ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشین -
ZDM در روزی یک درس گفته است:
H_R در روزی یک درس گفته است:
ZDM در روزی یک درس گفته است:
آها :)
-
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه / اون روش توکاملا اشتباهه
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه
برنامه ریزی حجمی مبحثی دقیقا چطوره ؟