روزی یک درس
-
r sh
خب ببینید مثلا من قراره امروز ۳ ساعت زیست بخونم میان ۲ تا بازه زمانی رو که هر کدوم ۱.۵ ساعتی هست رو به این درس اختصاص میدم حالا هیچ اجباری نیست یکیش رو فقط تست و یکی دیگه رو فقط درسنامه باشه مثلا شما درس نامه زود تموم میکنید میرید سراغ تست یا برعکس
مهم اینه هر ۹۰ دقیقه یک بار ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشین -
ZDM در روزی یک درس گفته است:
بچه ها ببخشید اسپمه ولی لینک سایت گذاشتن خلاف قوانینه آیا؟؟
اگه هست بگید برش دارم تا ۳ دقیقه نشده ممنوننه لینک تلگرام و اینستا ممنوعه
H_R در روزی یک درس گفته است:
ZDM در روزی یک درس گفته است:
بچه ها ببخشید اسپمه ولی لینک سایت گذاشتن خلاف قوانینه آیا؟؟
اگه هست بگید برش دارم تا ۳ دقیقه نشده ممنوننه لینک تلگرام و اینستا ممنوعه
آها
-
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه / اون روش توکاملا اشتباهه
مهشید غضنفرآبادی در روزی یک درس گفته است:
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه
برنامه ریزی حجمی مبحثی دقیقا چطوره ؟
-
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه
برنامه ریزی حجمی مبحثی دقیقا چطوره ؟
-
r sh
ببینید بهترین نوع برنامه ریزی برنامه حجمی - زمانیه
ینی یه مقدار حجم معین در زمان معین
این حرف من نیستا حرف مشاوره -
r sh اصلا خوب نیست ! برنامه ریزی باید ب صورت حجمی و مبحثی باشه و بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه / اون روش توکاملا اشتباهه
r sh بعضی از دور بخاطر اهمیت بالاشون مثل شیمی و زیست باید هرروز خونده بشن /ریاضی فیزیک ی روز درمیون یا دوروز در میون و درسی مثل فارسی هم باید هرروز خونده بشه
بقیه دروس چطور ؟
-
r sh در روزی یک درس گفته است:
ZDM به نظرتون برنامه ای که من ریختم ، حجمی - زمانی است؟
کدوم برنامه ؟؟
ندیدم -
-
ZDM همین پائین است فکر کنم
آها دیدم
نه برنامه شما الان حجمی زمانی نیست فقط زمانیه
ینی شما برای خودتون اومدین مقرر کردین که مثلا شنبه از ساعت ۶ تا ۹ زیست بخونم ولی نگفتین از کجا تا کجا و دقیقا چه مبحثی .
اینجوری ممکنه نرسید همه مطالبو جمع بکنید .
چون صرفا نمی دونید که توی این ۳ ساعت مثلا چقدر باید پیش برید و تا کجا باید کار کنید -
ZDM همین پائین است فکر کنم
آها دیدم
نه برنامه شما الان حجمی زمانی نیست فقط زمانیه
ینی شما برای خودتون اومدین مقرر کردین که مثلا شنبه از ساعت ۶ تا ۹ زیست بخونم ولی نگفتین از کجا تا کجا و دقیقا چه مبحثی .
اینجوری ممکنه نرسید همه مطالبو جمع بکنید .
چون صرفا نمی دونید که توی این ۳ ساعت مثلا چقدر باید پیش برید و تا کجا باید کار کنید -
r sh ببین حجمی یعنی اینکه مثلا میگی امروز گفتار اول فصل یک زیست و باید بخونم و 50تست ازش بزنم /این کارو میکنی و تایم میگیری
r sh ببین حجمی یعنی اینکه مثلا میگی امروز گفتار اول فصل یک زیست و باید بخونم و 50تست ازش بزنم /این کارو میکنی و تایم میگیری
اگر تایم بگیرم ،میشه تایمی - مبحثی ؟
-
ZDM پس تنها اشکال کارم نداشتن مبحث معین است ؟
مبحث رو همان روز و قبل از شروع ساعت مطالعه باید تعیین کنم ؟r sh در روزی یک درس گفته است:
مبحث رو همان روز و قبل از شروع ساعت مطالعه باید تعیین کنم ؟اول باید به طور کلی یه طرح درس داشته باشین
حالا این طرح درس میتونه بودجه بندی ازمونی که دارین باهاش پیش میرین باشه یا طرح درس مدرستون باشه.
از روی اون متوجه میشید که مثلا تو بلند مدت قراره تا کجا درساتونو پیش ببرید.
بعد با توجه به اون مشخص میکنید که حالا طی هفته پیش رو و توی دوسه روز پیش رو باید چه حجم از مطلب رو جمع کنین -
مبحث رو همان روز و قبل از شروع ساعت مطالعه باید تعیین کنم ؟اول باید به طور کلی یه طرح درس داشته باشین
حالا این طرح درس میتونه بودجه بندی ازمونی که دارین باهاش پیش میرین باشه یا طرح درس مدرستون باشه.
از روی اون متوجه میشید که مثلا تو بلند مدت قراره تا کجا درساتونو پیش ببرید.
بعد با توجه به اون مشخص میکنید که حالا طی هفته پیش رو و توی دوسه روز پیش رو باید چه حجم از مطلب رو جمع کنین -
ZDM به خاطر ترمی بودن دروس امکان شرکت در آزمون را ندارم
درس خواندن طبق بودجه بندی مدرسه مان هم اصلا معقولانه نیست .
پس من چطور این فرمایش شما را عملی کنم ؟ -
مهشید غضنفرآبادی تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .r sh در روزی یک درس گفته است:
مهشید غضنفرآبادی تنها مدرسه ای که برای تحصیل من وجود دارد ، " مدرسه از راه دور صبا " می باشد که نحوه تدریس دروس آن به صورت کلاس آنلاین و ترمی می باشد . ( یعنی کتابی مثل شیمی را که بقیه دهمی ها در طول 9 ماه می خوانند من باید در طول 3 ماه بخوانم و در سفارت جمهوری اسلامی امتحان بدهم . این روش تحصیل من است . )
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم . -
با توجه به ترمی بودن دبیران ما فقط قصد دارند کتاب را تا پایان ترم تمام کنند و فهم مطلب در ذهن دانش آموز اهمیت چندانی برایشان ندارد . بنابراین من فقط در طول ترم باید خودمو بکشم تا بتوانم به درس هام برسم و اصلا نمی توانم خیلی تست بزنم .