تعداد تست
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
سلام دوستان من تست ک میزنم توی خونه تعدادش کم میشه مثلا برا شیمی 1 ساعت 10 الی15 تا تست خیلی کمه و تست هارو ک میزنم و تحلیلش میکنم طول میکشه و بیشتر نمیتونم تست بزنم. کسی راهکار مفیدی داره؟ ممنون
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام دوستان من تست ک میزنم توی خونه تعدادش کم میشه مثلا برا شیمی 1 ساعت 10 الی15 تا تست خیلی کمه و تست هارو ک میزنم و تحلیلش میکنم طول میکشه و بیشتر نمیتونم تست بزنم. کسی راهکار مفیدی داره؟ ممنون
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400@dr-aryan منم همین طورم ولی خوب مفهومی میگیرم مبحثو ولی در بازه زمانی زیاد
-
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan توی تست آموزشی یا بعد از اون ؟
اگه آموزشیه طوری نیس
تستارو مث آزمون بزن ینی یه تعداد تست انتخاب کن بعد با توجه زمان بزار تو اون بازه بزن. بعد غلطا نزده ها یا شک داراتو بررسی کن ( نه همه سوالا) -
تست های شیمی یا مفهومی ان یا محاسباتی خب.هر شب 10 تا 15 دقیقه حفظیات شیمی رو مرور کن اما چطور؟شیمی چون پراکنده س باید خلاصه نویسی کنی و هرشب مرور کنی تو جزوه ت چن تا تست مفهومی بذار که مثل روزنامه بدون دقت نخونی.حتما قبل تست شیمی جزوه مرور شه بعد لابلا تستا نکته پیدا میکنی بنویس تو جزوه بازم پایان تست ها جزوه مرور شه.ببین من تو برنامه م 2 جلسه مرور جزوه میذارم 6 جلسه تست که جمعا 7 8 بار شیمی مرور میشه
-
ولی برا استوکیومتری و اینا علاوه بر اون مرور 10 دیقه ای باید هرشب 5 تست استوک بزنی نرمال ترین حالتش اینه تو 10 دیقه بزنی خب تایمر بگیر ببین تو چن دیقه میزنی مثلا اگه تو همین 10 دیقه بزنی تا 3 4روز تو همین ده دیقه بزن بعد کم کم 10 ثانیه 10 ثانیه کم کن.حالا اگه خیلی ضعیفی موقع خوندن روش حل تست استوک تمیز بنویس که متوجه شی .نگران نباش روش خوبیه با این شیمی رو 87 میزدم
-
Understand?
-
Understand?
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara aghamahamadi اوک مرسی بابت راهنمایی هات عالی بودن اما من برا درسای دیگ هم میگم مثال زدم شیمی رو
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تعداد تست بستگی اهمیت مبحث داره و مقدار زمان با توجه به اهمیت بهش داده میشه
من برای فصل اول فیزیک یازدهم بیشتر از هزار تست زدم تو یه ماه
واسه فصل دوم فیزیک یازدهم میخوام تا 15 آذر هزار و پونصد تا تست بزنم -
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400@dr-aryan تو آموزشی که موردی نداره
من 30 تا زیست آموزشی میزنم 2 ساعت طول میکشه
ولی اگه آموزشی نیس دیگه باید انقد تست بزنی که دستت راه بیفته -
سلام دوستان من وقتی تست میزنم دوس ندارم کتابامو خطکشی کنم یا داخلشون چیزی بنویسم واس همین داخل یه برگه شماره سوال و جواب گزینشو مینویسم ولی تحلیل تستارو خسته میشم و انجام نمیدم لطفا کمکم کنین.ممنون
-
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan اگه تست اموزشیه اشکال نداره
-
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-aryan بستگی دارع چ درسایی هم باشه البته
-
سلام دوستان من وقتی تست میزنم دوس ندارم کتابامو خطکشی کنم یا داخلشون چیزی بنویسم واس همین داخل یه برگه شماره سوال و جواب گزینشو مینویسم ولی تحلیل تستارو خسته میشم و انجام نمیدم لطفا کمکم کنین.ممنون
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحامد شهرکی داداش کسی که کتاب رو کثیف نمیکنه باید رو کاغذ بنویسی نمیشه که کتابتو کثیف کنی
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحامد شهرکی تحلیلم وقتی انجام ندی انگار اصن تست نزدی بدرد لای جرزم نمیخوره
-
Sara aghamahamadi اوک مرسی بابت راهنمایی هات عالی بودن اما من برا درسای دیگ هم میگم مثال زدم شیمی رو
@dr-aryan زیستو که نمیدونم رشته م ریاضیه فیزیک و ریاضیات هم راه خاصی نمیدونم فقط شیمی رو میدونستم ببخشید
-
واسه فصل دوم فیزیک یازدهم میخوام تا 15 آذر هزار و پونصد تا تست بزنمامیررضا فلاح نژاد یا حسین
-
حامد شهرکی مطمئن باشید مثلا تو درسی مثل زیست ریاضی یا دروس دیگه اگه 100 تا تستم بزنی تو یک ساعت ولی تحلیل و بررسی نکنی هیچ کاری نکردی عملا
تو اون یک ساعت 10 تا تست بزن ولی همه رو تحلیل و بررسی کن (البته برای تست آموزشی) چون ما داریم تست آموزشی میزنیم که یاد بگیریم نه اینکه بگیم فلان روز مثلا300 تا تست زدم با فلان درصد
دقیقا مثل آزمون دادن که تحلیلش از همه چی مهم تره -
واسه فصل دوم فیزیک یازدهم میخوام تا 15 آذر هزار و پونصد تا تست بزنمامیررضا فلاح نژاد من گوارش بالای 1200تا زدم ://
ولی بازم نکته جدید درمیاد ازش :// -
حامد شهرکی مطمئن باشید مثلا تو درسی مثل زیست ریاضی یا دروس دیگه اگه 100 تا تستم بزنی تو یک ساعت ولی تحلیل و بررسی نکنی هیچ کاری نکردی عملا
تو اون یک ساعت 10 تا تست بزن ولی همه رو تحلیل و بررسی کن (البته برای تست آموزشی) چون ما داریم تست آموزشی میزنیم که یاد بگیریم نه اینکه بگیم فلان روز مثلا300 تا تست زدم با فلان درصد
دقیقا مثل آزمون دادن که تحلیلش از همه چی مهم ترهsaba zarei خیلی ممنون ابجی🥰🥰