تابع وارون
-
Chekav Chekav جوابش 8 میشه؟
-
Chekav Chekav جوابش 8 میشه؟
@dr-aryan نمیدونم جوابشو
میشه یه راهنمایی کنید که چطوری باید حل بشه؟ -
۷میشه؟
-
@dr-aryan نمیدونم جوابشو
میشه یه راهنمایی کنید که چطوری باید حل بشه؟Chekav Chekav
gوارون 16 ینی gرو برابر 16 بزاریم خب وقتی g برار f 3x-4 هست ینی این f 3x-4 هم برابر 16 هست خب ما ی عددی دادیم بهf عدد16 خروجی داده حالا اگر 16 رو توی fوارون بزاریم همون عددرو بهمون میده و 20 میشه اون عدد پس 3x-4 میشه 20 از اینجا x مساوی 8 بدست میاد ینی اگ 8 رو بدیم به g عدد16 میده اگ 16 رو بدیم ب وارونش 8 میده این سوالا مفهومیه باید خوب مفهوم این درس رو یاد گرفته باشی -
@dr-aryan نمیدونم جوابشو
میشه یه راهنمایی کنید که چطوری باید حل بشه؟Chekav Chekav
عزیزم ببین اول از روی تابع وارن f(x) خود تابع f(x) رو پیدا میکنی
بعد وقتی g-1(16)رو میخاد ینی در واقع g(x)=16
از روی ضابطه ی f(x),ضابطه f(3x-4) رو پیدا میکنی
حالا: g(x)=f(3x-4)=16
حلش میکنی..//
اگ بازم با توضیح نتونستی بگو من حل میکنم میفرستم -
Chekav Chekav
gوارون 16 ینی gرو برابر 16 بزاریم خب وقتی g برار f 3x-4 هست ینی این f 3x-4 هم برابر 16 هست خب ما ی عددی دادیم بهf عدد16 خروجی داده حالا اگر 16 رو توی fوارون بزاریم همون عددرو بهمون میده و 20 میشه اون عدد پس 3x-4 میشه 20 از اینجا x مساوی 8 بدست میاد ینی اگ 8 رو بدیم به g عدد16 میده اگ 16 رو بدیم ب وارونش 8 میده این سوالا مفهومیه باید خوب مفهوم این درس رو یاد گرفته باشی@dr-aryan در تابع وارون گفته است:
Chekav Chekav
gوارون 16 ینی gرو برابر 16 بزاریم خب وقتی g برار f 3x-4 هست ینی این f 3x-4 هم برابر 16 هست خب ما ی عددی دادیم بهf عدد16 خروجی داده حالا اگر 16 رو توی fوارون بزاریم همون عددرو بهمون میده و 20 میشه اون عدد پس 3x-4 میشه 20 از اینجا x مساوی 8 بدست میاد ینی اگ 8 رو بدیم به g عدد16 میده اگ 16 رو بدیم ب وارونش 8 میده این سوالا مفهومیه باید خوب مفهوم این درس رو یاد گرفته باشیاره اینجوری دیگ نیازی ب پیدا کردن ضابطه f(x) هم نداری
-
Chekav Chekav
gوارون 16 ینی gرو برابر 16 بزاریم خب وقتی g برار f 3x-4 هست ینی این f 3x-4 هم برابر 16 هست خب ما ی عددی دادیم بهf عدد16 خروجی داده حالا اگر 16 رو توی fوارون بزاریم همون عددرو بهمون میده و 20 میشه اون عدد پس 3x-4 میشه 20 از اینجا x مساوی 8 بدست میاد ینی اگ 8 رو بدیم به g عدد16 میده اگ 16 رو بدیم ب وارونش 8 میده این سوالا مفهومیه باید خوب مفهوم این درس رو یاد گرفته باشی@dr-aryan ممنون متوجه شدم
-
@dr-aryan ممنون متوجه شدم
-
Chekav Chekav
عزیزم ببین اول از روی تابع وارن f(x) خود تابع f(x) رو پیدا میکنی
بعد وقتی g-1(16)رو میخاد ینی در واقع g(x)=16
از روی ضابطه ی f(x),ضابطه f(3x-4) رو پیدا میکنی
حالا: g(x)=f(3x-4)=16
حلش میکنی..//
اگ بازم با توضیح نتونستی بگو من حل میکنم میفرستمHoorieh sh مرسی عزیزم
️
-