امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تدوین یک برنامه برای مطالعه همراه با راه ابریشم
-
@elham650 تایم استراحت رو بی خودی زیاد دادی .. بر فرض کسی بخواد 14 ساعت درس بخونه .. از هر یک ساعت هم 20 دقیقه استراحت کنه .. در مجموع می شه 4:40 ساعت استراحت بین درسی .. برای تایم استراحت .. تاپیک زیر رو پیشنهاد می دم ..
-
@elham650 خیلی ممنون و سپاس از شما به من واقعا کمک کرد
-
@black-wo_olf این تجربه ای هست که بدست اومده اگه تایم استراحت رو رعایت نکنین بزودی از درس زده میشین و من تجربش کردم بطور کلی هفته ای ۶۰ ساعت مطالعه واسه اوایل سال یک کنکوری کافیه.
-
محمد الیاسی خواهش میکنم و خیلی خوشحالم که مفید بوده.
-
@elham650 یه چیزیم لازم دونستم بگم من با مشاورای زیادی صحبت کردم و واسه خودم در طی سال پیش برنامه های زیادی نوشتم واسه امسال اشکالات احتمالی رو سعی کردم رفع کنم و اشتباهات سال پیش و تکرار نکنم.لطفا استراحت و خواب رو بهش اهمیت بدید حتما ۷ ساعت بخوابید اگه این کارو نکنید مغزتون دچار فرسایش میشه تمرکزتون میاد پایین و افسردگی.امکان داره پیوستگی مطالعتون رو از دست بدید و سینوسی درس بخونید در طول روز حتما باید ۱ ساعت بخوابید به خدا کسی که ۱۴ یا ۱۷ ساعت میخونه لزوما موفق نمیشه مهم مفید خوندنشه حتی اگه ۳ ساعت باشه.۶۰دقیقه یا ۸۰ دقیقه پیوسته درس بخونید فقط درس بخونید هیچ کاری نکنید و بعدش ۲۰ دقیقه استراحت کنید.
حتمااااا یه نصفه روز استراحت کنید.
کم خوابی استرسو بیشتر میکنه.
نکته طلایی
سعی کنید هدفتون باور کنید و اعتقاد داشته باشین که بهش میرسین.اگه باورش نکنید و نخوایدش بهش نمیرسین
خواستتون رو رها کنید استرس اینو نداشته باشین که :اگه بهش نرسیدم چی ؟میشه؟نمیشع؟رهاش کنید و بسپاریدش به خدا. توکلت علی الله فهو حسبه
هدفتونو بنویسید تا اتفاق بیفته خدا به قلم قسم خورده پس نوشتن تاثیر شگرفی داره
من یه دفتر شکرگزاری دارم و هر روز داخلش می نویسم و از خدا تشکر میکنم بابت همه چیز این کار و انجام بدید معجزه میکنه.
یا حق -
این پست پاک شده!
-
aylar mo ببینید دو تا از دوستان من با تصور اینکه شبا بهتر میخونن،در بازه ی امتحانات ترم شبا درس میخوندن یعنی تا ۳،۴صبح بیدار میموندن.اتفاقی که براشون افتاد این بود که بعد امتحانات دیگه نمیتونستن شبا راحت بخوابن همون ساعت ۴ صبح خوابشون میبرد. و اینکه بتونن یه خواب راحت داشته باشن براشون آرزو شده بود.آخرشم مجبور شدن از قرص خواب استفاده کنن.منم شبا بهتر یاد میگرفتم اما درس خوندن تو شبو کنار گذاشتم چون ضررش بیشتر از سودشه.بجای اینکه تا ۳ بامداد درس بخونم،ساعت ۵ بیدار میشدم و در طول روز سرحال بودم.کسی که بخواد تا ۳ بیدار بمونه حداقل باید تا ساعت۹یا ۱۰ بخوابه که تایم صبحشو که تمرکز بیشتری داره از دست میده.
-
@elham650 این واسه روزایی بود که مدرسه نمیرفتم
وقتایی که مدرسه میرفتم بعد مدرسه میخوندم و شب و میخوابیدم مثلا تا 10 کتابخونه بودم بعدش از 10 تا 4 یا 5 میخوابیدم 5تا 6 درس میخوندم بعدش میرفتم مدرسه تا 2 از 2 تا 4 میخوابیدم تا 10 شب درس میخوندم
وقت هایی هم که مجبور بودم نمیخوابیدم تو مدرسه هم زنگ ناهار میتونستیم بخوابیم -
@elham650 سلام. ببخشید من تو درس فارسی مشکل دارم و اونم اینکه نمیدونم چرا برا این خیلی وقت کم میزارم. به نظر شما چیکار میتونم بکنم تا این درس خیلی قوی کنم. مثلا من برنامه مینویسم برا خودم و همه درسا رو میخونم به جز فارسی .
-
Amin Rm سلام برای فارسی باید از کتابهای موضوعی استفاده کنید کتابهای نشر الگو و نشر دریافت (دکتر سبطی) خوبن میتونین از اونا استفاده کنید و حداکثر باید ۸،۹ ساعت در هفته فارسی بخونید بیشتر از اون فایده ای نداره..
راستش یه زمانی خود من هم فارسی رو زیاد جدی نمیگرفتم و نمیخوندمش بعدش که کتب نشر دریافت رو خریدم از این رو به اون رو شدم طوریکه همیشه دلم میخواست اول فارسی رو بخونم بعد دروس دیگه رو شاید خیلیا بگن که تست های زیادی نداره اما به عقیده من اون کتابها به عبارتی ماهیگیری رو به آدم یاد میده...و من موقع خوندنشون احساس میکنم سر کلاس استاد نشستم،درکل کتاب خوبیه اگه به فارسی علاقه ندارید یا نمیخونیدش کتب نشر دریافت رو پیشنهاد میکنم استاد در کتاب قید کردن که دقیقا باید چکار کنیم هر موقع هم که لازم بوده در کتاب تست و تمرین قرار دادن و این کتب به همراه کتاب ۱۰۰۰تست برای رسیدن به درصد ۱۰۰ کافی هستن.. -
-